FONTOS Új magyar bérrobbanás: 600 ezer felett az átlagbér
Prémium

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten (x)

Portfolio
Találkozz a jövővel - hirdeti az idén negyedszer megrendezett Brain Bar. Az ország leginspirálóbb eseményének választott fesztiválon világhírű meghívottak villantják fel a holnap világát a Corvinus Egyetem campusán.
A Brain Bar vállalásához méltón provokatív, sokszínű és izgalmas beszélgetéseken ismerkedhetnek meg a fesztiválozók a jövővel kapcsolatos sokszor megosztó, ellentmondásos vagy félreértett témákkal.

  • Létrejöhetnek az eddig legfeljebb sci-fiben elképzelt robot-ember barátságok és házasságok?
  • Kifogy a világ éléskamrája 2050-re?
  • Lehet, hogy az emberiség nem is pusztítja a Föld élővilágát, hanem éppen, hogy gazdagítja?


Csak néhány azon felvetések közül, amik garantáltan felkavarnak, elgondolkodtatnak és emlékezetesek maradnak.

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten
A programban egymás mellett sorakoznak a tudomány, a technológia, az üzleti, kulturális és politikai szféra nagy nevei: itt lesz az Interstellar és a Dunkirk Oscar-díjra jelölt látványtervezője, Nathan Crowley, a tech titánokkal szembeszálló EU biztos,Margrethe Vestager, a sci-fi irodalom szupersztárja, Ted Chiang és Sophia, aki humanoid robotként elsőként kapott állampolgárságot.

Budapestre érkezik többek között Antonio García Martínez, a Facebook egykori topmenedzsere, aki pengeéles és bevállalós cikkeiben és a Chaos Monkeys című bestsellerében megmutatja a Szilícium-völgy korántsem idilli és inspiráló arcát; David OReilly, a 3D animációt és videójátékok vizuális világát feje tetejére állító, többszörös díjnyertes művész. Hatalmas várakozás övezi továbbá az éhezés és ételpazarlás ellen küzdő három Michelin-csillagos séf, Massimo Bottura előadását, akárcsak Jacquelline Fuller, a Google alelnökének, világcég jótékonysági szervezete vezetőjének bemutatkozását.

A rendezvény sztárelőadója pedig az a Peter Thiel lesz, aki a PayPal társalapítója, a világ egyik legsikeresebb vállalkozója és befektetője.

Tehetség, kreativitás és innováció a nulladik napon: Mastermind Sessions

A fesztivál nulladik napján, május 31-én a jövő cégei és munkavállalói kerülnek fókuszba. Ekkor debütál a Brain Bar speciálisan cégeket, startupokat, vállalkozásokat célzó újszerű, jövőt formáló workshop sorozata, a Mastermind Sessions. Itthon szokatlan megközelítésben, külön erre az alkalomra kidolgozott módszertannal készítik fel inspiráló Brain Bar előadók és profi trénerek a résztvevőket arra, hogyan fordíthatják le a jövőt formáló trendeket és üzleti sikertörténeteket saját iparágukra és innovációs folyamataikra. A Brain Bar küldetését stratégiai partnerként az idei évben is meghatározó vállaltok segítik: a fesztivál főtámogatója a Magyar Telekom, a KPMG, a BMW és a MOL.

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten
A jövő újítói egy helyen: Future Jobs

Szintén május 31-én startol a Brain Bar rendhagyó karrier rendezvénye, a Future Jobs. Szemben a hagyományos állásbörzékkel az érdeklődők ötven válogatott, kifejezetten a jövő kihívásaira válaszoló- modern technológiához, kommunikációs és stratégiai tervezéshez, adatelemzéshez, marketinghez, dizájnhoz kötődő- állásokat hirdetnek meg, amelyeket az esemény zárásáig be is töltenek. A cél nem csupán a tehetség felkutatása, hanem annak kibontakoztatása, megtartása- vagyis a karrierbörze egyben tehetségbörze is, amelyet a szervezők kötetlen beszélgetésekkel, networking lehetőséggel és előadásokkal támogatnak.

A Brain Baron a diákok a VIP-k

A teljes program bejelentésével egyidőben elindult a regisztráció a diákok és tanárok számára, akik 2018-ban kétezren vehetnek részt ingyenesen a Brain Baron. A Brain Bar a hazai fesztiválok közül elsőként vállalta, hogy a VIP-listát megszünteti: 2015-ös alapítása óta itt a diákok és pedagógusok a VIP-k.

Három napra testközelbe kerül a jövő Budapesten
(x)
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az infláció felfalja a megtakarításainkat - Hogyan védekezzünk ellene?
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
Marina_city_CAM_13