Válságmenedzsment a magyar cégeknél: így reagáltak a pénzügyi vezetők a sokkokra

Válságmenedzsment a magyar cégeknél: így reagáltak a pénzügyi vezetők a sokkokra

Hazai cégek pénzügyi-gazdasági vezetőinek kerekasztalbeszélgetésével zárult a Portfolio mai Future of Finance 2022 konferenciájának tartalmi része, a válságmenedzsmentről, a kockázatok kezeléséről és a finanszírozási kérdésekről szóló beszélgetést Fülöpné Bogdán Krisztina, a Commerzbank Zrt. vezérigazgató-helyettese moderálta.

Kiderült, mitől tartanak most a leginkább a magyar vállalatok pénzügyi vezetői

Kiderült, mitől tartanak most a leginkább a magyar vállalatok pénzügyi vezetői

Nem a pénzügyi, hanem a reálgazdasági kockázatoktól tartanak inkább a magyar cégek, például az ellátási láncok problémáitól - derült ki a vállalati pénzügyi és gazdasági vezetők (CFO-k) késő délutáni panelbeszélgetéséből a mai Business and Finance Summit 2021 konferencián.

Az ország legjobb pénzügyi vezetői találkoznak a Business and Finance Summiton

Az ország legjobb pénzügyi vezetői találkoznak a Business and Finance Summiton

Szeptember 8-án, szerdán lesz idén a Business and Finance Summit konferencia, amelyen az ország kis- és nagyvállalatainak pénzügyi és felsővezetői vitatják meg aktuális üzleti és pénzügyi kihívásaikat. Ezen a - részben személyes részvétellel, részben pedig online zajló - eseményen kerül kihirdetésre a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díjának nyertese is.

Vezetői értékrend, gyors döntések: részletek a legjobb pénzügyi vezetőnek járó díjról

Vezetői értékrend, gyors döntések: részletek a legjobb pénzügyi vezetőnek járó díjról

Schilling Dániel, a Duna House Holding Nyrt. gazdasági igazgatója nyerte el az év legjobb pénzügyi vezetőjének járó CFO of the year 2020 díjat – jelentette be a Portfolio és a Credit Management Group október 8-ai Budapest Economic Forum című konferenciáján Fülöpné Bogdán Krisztina, a díjátadást szponzoráló Commerzbank Zrt. vezérigazgató-helyettese, akit alábbi videónkban magáról a díjról és a CFO-k idei kihívásairól is kérdeztünk.

Megvan az év legjobb pénzügyi vezetője!

Megvan az év legjobb pénzügyi vezetője!

Schilling Dániel, a Duna House Holding Nyrt. gazdasági igazgatója nyerte el az év legjobb pénzügyi vezetőjének járó CFO of the year 2020 díjat – jelentette be a Portfolio és a Credit Management Group mai Budapest Economic Forum című konferenciáján Fülöpné Bogdán Krisztina, a díjátadást szponzoráló Commerzbank vezérigazgató-helyettese. Négy pénzügyi vezető a CFO Master 2020 kitüntetést vehette át a szakmai zsűritől, és az év legjobb credit management csapatát is díjazták. Cikkünkben a konferencia CFO-szekciójáról is tudósítunk, amelyben hazai nagyvállalatok gazdasági vezetői beszéltek a koronavírus-válság miatti kemény kihívásaikról.

Már csak 2 nap maradt: pályázz a CFO of the year 2020 díjra!

Már csak 2 nap maradt: pályázz a CFO of the year 2020 díjra!

Hamarosan kiderül, ki lesz az év vállalati pénzügyi vezetője Magyarországon. Október 8-án, az ország legfontosabb pénzügyi-gazdasági vezetőit felvonultató konferenciánkon kerül ugyanis átadásra a Portfolio és a Credit Management Group közös "CFO of the year" díja. Szeptember 30-áig lehet pályázni a díjra az alábbiak szerint.

41 év után távozik az Electrolux gazdasági igazgatója

Június 1-től Kövér András tölti be a gazdasági igazgatói pozíciót az Electrolux Magyarországnál. Kövér András Babucs Józsefet váltja, aki 1979 decemberében került a Lehel Hűtőgépgyárhoz, az Electrolux jogelődjéhez - közölte a társaság.

120 éves magyar sikersztori kel új életre - Megszólal az év pénzügyi vezetője

120 éves magyar sikersztori kel új életre - Megszólal az év pénzügyi vezetője

Tóth István, a Tungsram pénzügyi igazgatója vehette át az év pénzügyi-gazdasági vezetőjének járó díjat az idei Business and Finance Summiton. A díjról és a szakmai zsűri döntéséről Kozma Andrást, a djat alapító Magyar Credit Managament Szövetség képviselőjét kérdeztük, míg a GE Csoportból kiváló, 120 éves múltra visszatekintő Tungsram stratégiájáról, pénzügyeiről Tóth Istvánnal beszélgettünk.  A társaság átfogó üzleti transzformációt hajt végre, miközben GE-ről való leválás mellett a nemzetközi piacon is több irányban terjeszkedik.

Megvan  az ország legjobb pénzügyi vezetője

Megvan az ország legjobb pénzügyi vezetője

Befejeződött a Porfolio és a Credit Management Group közös Business and Finance Summit 2019 konferenciája, a szakmai konferenciáról élőben tudósítottunk. A rendezvényen kihirdette a szakmai zsűri az év legjobb pénzügyi vezetőjenek járó díjat: Tóth István, a Tungsram pénzügyi igazgatója érdemelte ki munkájával és pályázatával a "CFO of the year 2019" kitüntető címet. A legjobb credit management csapatnak járó díjat pedig a Sonaper Magyarország vehette át.

Megvan az év magyar pénzügyi vezetője

Befejeződött az év egyik legnagyobb üzleti és pénzügyi konferenciája a Credit Management Group és a Portfolio közös szervezésében. A Business and Finance Summit 2018 rendezvény végén átadásra került a CFO of the year díj, amelynek idei kitüntetettje Tordai Péter, az E2 Hungary Zrt. pénzügyi igazgatója lett. A rendezvényről élőben tudósítottunk a nap folyamán.

  • 1
  • 2
Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Jön a felturbózott szuperállampapír! Itt vannak a részletek
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.