Design Terminal_Mentorprogram2023
Prémium

Fejleszd vállalkozásod minden eddiginél gyorsabban!

PR cikk
A korábbinál lényegesen több képzési alkalom, szélesebb kapcsolati háló, ezáltal pedig gyorsabb növekedés várja az innovációs ügynökség programjába jelentkező startupokat. A jelenlegi gazdasági helyzetben még nagyobb szükség van a szakértők útmutatására, a programra minél előbb érdemes jelentkezni.

Válsághelyzetekben felértékelődnek azok a ritka lehetőségek, amikhez ilyenkor nyúlhat, és amik által tudatosabb, előrelátóbb lehet egy alapító. A Design Terminal Mentorprogramja, hazánk első és mára a legtöbb szakembert, tapasztalatot bevonó akcelerátor programja pont ilyen, hiteles és elismert, nemzetközi startupokat is megszólító kezdeményezés. Az innovációs ügynökség már több, mint 250 programban mutatott irányt 2500-nál is több startupnak.

A szervezők az elmúlt években összegyűlt tapasztalatokat beépítve most csavarnak egyet a korábbi jól bevált formátumon, hogy az alapítók és a cégek még pontosabban, még hosszabb képzés során és még személyre szabottabb útmutatás mentén fejlődhessenek.

Az elmúlt években olyan inspiráló, vibráló vállalkozói és szakértői közösség alakult a Design Terminal körül, amelybe bekerülve ráadásul csupán a kapcsolatok is nagy löketet adhatnak a vállalkozásoknak. A résztvevők hasonló kihívásokkal küzdő innovátorokat ismerhetnek meg az egész világról, tapasztalatokat, tudást cserélhetnek velük. Miközben a legfelkészültebb, a programhoz évek óta kötődő, változatos területekről érkező szakértőktől tanulhatnak.

A program új formátuma emellett figyelembe veszi, hogy az egyes startupok milyen fázisban járnak épp és mire van szükségük a fejlődéshez. Céges növekedés persze elképzelhetetlen személyes fejlődés nélkül, úgyhogy erre is kiemelt figyelem irányul majd. Az ingyenes program részesedés nélkül segíti a vállalkozókat, a legkiemelkedőbb startupok a képzés végén pedig 1-1 millió forintos ösztöndíjban részesülnek.

KATTINTS ÉS VIDD SIKERRE A VÁLLALKOZÁSOD!

A jelentkezési szakasz után a legjobb csapatok bekerülnek a Power Camp-be (június 29-30.), vagyis a második, online kiválasztási körbe, ahol máris lehetőségük lesz más vállalkozókkal és szakértő mentorokkal találkozni. Július 14. és augusztus 24. között a szemeszterre való felkészítés zajlik, majd augusztus 24-én kezdetét veszi a maratoni vállalkozásfejlesztés, többek között termék-, és üzletfejlesztés, kommunikáció, értékesítés, pénzügyi tervezés terén, mely egészen december 8-ig tart.

Optimista startup alapító vagy? Erős a vállalkozásod társadalmi hatása? Kerülj egy nemzetközi, összetartó szakértői és vállalkozói alumni közösségbe, inspirálj, és engedd, hogy mások inspiráljanak! A Design Terminal 2023-as Mentorprogramjára május 7-ig tudsz jelentkezni.  

Címlapkép: Design Terminal

(x)

Összeomlás, pánik, remény és feltámadás - Néhány nap és történelmet ír az amerikai bika piac
kfor katonák zvecsán
volodimir zelenszkij ukrán elnök
alekszej navalnij
ben wallace brit védelmi miniszter

Holdblog Megabull S&P 500

A technikailag 503 legfontosabb, tőzsdén jegyzett amerikai vállalatot magában foglaló Standard and Poor’s 500...

2023. június 7.
Portfolio Property X 2023
2023. június 8.
Portfolio Balaton Business Forum 2023
2023. június 6.
BUDAPEST - Pörgessük fel együtt a hazai KKV szektort!
2023. szeptember 12.
Sustainable World 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Szenior ügyfélkapcsolati koordinátor

Sales manager

Sales manager
Online kurzus
Akár 100 000 Ft-tal elkezdhető, hosszú távú megtakarítási módszer.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
Ez is érdekelhet
portfolio_1