Prémium

Milyen a jó csapat kémiája? Podcast-sorozatot indított a Streamnet (x)

PR cikk
Kollab Podcast néven podcast-sorozatot indított a professzionális hang- és vizuáltechnikai rendszereket, irodai audiovizuális megoldásokat szállító Streamnet Zrt. A cél, hogy párbeszédet kezdeményezzenek olyan munkaerőpiaci témákban, amik az elmúlt években kerültek a mindennapok kihívásai közé.
irodapiac budapest

Almás Béla, a Streamnet vezérigazgatója úgy látja, hogy két éve gyökeresen megváltozott az ahogy dolgozunk és az, ahonnan dolgozunk. Sok cég még a mai napig keresi az új normát és próbálják ehhez igazítani az irodájukat is, amihez újfajta technológiai megoldásokra van szükségük.

„Azt érzékeljük, hogy abban a turbulens időszakban, amiben élünk, jelentősen átalakult a munkához és a munkahelyhez való viszony. Ez pedig számos olyan kérdést vet fel, amikkel eddig nem találkoztunk – most viszont mindennél fontosabb, hogy releváns válaszokat adjunk rájuk. Ezek a kérdések alapvetően nem műszaki jellegűek, mint inkább emberi és együttműködési hátterűek. A tapasztalatunk az, hogy kevés az a fórum, ahol erről lehetne beszélni, gondolatokat megosztani egymással” – tette hozzá a cégvezető.

A szerkesztők ebből a szempontból is hiánypótlónak látják a podcast-sorozatot. Az első évadban a jó csapat kémiája volt a fókuszban. Megszólalt például Dr. Füredi Júlia szervezetpszichológus, HR szakember, aki a modernkor multi-betegségeit vizsgálta. Segal Viktor, az ismert séf pedig arra kereste a választ, hogy mit tanulhatunk a csapatmunkáról egy olajozott gépezetként működő étterem szemszögéből.

De a műsorban fontos téma volt az is, hogy napjaink kihívásai, mint a home office, a gazdasági nehézségek, vagy a szomszédunkban zajló háború milyen hatással van a dolgozók mentális egészségére.

A sorozat második évadának tematikája a jövő munkahelye köré épül: a Streamnet vendége volt például Keleti Arthur, kiberbiztonsági szakértő, jövőkutató, vagy dr. Nagy Marcell, a Magyar Orvosi Kamara titkára.

„Szokatlan lehet, hogy rendszerintegrátorként megpróbálunk olyan témákat feldolgozni, amikkel eddig a szaksajtón és az egyetemi katedrákon kívül kevesen foglalkoztak. Piacvezető innovatív vállalatként fontosnak tartjuk az edukációt, a legújabb technológiák bemutatását, és azoknak a folyamatoknak a megismerését is, amik az új technológiákat szükségessé teszik.” – tette hozzá a cégvezető.

A Kollab Podcast a Showcast Media közreműködésével valósult meg, az epizódok elérhetők

(x)

Holdblog

Fára a majmok másszanak!

HOLD After Hours. Nyúl helyett pingvinapukák! - az ünnepek lagymatagsága helyett, legyen velünk ideges! Jó szórakozást! 00:45    A Ryanair Alapkezelő 02:55    Rosenbe

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ennyi volt! - Lázár János rendelettel irtja ki a nyerészkedést az építőiparból

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nitrogenmuvek