Megnyílt a legnagyobb ingatlanpiaci expo, a Portfolio Lakás Kiállítás
Ingatlan

Megnyílt a legnagyobb ingatlanpiaci expo, a Portfolio Lakás Kiállítás

Portfolio
Ma reggel megnyitotta kapuit Magyarország legjelentősebb ingatlanexpója, a Portfolio Lakás Kiállítás, amely egyszerre a nagyközönségnek szóló lakáspiaci bemutató és szakmai esemény. A nagyszabású rendezvényen valóban minden érdeklődő minden kérdésére választ talál: az eseményen jelen vannak a fejlesztők, értékesítők, a finanszírozó bankok, és a szolgáltatók teljes köre.

Pénteken kezdetét vette Magyarország kiemelkedő ingatlanpiaci eseménye, a Portfolio Lakás Kiállítás.

A rendezvényen bemutatkozó szereplők teljeskörű áttekintést nyújtanak a látogatóknak arról, hogy merre tart ma az ingatlanpiac legfontosabb, a lakosságot és a befektetőket egyaránt érintő szegmense. Az esemény informativitását ráadásul nagyban növelik a kiállításhoz kapcsolódó tematikus előadások, klub rendezvények és egyéb szakmai tartalmak is.

Minden szereplő ott van

A lakáspiac minden érintett szolgáltatója és kivitelezője, a projektek fejlesztői, közvetítők, bankok, valamint a kis- és nagyberuházók, az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók évről évre nagy számban jelennek meg a kiállítás helyszínén.

Az eseményen egyaránt jelen vannak a finanszírozás szereplői, az építőipari cégek, a belsőépítészeti szereplők, vagy akár az okosotthonokat fejlesztő, a lakásbiztonsággal foglalkozó szolgáltatók.

A vasárnapig tartó rendezvényen kétségkívül jelentős szerepet betöltő kiállítók standjain kaphatnak az érdeklődők első kézből információkat. A teljesség igénye nélkül olyan kiállítók és projektek vannak jelen, mint például:

  • Biggeorge Property
  • Cordia Magyarország Zrt.
  • OTP Ingatlanpont és OTP Pénzügyi Pont
  • Hörmann Hungária Kft.
  • Ingatlantájoló
  • Ciprusi Ingatlanok
  • Terra Residence & Society-Balatonboglár
  • Villapark Boglár
  • LAKE11 Home&Park
  • Color Naturalis Bútorok
Lakáskiállítás
Látogass el a pénteken nyíló 13. Lakáskiállításra! Az ingyenes rendezvényen idén is 10 és 18 óra között várjuk a MOM Sport Uszoda és Rendezvényközpont területén a lakáspiac iránt érdeklődőket. Részletekért kattints!

Új vásárlói szempontok

A lakáspiac nagyon komoly felfutást élt meg az elmúlt években, amelyet a Covid-járvány sem tudott megtörni. Bár napjainkban érezhető némi lassulás, egyelőre úgy tűnik, hogy a szegmens továbbra is erős, és inkább csak a hangsúlyok tolódnak el az energetikailag korszerűbb, színvonalasabb ingatlanok irányába.

Miután felértékelődik a lakások minősége, mint vásárlói szempont, ezért a potenciális vevők körültekintőbben járnak el döntésük meghozatalának során.

Éppen ezért várható különösen nagy érdeklődés a háromnapos rendezvényen, amelyet lapcsoportunk idén április 21-23. között rendez meg a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban.

Fotó: Portfolio

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Így alakul szerdától a benzin ára

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
társasház használt lakás