Előfizetői tartalom

Fél Magyarországot építik - Ki áll a megaberuházások mögött és mik a grandiózus tervek?

Agora Budapest, Etele Plaza, Puskás Aréna, - csak hogy néhányat említsünk azokból a hatalmas projektekből, amelyeknél a Bayer Construct végezte a szerkezetépítési, kivitelezési vagy akár a fejlesztői munkálatokat. De ezek után sincs megállás: több ezer teljesen berendezett budapesti lakás fejlesztését készítik elő, folytatják a legszélesebb gyártói-fejlesztői-tervezői-kivitelezői-értékesítői platformjuk bővítését, és a tervek szerint 4-5 éven belül megépítik a már évek óta elfeledett zuglói megaprojektet. Az építőipar legégetőbb kérdéseiről és a 240 ezer négyzetméterre tervezett Zugló Városközpont megépítésével kapcsolatos teendőkről beszélgettünk egy exkluzív interjú keretében Balázs Attilával, a Bayer Construct Zrt. elnök-vezérigazgatójával. Balázs Attila is szakmai résztvevője lesz a február 27-ei, Építőipar 2020 konferenciánknak.

A Bayer Construct többek között olyan nagy projektek kivitelezési munkáiban is részt vett, mint az Agora, az Etele Plaza, vagy a Puskás Aréna. Mi kell ahhoz, hogy egy cég el tudja nyerni ezeket a munkákat és be is tudja fejezni még a jelenlegi munkaerőhiányos környezetben is? Először is nagy és megbízható kivitelezői kapacitás szükséges. Másrészt kitartó munka kell hozzá...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái