A zöld befektetéseké a jövő - Pályázz, ha van egy jó terméked, ötleted!
Üzlet

A zöld befektetéseké a jövő - Pályázz, ha van egy jó terméked, ötleted!

Portfolio
Díjazzuk a zöld befektetéseket! Vagyis minden olyan beruházást, projektet, amire most megéri áldozni, hogy a későbbiekben fenntarthatóbban, kisebb környezeti lábnyommal élhessünk, illetve a gazdaság is ennek megfelelően működhessen. Ha van egy jó üzleti modelled, egy terméked, amit jó befektetésnek ítélsz meg, jelentkezz a Green Awards ingyenes pályázatra! 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit, vállalatait díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával.

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével.

Július 23-ig várjuk mindazok jelentkezését, akik büszkék a fenntarthatóan működő cégükre, programjukra. Mutatjuk a részleteket!

tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ JÚLIUS 23., van tehát még néhány nap elküldeni A PÁLYÁZATI ANYAGOKAT.

A díjazásra leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben az "Év Zöld Befektetése" kategória támogatója, a PwC Magyarország képviselője, Sávoly-Hatta Anita, partner szólalt meg:

"A PwC szakmai munkájának sarokkövei itthon és nemzetközi szinten egyaránt a transzparencia és a hitelesség, hiszen ezáltal tudunk a befektetők számára megbízható, hiteles információkat nyújtani egy vállalat teljesítményéről. Nincs ez másképp a vállalatok fenntarthatósági teljesítményét illetően sem, ami egyre inkább pénzügyi lényegességet nyer. IIy módon a nem-pénzügyi jelentéstételek esetében is azon dolgozunk, hogy a befektetők mellett a fogyasztók számára is megbízható információ álljon rendelkezésre a fenntarthatóság mindhárom - környezeti, társadalmi és vállalatirányítási - aspektusáról. Fontos számunkra, hogy a mai bonyolult jogszabályi keretrendszerben iránytűt mutassunk az érintetteknek arra vonatkozóan, hogy a vállalat egészét érintő, átfogó fenntarthatósági stratégiát miként tudják hatékonyan a gyakorlatba ültetni és kézzelfogható eredményeket elérni. A Portfolio Green Award Zöld befektetés díja keretében olyan kezdeményezéseket ismerünk el, amelyek hiteles módon járulnak hozzá a fenntarthatósági célok végrehajtásához.

Szándékunk olyan szervezeteket díjazni, amelyek a fenntarthatóságot támogató innovatív megoldásaik révén nem csupán a befektetők bizalmát építik sikeresen, de jelentős környezeti vagy társadalmi hatást is elérnek, és mindeközben megőrzik vagy akár növelik versenyképességüket.

- mondta el Sávoly-Hatta Anita.

Sávoly-Hatta Anita
PwC Magyarország, partner
 Tovább

Az egyes kategóriákra történő jelentkezés feltételeit a pályázati lap tartalmazza, míg a jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig. A jelentkezési lap innen tölthető le.

green awards nevezés
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi év nyertesei:

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Shutterstock

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Van egy hely, ahol máig nem ért véget a második világháború

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs
Díjmentes előadás

Kezdő befektető kalauz - grafikonok, megbízások

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
nő tőzsde