A fenntartható cégeket, üzleti megoldásokat díjazzuk - Pályázz a Green Awards egyikére!
Üzlet

A fenntartható cégeket, üzleti megoldásokat díjazzuk - Pályázz a Green Awards egyikére!

Portfolio
Második alkalommal indult el a Green Awards pályázati lehetőség: 2023. szeptember 12-én az ország legjobb „zöld” projektjeit, vállalatait díjazzuk a Sustainable World konferencián összesen 5 kategóriában. A Green Awards különböző kategóriáit tavaly indítottuk elsőként útnak, a remek pályázatok beérkezését látva pedig 2023-ban ismét keressük a leginnovatívabb cégeket, programokat, az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közös támogatásával. Még nem késő jelentkezni, július 23-ig várjuk mindazok jelentkezését, akik büszkék a fenntarthatóan működő cégükre, programukra!

A hazai vállalatok különleges fenntarthatósági teljesítményét, programját, vagy innovációit szeretnénk 2023-ban is elismerni a Green Awards díjaink egyikével. A tavalyihoz hasonlóan, 5 kategóriában díjazzuk a legfenntarthatóbb kezdeményezéseket:

  1. Az Év Zöld Nagyvállalata
  2. Az Év Zöld Kkv-ja
  3. Az Év Zöld Innovációja
  4. Az Év Zöld Befektetése
  5. Az Év Jó Ügye

A díjra bármely szektorban tevékenykedő vállalatok jelentkezését várjuk, akik olyan fenntarthatósági projektet, cselekvéseket tudnak felmutatni, ami a jövő generációjának az életét, környezetét teheti jobbá. A tavalyi jelentkezők idei pályázati anyagait is várjuk, az elmúlt egy éves eredmények bemutatásával együtt.

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ JÚLIUS 23., eddig VÁRJUK A PÁLYÁZATI ANYAGOKAT.

Az MBH Bank, a Green Cloud, a PwC Magyarország, a Dandelion Group és a Portfolio Csoport közösen alapított díjára a leginkább érdemes 5 nyertest egy szakmai zsűri fogja kiválasztani, a „shortlistre” kerülő, kategóriánként legjobb 3 pályázat közül a jelentkezési időszak lezárultát követően.

A DÍJAKAT EGY ÜNNEPÉLYES ÁTADÓ KERETÉBEN 2023. SZEPTEMBER 12-ÉN A SUSTAINABLE WORLD KONFERENCIÁN ADJUK ÁT.

Szeptember 12-én rendezzük meg az éves fenntarthatósági szakmai találkozót, a Sustainable World konferenciát, ahol átadjuk a Green Awards nyerteseinek a díjakat. A részletekért kattintson!

A díj támogatóit is megkérdeztük, hogy szerintük miért fontos a leginnovatívabb vállalatok és ötletek díjazása a Green Awards keretén belül. Jelen cikkben a Green Awards főtámogatója, az MBH Bank képviselője szólalt meg.

Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese elmondta, hogy a gazdaság motorjaként és finanszírozóként a bankszektor releváns résztvevője a fenntarthatósági célok elérésének, így a pénzintézetek szerepe is egyre jobban felértékelődött az elmúlt években.

Puskás András
MBH Bank, vezérigazgató-helyettes
2000-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végzett okleveles közgazdászként. Pályafutása elején a Pénzügyminisztériumban miniszteri kabinetfőnöki pozícióban a kormányzat mu
Tovább
2000-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen végzett okleveles közgazdászként. Pályafutása elején a Pénzügyminisztériumban miniszteri kabinetfőnöki pozícióban a kormányzat mu Tovább

"Felelős nagyvállalatként és meghatározó piaci szereplőként fontos az MBH Bank számára, hogy tegyünk a fenntartható világért, nemcsak saját működésünk során, hanem finanszírozói tevékenységünkön és azon keresztül, hogy milyen kezdeményezéseket és díjakat támogatunk. Manapság a fenntarthatóság és a környezettudatosság iránti elköteleződés nem választás, hanem szükség kérdése és elengedhetetlen feltétele az értékteremtő vállalati működésnek. A Portfolio Green Awards és a Sustainable World pályázat remek lehetőséget teremt arra, hogy a jelentkező vállalatok bemutassák innovatív és előremutató terveiket egy mindenki számára élhetőbb jövő megteremtéséről."

Mind az öt kategória támogatójaként kíváncsian várjuk, hogy az egyes cégek milyen fenntartható újításokat mutatnak be nekünk, amelyekből mi magunk is rengeteg inspirációt meríthetünk a későbbi munkánk során.

– mondta el Puskás András.

Az egyes kategóriákra történő jelentkezés feltételeit a pályázati lap tartalmazza, míg a jelentkezéseket a greeenawards@portfolio.hu e-mail címre várjuk július 23-ig. A jelentkezési lap innen tölthető le.

green awards nevezés
A jelentkezés részletei ezen a linken érhetők el.

A tavalyi nyertesekkel, a zsűrivel készített videóinterjúk:

A cikk saját termék népszerűsítését szolgálja.

Címlapkép forrása: Getty Images

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az ukrajnai háború árnyékában szép csendben Amerika egy újabb pusztító konfliktusra készül

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Ez is érdekelhet
tozsde részvény