A fenntartható cégeket, üzleti megoldásokat díjazzuk - Pályázz a Green Awards egyikére!
Üzlet

A fenntartható cégeket, üzleti megoldásokat díjazzuk - Pályázz a Green Awards egyikére!

Portfolio
Második alkalommal indult el a Green Awards pályázati lehetőség: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit, vállalatait díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. Még nem késő jelentkezni, július 23-ig várjuk mindazok jelentkezését, akik büszkék a fenntarthatóan működő cégükre, programukra!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ JÚLIUS 23., eddig VÁRJUK A PÁLYÁZATI ANYAGOKAT.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben a Green Awards főtámogatója, az MBH Bank képviselője szólalt meg.

Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a gazdaság motorjaként és finanszírozóként a bankszektor releváns résztvevője a fenntarthatósági célok elérésének, így a pénzintézetek szerepe is egyre jobban felértékelődött az elmúlt években.

Puskás András
MBH Bank, vezérigazgató-helyettes
2000-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végzett okleveles közgazdászként. Pályafutása elején a Pénzügyminisztériumban miniszteri kabinetfőnöki pozícióban a kormányzat mu
Tovább
2000-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végzett okleveles közgazdászként. Pályafutása elején a Pénzügyminisztériumban miniszteri kabinetfőnöki pozícióban a kormányzat mu Tovább

"Felelős nagyvállalatként és meghatározó piaci szereplőként fontos az MBH Bank számára, hogy tegyünk a fenntartható világért, nemcsak saját működésünk során, hanem finanszírozói tevékenységünkön és azon keresztül, hogy milyen kezdeményezéseket és díjakat támogatunk. Manapság a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránti elköteleződés nem választás, hanem szükség kérdése és elengedhetetlen feltétele az értékteremtő vállalati működésnek. A Portfolio Green Awards és a Sustainable World pályázat remek lehetőséget teremt arra, hogy a jelentkező vállalatok bemutassák innovatív és előremutató terveiket egy mindenki számára élhetőbb jövő megteremtéséről."

Mind az öt kategória támogatójaként kíváncsian várjuk, hogy az egyes cégek milyen fenntartható újításokat mutatnak be nekünk, amelyekből mi magunk is rengeteg inspirációt meríthetünk a későbbi munkánk során.

– mondta el Puskás András.

Az egyes kategóriákra történő jelentkezés feltételeit a pályázati lap tartalmazza, míg a jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig. A jelentkezési lap innen tölthető le.

green awards nevezés
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

Holdblog

A Föld legnagyobb részvénytársasága

Kevés olyan közvetlen biológiai jellemzőt találunk, ami kiemelne minket a többi faj közül, leginkább fejlett kommunikációs képességeink tesznek minket azzá, amik vagyunk. Lehet minket, embere

RSM Blog

NIS2 és a kockázatkezelés

A kiberbiztonság kérdése kiemelkedő jelentőséggel bír a digitális kor új kihívásai között. Az Európai Unió NIS2 irányelve egy olyan szabályozási keretet hoz létre, amely az információb

Kiszámoló

Kiszámoló bankszámla......helyett

Most, hogy a Raiffeisen valami okból elkezdte elüldözni a prémium ügyfeleket (pedig nemrég még 50 ezer forintot is fizetett ugyanezen embereknek, hogy nála nyissanak számlát), arra gondoltam, hog

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Megérkezett a Fitch ítélete Magyarországról

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés külföldi részvényekkel

Kezdőként hogyan tudsz külföldi részvényekkel kereskedni? Melyek lehetnek a kiválasztás szempontjai? Bemutatjuk melyik platformunk a legoptimálisabb külföldi részvények vásárlásához.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
bull bear medve bika tőzsde