marhacsorda
Üzlet

Videó: így készül a csúcsminőségű marhahús a Balaton déli partján

Portfolio
A Hubertus Agráripari Bt. eredetileg növénytermesztéssel foglalkozott, ezt a tevékenységet egészítették ki állattenyésztéssel. Ma a „termőföldtől az asztalig” koncepcióban működnek a Balaton délnyugati régiójában.

Kisvállalkozásokból is lehet sikeres céget építeni Magyarországon. Sok olyan vállalat van, amely egy műhelyből, egy garázsból, vagy egy kisüzemből indult, de mára már tőkeerős, piacán meghatározó, akár nemzetközi szinten is sikereket elérő céggé vált: nevezhetjük őket akár példaképeknek is. Közöttük bőven találunk olyanokat, amelyek nem feltétlenül vannak a gazdasági sajtó fókuszában, nem szólnak róluk a hírek minden nap, de mégis kiemelkedő teljesítményt nyújtanak nap, mint nap. A cikksorozat támogatója a Budapest Bank.

A cégcsoport összesen 9 ezer hektár területtel gazdálkodik, melynek harmadán folytat szántóföldi növénytermesztést, 2 ezer hektár területet használ legelőként, és nagyjából ugyanekkora területű erdő tartozik még a hasznosított területeik közé. Árunövény-termesztésre alkalmas ásványi földjeiken főként szemes kukoricát, búzát, valamint ipari olajnövényeket, repcét és napraforgót termesztenek.

Erre épült rá az állattenyésztés: nem csak tenyésztik, 2015-től fel is dolgozzák a szarvasmarhákat. Így egy magasabb termelési értéket tudtak előállítani, ezzel magasabb árbevételt és eredményt is tudott realizálni a cég – mondta a Portfolio-nak Kemény Gábor ügyvezető igazgató.

Oliver Hahnenkamm cégvezető hozzátette: a fogyasztók tudják, hogy csúcsminőségű marhahússal találkozhatnak, ha a cég termékeit fogyasztják. A Hubertus a környék egyik meghatározó munkaadója. A menedzsment számára kiemelt jelentőségű, hogy a hazai marhahús fogyasztók asztalára csúcsminőségű angus hús kerüljön.

 A cikk megjelenését a Budapest Bank támogatta.

trader23
kamionshutter
hollandia shutter
észak-korea határszakasz
tescoextra
Távvezeték villamos energia áramfogyasztás

Holdblog Molból Unatkozó Majom

Tudja, mi az a blue chip? Olyan részvényeket szokás (szoktunk volt...?) annak hívni, amelyek egy stabil iparágban stabil...

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
2021.09.30
Energy Investment Forum 2021 - A MEKH szakmai támogatásával
2021.10.13
Banking Technology 2021
2021.10.19
Budapest Economic Forum 2021
2021.10.05
Követeléskezelési trendek 2021
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
Ingyenes szeminárium
Te jó ég, mindjárt összedől az egész piac?!
Ingyenes szeminárium
Hova tedd a megtakarításod 2021-ben?
FrankfurtiTőzsde