Hamarosan kész a látványos budapesti irodaház

Hamarosan kész a látványos budapesti irodaház

Az Őrmezőn fejlesztett Budapest ONE irodaház 2. és 3. üteme is megszerezte már a használatbavételi engedélyt. A Futureal irodaépületét választotta új irodaközpontjának többek között a Vodafone és a BT.

Különleges formájú, okos parkolóház nyílik Őrmezőn - Képeken a komplexum

Különleges formájú, okos parkolóház nyílik Őrmezőn - Képeken a komplexum

Egyedi kialakítású, okos és környezetbarát megoldásokkal felszerelt parkolóház átadását készíti elő a Futureal Őrmezőn. A komplexum több mint 300 parkolót biztosít, elsősorban a Budapest ONE irodaépület bérlői és látogatói számára, de a fennmaradó helyek a közforgalom számára is elérhetők lesznek. A vegyes funkciójú épület egy Foxpost csomagfelvételi állomásnak is helyet ad.

60 millió eurós hitelmegállapodást kötött a Futureal és az Erste Bank

60 millió eurós hitelmegállapodást kötött a Futureal és az Erste Bank

A Futureal 60 millió euró (mintegy 21,5 milliárd forint) értékű hitelszerződést írt alá az Erste Bankkal a Budapest ONE irodapark 2. ütemének kivitelezési munkáinak finanszírozására. A fejlesztés alatt álló irodaépület második fázisát a harmadik ütemmel egyszerre fejlesztik, így mindkettőt 2022 második felében adják át.

Új ügyvezető a Roche Magyarországnál

Új ügyvezető a Roche Magyarországnál

Változások a svájci Roche-csoport magyar leányvállalata életében: új ügyvezető igazgató érkezett a vállalat élére, amely a Budapest One irodaházban folytatja működését. A költözéssel párhuzamosan agilis szervezeti modellre áll át a gyógyszeripari vállalat.

Közel 50 millió euró hitelt kap a Futureal az MKB Banktól

Közel 50 millió euró hitelt kap a Futureal az MKB Banktól

A Futureal közel 50 millió euró (mintegy 17 milliárd forint) értékű hitelszerződést írt alá az MKB Bankkal a Budapest ONE irodapark 3. ütemének finanszírozására. Az emberközpontú és környezetbarát irodakomplexum befejező fázisát 2022 második felében adják át.

Elsők között nézheted meg, milyen lesz a formabontó budai irodaház (képek)

Elsők között nézheted meg, milyen lesz a formabontó budai irodaház (képek)

Újabb jelentős állomásához érkezett a Futureal fejlesztésében megvalósuló Budapest ONE irodapark. Az Őrmezőn, hazánk legnagyobb multimodális csomópontjánál épülő komplexum 2. és 3. ütemének legmagasabb pontjára felkerült a szerkezetkész állapotot jelző bokréta. A kivitelezés utolsó fázisához érkezett épületrész legnagyobb bérlői között a Vodafone és a British Telecommunications is megtalálható.

Újabb nagy költözés a hazai irodapiacon

Újabb nagy költözés a hazai irodapiacon

A Budapest ONE campus épületébe költözik a British Telecom. A közel 2000 munkatársat foglalkoztató üzleti szolgáltatóközpont 2022-ben veheti birtokba a Futureal-csoport fejlesztésében megvalósuló épületet. A tranzakciót a Colliers International támogatta ingatlan-tanácsadói oldalról.

Összeköltözik a Vodafone és a UPC egy hatalmas budai irodaházba

Összeköltözik a Vodafone és a UPC egy hatalmas budai irodaházba

A Vodafone Magyarország és a UPC integrációjának következő lépéseként 2022 őszén a Budapest ONE irodaparkba költöznek át a vállalat fővárosi irodáiban dolgozó kollégái. A Futureal fejlesztésében megvalósuló komplexum ad otthont a Vodafone új főhadiszállásának - szerepel a Vodafone közleményében.

Látványos szobrokat kapott egy budai irodaház (képek)

Látványos szobrokat kapott egy budai irodaház (képek)

Bár a legtöbb cégnél az irodák helyett ezekben a hetekben sokan home office-ban dolgoznak, a járvány elmúltával az irodai tér minősége ismét fontos szerepet kap majd, éppen ezért a most zajló fejlesztéseknél a belső terekre is figyelni kell. A Budapest ONE irodapark már átadott első ütemének közösségi terébe például egyedi szobrok kerültek, amiket most képgalériában nézhetünk meg.

Bérházak vehetik át a méregdrága lakások helyét?

A Futureal-csoport jelenleg 35 párhuzamosan futó projektben és összesen egymilliárd eurónyi értékben épít irodaházakat, bevásárlóközpontot, illetve a Cordia név alatt közel 50 projektje van különböző fejlesztési szakaszokban három ország öt városában (Budapest, Varsó, Krakkó, Gdansk és Bukarest). A lakáspiaci kilátásokról és az alternatív befektetési lehetőségekről Futó Gábort, a Futureal-csoport alapító társtulajdonosát kérdeztük.

Grandiózus projektek: így alakul át Budapest

Pár éven belül nagyobbnál nagyobb irodaházak, lakóépületek, kulturális intézmények, vagy akár plázák nőhetnek ki a földből Budapest szinte egészét lefedve. Néhol ezek a projektek olyan nagy volumenűek, grandiózusak, hogy egy egész városrész átalakulását jelentik, ezek közül 3-at mutattak be a Property Investment Forum 2018 keretében a projektekért felelős vezetők.

Újabb látványtervek a kelenföldi gigaprojektekről

A számos beruházásnak köszönhetően folyamatosan formálódik át Kelenföld, a pályaudvar nyugati oldalán épül a Budapest ONE irodaház, míg a vasút túloldalán épülő Etele Plaza egy új kereskedelmi- és szórakoztatóipari központként funkcionálhat Újbudán az elkészülését követően. A környék fejlődését tovább növelheti a dél-budai “szuperkórház", illetve egy multimodális eszközváltó csomópont tervezett megvalósítása.

Hamarosan rá sem fogsz ismerni Dél-Budára!

Kelenföld teljesen megújulhat a következő években, ennek pedig egyik legfontosabb sarokköve a Futureal új irodaház projektje a Budapest ONE, mely ikonikus formájával fogadja majd a fővárosba érkezőket. A 70 ezer négyzetméteres komplexum több ütemben valósulhat meg Budapest nyugati kapujában, Őrmezőn, az Etele tér és a Kelenföldi pályaudvar mellett, az ország első számú intermodális csomópontjában. A kiváló elhelyezkedés mellett, a szomszédjában épülő Etele Plaza csak fokozza a létesítmény vonzerejét, de az épület kialakítása is egy élhető, kellemes, inspiráló környezetet teremt, amit a tágas belső kert, vagy a tetőn megvalósuló futópálya csak fokoz.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Raiszi halálának beláthatatlan következményei lehetnek Iránra és az egész világra
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.