Egy bukaresti irodakomplexum adásvételére tett ígéretet egymásnak az Atenor és az Adventum

Egy bukaresti irodakomplexum adásvételére tett ígéretet egymásnak az Atenor és az Adventum

Kétoldalú megállapodás jött létre a belga Atenor és az Adventum Csoport között a bukaresti @Expo irodakomplexum eladásáról, pontosabban az irodaházat tulajdonló NOR Real Estate SRL részvénycsomagjának 100%-os eladásáról. A közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanbefektetési alapkezelője az Adventum Csoport veheti meg a részvénycsomagot. Az ügylet felfüggesztő feltétele, hogy a szerződést a felek 2023 első negyedévéig aláírják - áll az Atenor közleményében.

Gőzerővel épül a közel ezer lakásos projekt - Letették az újbudai óriásberuházás alapkövét

Gőzerővel épül a közel ezer lakásos projekt - Letették az újbudai óriásberuházás alapkövét

Megtörtént a XI. kerületi Kánai-tó partján épülő 900 lakásos Lake11 Home&Park alapkőletétele, amin Dr. László Imre, Újbuda polgármestere és Borbély Zoltán, az Atenor Hungary Kft. ügyvezető igazgatója is részt vett. A projekt keretében épülni fog: csökkentett forgalmú promenád, rejtett mélygarázsok, zöld parkok, rengeteg fa, tó körüli futópálya, a közelben pedig számos lovarda, uszoda, strand, fitneszterem, síiskola, tenisz- és squashpálya.

Kiváló minősítést kapott egy budai irodaház

Kiváló minősítést kapott egy budai irodaház

A piaci szereplők számára egyre fontosabbá válik az irodaházak minősítése. Tegnapi cikkünkben a zöld minősítések budapesti arányával foglalkoztunk, ezúttal pedig egy újabb minősítés történt a fővárosi piacon. Az ATENOR bejelentette, hogy elnyerte a BREEAM „Excellent” minősítést a Bécsi úton épülő RoseVille „A+” kategóriás irodaháza.

"Ez nem egy újabb túlépített lakótelep lesz." - Indul Dél-Budán az 1300 lakásos gigaprojekt

A lakáspiac, nem kis részben az állami támogatásoknak is köszönhetően, éppen szárnyal, igaz ez a tranzakciókra, az új átadásokra, az árakra, és egy kis kimaradással az újonnan induló építkezésekre is. Az eddig itthon csak az irodaházairól ismert, ám máshol lakásokat is nagy számban fejlesztő belga Atenor, több éves előkészület után, most belépett erre piacra is, és egyből egy 1300 lakásos budai projekttel nyitnak. "Már 5-6 éve szeretnénk megszerezni egy jó lakóprojektet, nagyon sokat dolgoztunk ezen a kollégáimmal." - mondta Borbély Zoltán az Atenor Hungary ügyvezető igazgatója. A projekt bekerülési költségével, a várható kivitelezési díjakkal, a lakások árával, illetve a lakó- és irodapiaci folyamatokkal és nehézségekkel kapcsolatos legfontosabb kérdéseinkre pedig őszinte válaszokat kaptunk.

Rövid időn belül egy újabb irodaház nő ki a földből Óbudán

Rövid időn belül egy újabb irodaház nő ki a földből Óbudán

Jogerős építési engedélyt kapott az Atenor legújabb budai projektje, a III. kerületi Bécsi úton elhelyezkedő RoseVille irodaház. A heteken belül lezáródó régészeti feltárással párhuzamosan már zajlik a két mélygarázs szinttel rendelkező, földszint plusz 3 emeletes RoseVille mélyépítése. A szerkezetépítési munkálatok rövidesen, még idén megkezdődnek, ezt követően az épület 2021 negyedik negyedévében kerülhet átadásra áll a fejlesztő közleményében.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Kongatják a vészharangot: olyan folyamat zajlik, amely pusztító vírusokat szabadíthat ránk
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.