Papírpalackban érkezik jövőre a Johnnie Walker

Papírpalackban érkezik jövőre a Johnnie Walker

Jövőre 100 százalékosan műanyagmentes palackban érkezik a Diageo által gyártott Johnnie Walker whisky, ami a legújabb példája annak, hogy egy nagy italgyártó cég igyekszik a csomagolások fenntarthatóbb formája felé elmozdulni.

Agárdi: már gin, rum és whisky is készül a Velencei-tó partján

Új vizeken evez az Agárdi: míg három éve díjnyertes whiskyvel állt elő a főzde, most két új párlattal, ginnel és rummal bővült a szortiment. Természetesen továbbra is a pálinka marad a legfontosabb, az idei év jó gyümölcstermése az Agárditól már megszokott magas minőségű párlatokat ígéri - mondja Vértes Tibor, az Agárdi Pálinkafőzde tulajdonosa

Ezek a világ legdrágább alkoholos italai

A világ felső 1%-ának fényűző életéhez ugyanúgy hozzátartozik az alkoholfogyasztás, mint a kevésbé vagyonosokéhoz. A toplistenz.com és a therichest.com alapján, a teljesség igénye nélkül összeszedtünk néhány olyan italt, melyek joggal versenghetnek a világ legdrágább alkoholos italainak címéért. Az árak körülbelüli értékek, ritkaságuk ugyanis megnehezíti a pontos ár meghatározását.

Elkelt a világ legdrágább whiskyje

A Sotheby's honghongi aukcióján elkelt a világ eddigi legdrágább üveg whiskyje. A 6 literes Macallan “M" Decanter by Lalique kristályüvegben értékesített italért 631 ezer dollárnak (140 millió forint) megfelelő hongkongi dollárt fizettek - írja a Bloomberg.

  • 1
  • 2
Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.