Ingatlan

Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)

Portfolio
Jövő év közepéig az összes nagy beruházás elkezdődik a Városligetben, a fejlesztések kétharmada pedig már most épül, vagy elkészült, a Liget Budapest Projekt munkálatai jól haladnak, várhatóan 2022-re valamennyi új épület állni fog - jelentette be Baán László, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa.
Májusban átadták az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ épületét, ezt követően pedig ősszel Millennium Házaként nyílik meg a felújított egykori Olof Palme Ház, bejárata előtt egy, a Városligetben újdonságnak számító rózsakerttel. Szintén még az ősszel a Városligetben készülhet el a főváros legnagyobb játszótere, és a fővárostól távolabb található Komáromi Csillagerőd épületét is ekörül adhatják át. Az alábbi galériában felülnézetben is meggyőződhetünk a projekt aktuális állapotáról.

A főváros legnagyobb projektjei

Nemrég összeszedtük azokat a budapesti projekteket, amelyek a következő nyolc évben megvalósuló legnagyobb értékű beruházásnak számítanak. A legtöbbjükről már lehetett korábban hallani, most azonban összesítve is látható ezeknek az összértéke és a várható befejezési ideje. A 195 felsorolt, folyamatban lévő projekt összértéke több ezer milliárd forintot tesz ki, amit vegyesen uniós, állami, vagy önkormányzati forrásból biztosítanak. A listára felkerülhetett a Puskás Stadion, a 3-as metró, a Centrumkórház fejlesztések, valamint a Liget Budapest Projekt is. A teljes lista az alábbi cikkben olvasható:


Portfolio Ingatlan Adatbázis


Egressy Liget

Egressy Liget

1143 Budapest, Ilka utca 3/A
38 db lakás
47 - 100 m2 alapterület
Átadás:
2019. dec
37.05 - 85.65 M Ft
Ajánlatot kérek

A Liget Budapest Projektről pedig korábban Gyorgyevics Benedekkel, program megvalósításáért felelős Városliget Zrt. vezérigazgatójával beszélgettünk, amelynek részletei az alábbi cikkben látható:Sőt, egy videó is készült már az átalakításról, amit pedig a lenti cikkben láthatunk:

Így halad az építkezés a főváros legnagyobb projektjénél (képek)
Részletekért kattints ide!
Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
WLP Ebes 1