Ismét a Gránit Bank Magyarország leggyorsabban növekvő digitális bankja (x)
Prémium

Ismét a Gránit Bank Magyarország leggyorsabban növekvő digitális bankja (x)

PR cikk
Másodjára ítélte a Gránit Banknak a „Leggyorsabban Növekvő Digitális Bank Magyarországon” díjat a neves brit pénzügyi szaklap, a Global Banking and Finance Review magazin. A díj odaítélésében nagy szerepet játszott, hogy a Bank 2023-ban is a szektorátlagot meghaladóan növekedett, miközben közel tucatnyi új innovációval jelent meg a piacon.

Az Egyesült Királyság egyik vezető pénzügyi lapja, a Global Banking and Finance Review magazin 2023 után 2024-ben is a Gránit Banknak ítélte a „Leggyorsabban Növekvő Digitális Bank Magyarországon” díjat.

A gyors növekedési ütemhez hozzájárult, hogy a Gránit Bank ügyfelei körében töretlen a kereslet a teljeskörűen digitálisan elérhető szolgáltatások iránt; emellett a gyors döntéshozatal, valamint a személyre szabott kiszolgálási modell is fontos tényező volt a sikerben. Hegedüs Éva, a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója a nemzetközi elismerés kapcsán elmondta:

Folyamatosan fejlesztjük a digitális szolgáltatásainkat a minél magasabb ügyfélélmény biztosításához, versenyképes árazás mellett. Az üzleti modell eredményességét jelzi, hogy 2023-ban minden ötödik lakossági bankszámla a Gránit Banknál nyílt.

„A „Leggyorsabban Növekvő Digitális Bank Magyarországon 2024” díj egyúttal munkatársaim nemzetközi mércével is kiemelkedő teljesítményének elismerése” - tette hozzá az elnök-vezérigazgató.

A Gránit Bank mérlegfőösszege 2023 végén meghaladta az 1.200 milliárd forintot, és minden fontosabb üzleti szegmensben piaci átlag fölött növekedett, miközben a nem teljesítő hitelek arányát jelző NPL mutató értéke 0,02 százalék volt.

A tavalyi, 2023-as év során is számos digitális innovációt vezettek be, amelyek között több piaci elsőséget jelentett.

A piacon egyedülálló end-to-end digitális Babaváró Kölcsönigénylési folyamatot – az ügyféligényeket szem előtt tartva - tovább fejlesztette a bank, hogy otthonról akár 30 perc alatt benyújtható legyen a hiteligénylés.

A Gránit Banknál az elsők között lehetett mobilbanki applikációban néhány kattintással díjmentesen állampapírt vásárolni, akár értékpapírszámlanyitással együtt és ugyancsak 2023-ban a Banknál vált először elérhetővé a mérettől, szervezeti formától és céget jegyzők számától független, korlátozásmentes online vállalati számlanyitás.

2023 óta a Gránit eBank mobilalkalmazásban díjak és egyéb költségek nélkül kiemelten kedvező, devizapiaci középárfolyamon lehet munkanapokon 9 és 17 óra között devizát váltani EUR, USD, CHF és GBP devizanemben. Az appban a meglévő ügyfelek néhány gombnyomással nyithatnak devizaszámlát és igényelhetnek az EUR és USD számlák mellé digitálisan azonnal elérhető és használható devizakártyát.

Címlapkép: Gránit Bank

(x)

MNB Intézet

A szignifikanciatesztelés logikája

Egy viselkedéses közgazdaságtan területén végzett kutatás során arra voltak kíváncsiak a kutatók, hogy a reptéri piszoárok belsejébe ragasztott legyet ábrázoló matrica növeli-e annak az e

GDPR

Nagy nyelvi modellek és adatvédelem

Az elmúlt bő másfél évben, mióta a ChatGPT széles körben elérhetővé vált, a nagy nyelvi modelleken (Large Language Model, LLM) alapuló megoldások hihetetlen tempóban váltak mind a munkahely

Kiszámoló

Olajkrízis várható Magyarországon?

Egy múlt heti hír nem annyira bolygatta fel az ország közvéleményét, mint kellett volna. Az ukránok megtiltották a Lukoilnak, hogy Ukrajnán keresztül szállítsák a kőolajat Európába. Az ukr

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Újult erővel támad a fertőzés, ami Magyarországon is halálozással járt - Már a hazai járványhatóság is figyelmeztet

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Követeléskezelési trendek 2024
2024. szeptember 18.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Budapest Economic Forum 2024
2024. október 17.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai?

Díjmentes előadás

Tőzsdei megbízások helyes használata

Kérdések és válaszok azzal kapcsolatban, hogy mire figyelj, ha kezdő befektető vagy!

Ez is érdekelhet
NYITO_2023_Jazzpiknik_MohaiBalazs_2