Vodafone-osok figyelem: informatikai átállás miatt korlátozott ügyintézés július 11-16. között
Üzlet

Vodafone-osok figyelem: informatikai átállás miatt korlátozott ügyintézés július 11-16. között

Portfolio
Július 11-16. között informatikai átállást végez a Vodafone, ez idő alatt az online és személyes ügyintézés, értékesítés, valamint egyes speciális szolgáltatások, mint például a mobilos autópályamatrica vásárlás vagy parkolás nem lesznek elérhetőek. Ugyanakkor az alapszolgáltatások, mint az otthoni vezetékes TV, internet, telefon és a mobil hívások, SMS szolgáltatás zavartalanul működnek majd.

A cikk megjelenését a Vodafone Magyarország támogatta.

A július 11-16. között esedékes informatikai átállás a Vodafone-UPC integráció utolsó lépése, melynek eredményeképp a Vodafone Magyarország teljes mértékben konvergens digitális szolgáltatóvá válik.

A szolgáltató arra kéri ügyfeleit, hogy a szükséges ügyeiket intézzék el az átállás előtt, mert azalatt nem lesz rá lehetőségük.

A vezetékes szolgáltatással kapcsolatos ügyintézésekre már június 24-től is csak korlátozottan van lehetőség, amennyiben új vezetékes szolgáltatást vagy médiaeszközt szeretnének megrendelni, azt kizárólag személyesen az üzletekben július 7-ig tehetik meg, ahogy a meglévő vezetékes szolgáltatás másik címre való áthelyezését is. Új vezetékes szolgáltatás vagy médiaeszköz megrendelésére továbbá meglévő vezetékes szolgáltatás másik címre való áthelyezésére az átállás alatt nem lesz lehetőség.

Gondok voltak a Vodafone hálózatában (2.)

A szolgáltató továbbá arra kéri ügyfeleit, hogy július 6-ig fizessék be számláikat, az érintett időszakban pedig ne indítsanak számlabefizetést. Amennyiben korábbi otthoni számlákra van szükség, azokat érdemes már július 8. előtt letölteni a My Vodafone Otthoni fiókból, ugyanis ezek július 9. után ezen a felületen már nem lesznek elérhetők. Az informatikai átállás eredményeképpen az ügyfelek új számlafizető azonosítót kapnak, amelyről e-mailben és SMS-ben is értesítést kapnak.

Az informatikai átállást követően az ügyfelek a megszokottnál később kaphatják meg a számlákat, de ebből eredően nem éri hátrány őket, a befizetési határidőt meghosszabbítják, a szolgáltató nem számít fel késedelmi kamatot és elektronikus számla esetén az ügyfelek nem veszítik el az e-pack kedvezményt sem.

Mobilos ügyfeleknek azt javasolják, hogy gondoskodjanak időben az elegendő adatmennyiségről és a roaming szolgáltatások aktiválásáról a nyári szabadságok és nyaralások időszakában és július 11-ig fizessék be számláikat. A feltöltőkártyás ügyfelek ATM-en keresztül változatlanul feltölthetik egyenlegüket, valamint kérik az ügyfeleket, hogy az ezen időszakban esedékessé váló éves feltöltőkártyás adategyeztetéssel kapcsolatos teendőket még az átállás előtt végezzék el.

Június 24. és július 16. között nem elérhető:

  • a vezetékes szolgáltatással kapcsolatos webshop, online leadott rendelések - új vezetékes szolgáltatás vagy médiaeszköz megrendelése személyesen az üzletekben július 7-ig lehetséges.
  • a meglévő vezetékes szolgáltatások áthelyezése egy másik címre

Július 11-16. között nem lesz elérhető:

  • a mobil előfizetéssel kapcsolatos webshop, online leadott rendelések. Emiatt új szolgáltatás vagy készülék rendelésére, vagy meglévő mobil előfizetés módosítására július 11-ig van lehetősége az ügyfeleknek. A szolgáltató azt javasolja továbbá az ügyfeleknek, hogy július 6-ig rendeljék meg SIM kártyájukat vagy mobil készüléküket, hogy még időben kiszállíthassák.
  • a My Vodafone online ügyfélszolgálat, My Vodafone alkalmazás – a Vodafone weboldalon és alkalmazásban nem érhetők el a számlák, szolgáltatások.
  • a meglévő vezetékes szolgáltatások módosítása
  • a streaming és kiegészítő TV szolgáltatások megrendelése
  • a meglévő mobil előfizetés módosítása (szerződéshosszabbítás, tarifacsomagváltás). Adat- és egyéb kiegészítő opciók vásárlása. Roaming szolgáltatás aktiválása.
  • a mobil és vezetékes számlázással kapcsolatos online és személyes ügyintézés
  • a Vodafone TV web és mobil alkalmazás elérés
  • az eszközökkel/készülékekkel kapcsolatos ügyintézés (szerviz, kárrendezés, biztosítás)
  • a mobilvásárlás (autópálya matrica, parkolás, lottó)
  • az Easy Rider alkalmazás
  • a feltöltőkártyás éves adategyeztetés, SIM kártya aktiválás

A cikk megjelenését a Vodafone Magyarország támogatta, az informatikai átállásban érintett folyamatokról és a teendőkről a teljes lista a Vodafone erre a célra létrehozott aloldalán érhető el.

RSM Blog

A válóperes ügyvéd válaszol - a válás

A családjogi, azon belül a válóperes ügyvédek praxisában legtöbbször előforduló kérdéskör a házasság megromlása, a válás, a válóper, a gyermekelhelyezés kérdésköre, illetve a vál

Kasza Elliott-tal

Deutsche Bank - kereskedés

Na, nincs több Deutsche Bank részvényem. 2018 óta volt, abban az időben aktívan kereskedtem vele, aztán beleragadtam. Most végre az utolsótól is megszabadultam. Nem volt egy jó trade, de most m

KonyhaKontrolling

A javadat akarják?

A CBC Marketplace nemrég kiadott egy videót, amiben rejtett kamerával megvizsgálták néhány kanadai bank ügyintézőit. Nem meglepő módon azt találták, hogy a kapott tanács nem az ügyfelek é

Kiszámoló

A sávos vagy többkulcsos adózásról

Akárhányszor előjön az adózás, egykulcsos-többkulcsos adózás kérdése, úgy tűnik, hogy három emberből kettő nem érti, hogyan működik a többkulcsos, sávos adózás. \"Felháborító, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egy egész fegyvernemnek kell szembenéznie az új trónkövetelővel: bemutatkozik az RHC-155
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
tiktok