Ingatlan

Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacra

Portfolio
Két személyi változás is történt a hazai ingatlanpiacon az elmúlt hónapban. A tavalyi év decemberétől Tomasz Lapinski lett a Futureal-csoporthoz tartozó Cordia Zrt. pénzügyi vezetője, a CTP-nél pedig új Country Manager-ként Nemes Rudolf csatlakozott a csoporthoz.


Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacra
A Cordia számos projekttel van jelen Lengyelországban is, így nem véletlen, hogy a pozícióra lengyel szakembert igazolt. Tomas Lapinski a magyarországi mellett a vállalat külföldi tevékenységében is közreműködik majd. A cég 2015-ben kezdte meg lengyelországi működését, jelenleg két, folyamatban lévő projekttel rendelkezik Krakkóban, eggyel pedig Varsóban, de a román piacon is érdekelt, ott Bukarestben az idén vásárolt meg egy 13 telekből álló területet, ahol 400 lakást épít.Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacra
Tovább erősítette magyarországi csapatát a CTP. Január 8-i kezdéssel csatlakozott a céghez Country Manager pozícióba Nemes Rudolf, valamint a cég üzletfejlesztési vezetői posztjára Pozderka István. A CTP-ről több logisztikaiingatlan-tranzakció kapcsán lehetett már hallani, legutóbb tavaly októberben, amikor megvásárolta a Nokia korábbi épületét Komáromban. Az új csapat feladata az üzleti növekedés felgyorsítása és a cég megerősítése lesz a fenntartható jövőbeli bővítés alapjainak megteremtése érdekében.

Portfolio Ingatlanmagazin - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar ingatlanpiacon

Új szereplők érkeztek a hazai ingatlanpiacra
Az ingatlanpiac szárnyalása 2017-ben is folytatódott, de a gyors felívelés újfajta kockázatokat is hozott. Az építőipari kapacitással és a munkabérekkel kapcsolatos problémák miatt a projektek folyamatosan drágulnak, ami gyakran a fejlesztőket is újratervezésre kényszeríti. Ez azonban nem szab gátat a beruházásoknak, a következő években több tízezer új építésű lakás, félmillió négyzetméternél is több modern irodaterület, ezret meghaladó 4 és 5 csillagos szállodai szoba, logisztikai csarnokok és hatalmas új székházak - Telekom, MOL, OTP - készülhetnek el. Az 50 legbefolyásosabb ingatlanpiaci szereplő között most is jelen vannak a legnagyobb cégek képviselői, az ismert nevek mellé azonban egyre több új versenytárs zárkózik fel. A legfrissebb számot keresd a Portfolio Könyvesboltban vagy a nagyobb újságárusoknál!

kivánd190916
bét
gyárépítés, beruházás, építőipar, gyárlétesítés
GettyImages-1258204439
üzlet cég iroda munka biznisz társaság vállalat vállalkozás
richter
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport

Senior webfejlesztőt keres a Portfolio Csoport
2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 1.
Financial IT 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Durva csúszások jönnek az újlakásprojekteknél