Napokon belül megnyitja kapuit a lakáspiac legfontosabb eseménye
Ingatlan

Napokon belül megnyitja kapuit a lakáspiac legfontosabb eseménye

Portfolio
Április 21-23. között rendezik meg a Portfolio Lakás Kiállítást, amely mára az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált. A nagyszabású rendezvényen minden érdeklődő minden kérdésére választ talál: ott lesznek a fejlesztők, értékesítők, a finanszírozó bankok, és a szolgáltatók teljes köre.

A lakáspiac nagyon komoly felfutást élt meg az elmúlt években, amelyet a Covid-járvány sem tudott megtörni. Bár napjainkban érezhető némi lassulás, egyelőre úgy tűnik, hogy a szegmens továbbra is erős, és inkább csak a hangsúlyok tolódnak el az energetikailag korszerűbb, színvonalasabb ingatlanok irányába. Miután felértékelődik a lakások minősége, mint vásárlói szempont, ezért a potenciális vevők körültekintőbben járnak el döntésük meghozatalának során. Éppen ezért várható különösen nagy érdeklődés a hazai ingatlanpiac egyik legfontosabb közönségrendezvényén, a Portfolio Lakás Kiállításon, amelyet lapcsoportunk idén április 21-23. között rendez meg a MOMsport Uszoda és Rendezvényközpontban.

lakáskiállítás 2023
Április 21-23. között 12. alkalommal nyitja meg kapuit a Lakáskiállítás. A kiállítók között várjuk a lakásfejlesztés, ingatlanközvetítés, finanszírozás, vagyonvédelem, ingatlankezelés, energetikai tanúsítvány, értékbecslés, ügyvédi és tanácsadói szolgáltatások területeivel foglalkozó cégeket. További információk ide kattintva érhetők el.

Minden érintett szereplő egy helyen

A Lakás Kiállítás egy olyan lakossági ingatlankiállítás és vásár, ahol minden a lakáskeresőkről és a lakáskeresőknek szól.

A Portfolio Lakás Kiállítás az elmúlt években az ország legjelentősebb ingatlanexpójává vált.

Mindez nem véletlen: a lakáspiac minden érintett szolgáltatója és kivitelezője, a projektek fejlesztői, közvetítők, bankok, valamint a kis- és nagyberuházók, az ingatlanpiachoz kapcsolódó szolgáltatók évről évre nagy számban jelennek meg a kiállítás helyszínén. Az eseményen egyaránt jelen vannak a finanszírozás szereplői, az építőipari cégek, a belsőépítészeti szereplők, vagy akár az okosotthonokat fejlesztő, a lakásbiztonsággal foglalkozó szolgáltatók.

A rendezvényen bemutatkozó szereplők teljeskörű áttekintést nyújtanak az érdeklődőknek arról, hogy merre tart ma az ingatlanpiac legfontosabb, a lakosságot és a befektetőket egyaránt érintő szegmense. Az esemény informativitását ráadásul nagyban növelik a kiállításhoz kapcsolódó tematikus előadások, klub rendezvények és egyéb szakmai tartalmak is.

Fotó: Portfolio

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
múzeum, kiállítás, unalmas