Fejleszd vállalkozásod minden eddiginél gyorsabban! (x)
Prémium

Fejleszd vállalkozásod minden eddiginél gyorsabban! (x)

PR cikk
A korábbinál lényegesen több képzési alkalom, szélesebb kapcsolati háló, ezáltal pedig gyorsabb növekedés várja az innovációs ügynökség programjába jelentkező startupokat. A jelenlegi gazdasági helyzetben még nagyobb szükség van a szakértők útmutatására, a programra minél előbb érdemes jelentkezni.

Válsághelyzetekben felértékelődnek azok a ritka lehetőségek, amikhez ilyenkor nyúlhat, és amik által tudatosabb, előrelátóbb lehet egy alapító. A Design Terminal Mentorprogramja, hazánk első és mára a legtöbb szakembert, tapasztalatot bevonó akcelerátor programja pont ilyen, hiteles és elismert, nemzetközi startupokat is megszólító kezdeményezés. Az innovációs ügynökség már több, mint 250 programban mutatott irányt 2500-nál is több startupnak.

A szervezők az elmúlt években összegyűlt tapasztalatokat beépítve most csavarnak egyet a korábbi jól bevált formátumon, hogy az alapítók és a cégek még pontosabban, még hosszabb képzés során és még személyre szabottabb útmutatás mentén fejlődhessenek.

Az elmúlt években olyan inspiráló, vibráló vállalkozói és szakértői közösség alakult a Design Terminal körül, amelybe bekerülve ráadásul csupán a kapcsolatok is nagy löketet adhatnak a vállalkozásoknak. A résztvevők hasonló kihívásokkal küzdő innovátorokat ismerhetnek meg az egész világról, tapasztalatokat, tudást cserélhetnek velük. Miközben a legfelkészültebb, a programhoz évek óta kötődő, változatos területekről érkező szakértőktől tanulhatnak.

A program új formátuma emellett figyelembe veszi, hogy az egyes startupok milyen fázisban járnak épp és mire van szükségük a fejlődéshez. Céges növekedés persze elképzelhetetlen személyes fejlődés nélkül, úgyhogy erre is kiemelt figyelem irányul majd. Az ingyenes program részesedés nélkül segíti a vállalkozókat, a legkiemelkedőbb startupok a képzés végén pedig 1-1 millió forintos ösztöndíjban részesülnek.

KATTINTS ÉS VIDD SIKERRE A VÁLLALKOZÁSOD!

A jelentkezési szakasz után a legjobb csapatok bekerülnek a Power Camp-be (június 29-30.), vagyis a második, online kiválasztási körbe, ahol máris lehetőségük lesz más vállalkozókkal és szakértő mentorokkal találkozni. Július 14. és augusztus 24. között a szemeszterre való felkészítés zajlik, majd augusztus 24-én kezdetét veszi a maratoni vállalkozásfejlesztés, többek között termék-, és üzletfejlesztés, kommunikáció, értékesítés, pénzügyi tervezés terén, mely egészen december 8-ig tart.

Optimista startup alapító vagy? Erős a vállalkozásod társadalmi hatása? Kerülj egy nemzetközi, összetartó szakértői és vállalkozói alumni közösségbe, inspirálj, és engedd, hogy mások inspiráljanak! A Design Terminal 2023-as Mentorprogramjára május 7-ig tudsz jelentkezni.  

Címlapkép: Design Terminal

(x)

Kasza Elliott-tal

Paypal - kereskedés

Márciusban módosítottam a rajzomon, aminek a lényege az volt, hogy egy ending diagonal jön lefelé 2022.08.16-a óta. Most megint itt egy update, mert azt látom, hogy az ED jó ötlet volt, de még m

Kiszámoló

Jön a QR kódos fizetés szeptembertől

Magyarország a nyolcvanas-kilencvenes években az elmaradottsága okán kimaradt a csekkes fizetésből és egyből az akkor modernnek számító bankkártyás fizetés korszakába lépett be. (A kilencve

Holdblog

Megválnak az Nvidiától a fedezeti alapok

Még mindig a legtrendibb papír az Nvidia, de az adatok szerint a hedge fundok inkább csökkentik részesedésüket a vállalatban. Az ábra azt mutatja, hogy mely... The post Megválnak az Nvidiától a

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Az EU kirakta a fegyvereket az asztalra, kereszttűzbe kerülhet Magyarország

Könyvelő

Könyvelő
Díjmentes előadás

Kereskedés a magyar piacon kezdőknek

Minden, amit a hazai parkettre lépés előtt tudni érdemes.

Díjmentes online előadás

Miért a tőzsdei befektetést válasszam az állampapír helyett?

Online előadásunkon megvizsgáljuk a két befektetési formát, megtárgyaljuk az előnyeiket és a hátrányaikat, sorra vesszük mikor mibe érdemes fektetni.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu Infostart.hu

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Sustainable World 2024
2024. szeptember 4.
Private Health Forum 2024
2024. szeptember 26.
Future of Finance 2024
2024. szeptember 17.
REA 2024 SUMMIT – Powered by Pénzcentrum
2024. szeptember 18.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
Leslie Mandoki - Concert in Budapest2