Szepsy István borász-16
Podcast

Már látszik, hogy komoly hatása lesz a Tokaji borok árára a koronavírusnak

Orosz Márton
A Portfolio Business podcast legújabb adásában annak jártunk utána, hogy érintette az elmúlt 14 hónap Tokaj-Hegyalját, a borászatokat, a turizmust, és milyen hatással lehet a koronavírus a borok árazására.

Áprilisban jelent meg a negyedik kiadása a Tokaj Kalauz – Tokaj Guide c. útikalauznak, ami legfontosabb történelmi borvidékünk, Tokaj-Hegyalja meghatározó borászatai mellett magyar és angol nyelven mutatja be a környék legfontosabb látványosságait, éttermeket, szálláshelyeket és programokat.

KÖVESS MINKET

Értesülj elsőként a Portfolio új podcast adásairól, iratkozz fel Spotify és Apple Podcast csatornánkra!

A könyv alapos betekintést enged abba, hogy mi történik aktuálisan a borvidéken: a Portfolio Business legújabb podcastjában a szerzőt, Ripka Gergely borszakértőt kérdeztük arról, milyen hatással volt az elmúlt 14 hónap Tokajra, mik a legújabb trendek a borvidéken, és milyen hatással van a térség fejlődésére az, hogy a leggazdagabb magyarok komoly tőkével jelentek meg a borászatban. Beszélgetésünkben természetesen tippeket is kértünk tőle ahhoz, hogy érdemes eltölteni egy hétvégét, vagy akár egy több hetes nyaralást Mádon, Erdőbényén, vagy a zempléni hegyvidéken.  

további epizódok
kut
francianyuggdigtiltakozas
japán-tenger
2023. április 12.
DEBRECEN - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
2023. május 17.
Portfolio-MAGE Járműipar 2023
2023. május 10.
Gen Z Fest 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!