Újabb Stop Shop üzletekkel bővíti portfólióját az ingatlanfejlesztő

Folytatja a korábban bejelentett bővülési terveit a kiskereskedelmi piacon az Immofinanz, melynek célja a STOP SHOP kiskereskedelmi márka növekedése. A legutóbbi - szlovén és lengyel - felvásárlásokkal a portfólió mostanra 90 egységre bővült.

Elkészült az Amazon legnagyobb irodája - 15 ezer dolgozó egy helyen

Elkészült az Amazon legnagyobb irodája - 15 ezer dolgozó egy helyen

Átadták az Amazon legnagyobb irodaházát, ami nem az Államokban, hanem egy indiai nagyváros üzleti negyedében épült fel. Az online retail óriás legújabb székházában 15 ezer alkalmazott fog dolgozni, ami a cég indiai alkalmazottjainak közel negyedét teszi ki. A cégnek az egész világon nem épült még ekkora székháza az alapterületet elnézve - írja a CNN.

Teljesen megújul két hazai bevásárlóközpont

Két újabb bevásárlóközpont megújítását kezdi meg egyszerre az Indotek Group, amely a Debrecen Plaza és Szeged Plaza modernizálását egyaránt elindítja augusztus végéig. A rekonstrukció első ütemében mindkét helyszínen a belső tereket frissítik fel, majd ezt követi az épületek külső homlokzatának, illetve környezetének felújítása és átalakítása.

Kiadná az üresen álló üzleteit a pesti kerület

Budapesten több ezer lehet azoknak az üzlethelyiségeknek a száma, amelyek jelenleg üresen állnak, ez pedig nagy bevételkiesést okozhat az önkormányzatoknak, társasházaknak vagy magántulajdonosoknak. Emellett a lakókörnyezet is rendezetlenebbnek tűnik, amikor egy utcában számtalan üresen álló, lepusztult üzlethelyiség sorakozik. Vélhetően a bevételek fenntartása érdekében listázta a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. is a tulajdonában álló, jelenleg kiadó ingatlanokat.

Új őrület hódít a Balatonon - Mutatjuk, hol nyaralnak majd rengetegen

Eddig csak a társasházi építési hullámról adtunk hírt a Balatonnal kapcsolatban. Magyar nagyvállalkozók és más beruházók főleg a déli parton egymás után vágtak és vágnak bele különféle méretű projektekbe. Ám most egyre nyilvánvalóbb, hogy oda is megérkezett a Budapesten már érzékelhető hotel cunami,amit kormányzati milliárdok is támogatnak.

Tényleg megváltoztatja a lakás értékét, ha van egy Lidl a környéken?

Jól szemlélteti a lakáspiacot körülvevő hiedelmek sokszínűségét, néhány angol kisváros lakóinak az az aggodalma, miszerint az új Lidl üzletek nyitása negatívan hat a közeli lakások áraira. Nehezen elképzelhető, hogy valós lenne a félelmük, az új áruházak megjelenése ugyanis általában valamilyen felújítással, vagy fejlesztéssel is jár a környéken, aminek többnyire a pozitív hatásai érvényesülnek a közelben lakók számára. De akkor mi állhat a háttérben, és vajon nálunk mit jelent, ha egy új áruház jelenik meg a környéken?

Itt a legújabb őrület: magyar milliárdosok is benevezhetnek rá

Milyen pihentető is lehet, ha az ember szépen kiúszik a medence szélére és végig hordja tekintetét a messzi fjordon. Hát nem csodálatos? Ilyen élményben lehet majd része azoknak a gazdagoknak, akik szobát foglalnak a legújabb norvégiai hotelben - ami azonban egyelőre még csak papíron létezik.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.