Most eldől, mi lesz az ingatlanpiacon: jön a Portfolio Lakás Kiállítás
Gazdaság

Most eldől, mi lesz az ingatlanpiacon: jön a Portfolio Lakás Kiállítás

Portfolio
Egy hét múlva, szeptember 23-án nyit a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban a Portfolio Lakás Kiállítás, amely idén is várja a lakáspiac iránt akár személyes okokból, akár befektetőként érdeklődőket. A rendezvényen jelen lesznek az ingatlanfejlesztő cégek, bankok, szolgáltatók és szakértők, a kiállítók pedig konkrét ajánlatokkal is várják a látogatókat.

Egy hét múlva, szeptember 23-án nyitja meg kapuit a Portfolio Lakás Kiállítás, amely az év egyik legfontosabb eseményének számít az ingatlanpiacon.

A rendezvény várja mindazokat, akik akár saját célra, akár befektetésként érdeklődnek a lakáspiac iránt, vagy csupán szeretnének rálátással bírni erre az ágazatra. A szakmai program felvonultatja a legfontosabb ingatlanfejlesztő cégeket,

jelen lesznek a finanszírozó bankok, és számos egyéb szolgáltató, valamint szakértő szólal fel az előadások, illetve kerekasztal-beszélgetések során.

A kiállítók standjain tájékoztatást kaphat minden érdeklődő, és konkrét ajánlatokat is kaphatnak, hiszen mind a projektek, mind az eladó lakások, mind pedig a hitelkonstrukciók körében teljes képet nyújtanak a résztvevő vállalkozások.

Energiahatékonyság és fenntarthatóság

Az idei rendezvény kiemelt témája a fenntarthatóság és az energiahatékonyság kérdése, amely a lakáspiacon is egyre jobban felértékelődik. Az új lakások szigorodó energiahatékonysági követelményei elsősorban a fejlesztőket érintik,

az emelkedő energiaárak miatt azonban a vásárlók is egyre nagyobb jelentőséget tulajdonítanak mind a várható fenntartási költségek mind a kibocsátási értékek alakulásának.

Éppen ezért az esemény keretében a szervezők ezt a különösen aktuális témát igyekeznek a középpontba állítani, a tervek szerint a piac különböző területeinek szakértői ülnek majd egy asztalhoz, hogy megvitassák a legfontosabb kérdéseket, a fenntarthatóság jövőbeli trendjeit és azok vásárlókra gyakorolt hatásait.

A kérdés kétségkívül különös fontossággal és aktualitással bír.

A sokáig csupán másodlagos szempontként jelenlévő energiahatékonyság kérdése a következő években mind a lakásvásárlók, mind a lakásfejlesztők, mind az újlakáspiac életére nagy hatást fog gyakorolni, és várhatóan jelentősen érezteti a hatását a használt ingatlanok piacán is.

A rendezvény részletes programja már elérhető a Portfolio Lakás Kiállítás honlapján.

Holdblog

Michael Saylor és a "végtelen" pénzmasina

A MicroStrategy 2020-ban kezdett el bitcoint vásárolni. A szoftvercég eredetileg csak többletlikviditását fektette bitcoinba, ám amikor a kriptodeviza jelentős emelkedésnek indult, a vezérigazgat

Tematikus PR cikk
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagy esemény jön a bitcoinnál, most érdemes kriptóba befektetni?

Pénzügyi vezető elemző

Pénzügyi vezető elemző
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Ahhoz, hogy kereskedni tudj a tőzsdén, a piacra lépés elsődleges feltétele, hogy képes légy a különböző megbízásfajtákat használni. Számos megbízásfajta létezik a piacokon, mi sorra vesszük a legfontosabbakat.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
AI in Business 2024
2024. április 23.
Balaton Konferencia 2024
2024. május 2.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
napsütés tavasz meleg időjárás időjáráselőrejelzés