Ingatlan

Kiderült, hogy kik az ingatlanpiac nagyágyúi

Portfolio
Idén is díjazták az ingatlanszakma "legnagyobbjait" a Property Investment Forum 2014 konferencián. A REsource Ingatlaninfó és az Irodaház.info közös "Property Awards 2014" díjátadóján a Cushman & Wakefield, a Jones Lang LaSalle, a Horizon Development és a Graphisoft Park lett a befutó.

Az idei évben is díjazták az ingatlanpiac legjobbjait a Property Investment Forum 2014 konferencián. A REsource Ingatlaninfó és az Irodaház.info közös "Property Awards 2014" díjkiosztóján idén összesen négy kategóriában hirdettek győztest, így a konferencia résztvevői szavazhattak az év legjobb ingatlanprojektjéről és a jövő legjobb fejlesztési koncepciójáról is, valamint díjazták a magyar ingatlanpiac idei legnagyobb tranzakcióit is.

Az év bérleti tranzakciójáért járó "Transaction of the Year" díját a Cushman & Wakefield vehette át, amely a Vodafone-t képviselte az Arena Cornerhez történő újraszerződés során. A brit mobilszolgáltató idén nyáron jelentette be, hogy megújítja, és további 5 ezer négyzetméterrel ki is bővíti meglévő bérleti szerződését.

A legnagyobb befektetési üzletkötésért járó "Deal of the Year" díjat a Jones Lang LaSalle nyerte el a Hotel Intercontinental értékesítésében való közreműködéséért. A négyszáz szobás exkluzív budapesti szálloda a két éve már a Le Meridien megvásárlásánál feltűnt dubaji Al Habtoor csoport kezébe került.

Az elmúlt éveknek megfelelően idén is szavazhattak a konferencia résztvevői az "Év Ingatlanprojektjéről". Az idei versenyben az c, a Váci Corner Offices, az East Gate Business Park és a Groupama Aréna vettek részt, amelyek közül a hazai ingatlanszakma krémje az Eiffel Palace-t találta 2014 legjobban sikerült beruházásának. Az eredetileg 1893-ban épült ingatlant a Horizon Development élesztette újjá a 2011-ben elindított rekonstrukcióval. A nyáron az MNB vásárolta meg az irodaházat.

A már lezárult projektek mellett külön versenyen vettek részt a legizgalmasabb jövőbe mutató fejlesztési tervek is. A leadott szavazatok alapján a konferencia részvevői a Graphisoft Park további fejlesztési terveit tartották a legígéretesebbnek.
Holdblog

Vége a luxusóra-őrületnek?

A Morgan Stanley és a LuxConsult közös, 2023-as kutatása alapján a címben feltett kérdésre a rövid válasz az, hogy közel sem. A 2022-es esztendőhöz képest... The post Vége a luxusóra-őrül

Bankmonitor

Mi garantálja az LTP hozamait?

Újra elérhetőek olyan LTP szerződések, melyek a megtakarítás lejáratakor akár egyösszegű 15-30 százalék kamatbónuszt fizetnek a befizetett összeg után. Ez már ahhoz hasonló évesített ho

Kiszámoló

Ez történt a héten 0421

A legfontosabb hír a héten az Izrael elleni, eddigi példanélküli támadás volt Irán területéről, aki 320 drónnal és rakétával lőtte Izrael területét, bosszúból a szíriai iráni konzulá

ChikansPlanet

Gyakoribbak lesznek a tornádók?

A tornádók minden évben hatalmas pusztításokat végeznek szerte a világon, a tudósok pedig aggódva figyelik, miképpen befolyásolja kialakulásukat a klímaváltozás. Itth

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ők a leggazdagabb magyar nyugdíjasok
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
franciaország, kisváros, vidék