Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Brent index értéke

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DB Brent statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár: 73.93
Előző záró ár: 72.74
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 0
360 napos átlagár: 0
Napi minimum: 73.99
Napi maximum: 74.96
Éves minimum: 35.47 2020-11-02
Éves maximum: 74.03 2021-06-15
Történelmi minimum: 9.1 1998-12-10
Történelmi maximum: 143.95 2008-07-03
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 5.8190282222869%
Árfolyamváltozás 3 hó: 43.669761011258%
Árfolyamváltozás 12 hó: 79.339250493097%
Adatlap
Brent
Kijelzés módja (Ticker) BRENT
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: Deutsche Bank Commodity Indication
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Brent árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Brent hírek

Évek óta nem volt ilyen magas az olajár, egyre erősebb az üzemanyagkereslet

Már évek óta nem volt ilyen magasan az olajár, az Amerikában irányadó WTI típus 2018 októberében volt legutoljára 70 dollár fölött. A mai kereskedésben ugyan csak egy pillanatra érintette ezt a szintet az árfolyam, de jól jelzi, hogy ismét növekszik a globális olaj- és üzemanyagkereslet.

Jelentősen csökkent az üzemanyagok ára a hazai kutakon

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 6 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 5 forinttal csökkent.

Enyhül a járvány, nyit a gazdaság. Jöhet az olajláz?

A technikai elemzés szemszögéből nagyon izgalmas időszak előtt van az olaj árfolyama. A piacon a kurzus nagyon közel van két éves csúcsához, és egyre több jel utal arra, hogy mozgolódnak a vevők, egyre szélesebbre nyitva pénztárcájukat. Az emelkedés mögött fundamentális tényezők is állnak, ami elsősorban annak köszönhető, hogy a piacok egyre inkább a járvány végét árazzák. Ahogy a lezárások megszűnnek, a gazdaság is felélénkül, főként a közlekedés területén. Emiatt a vevői oldal tűnik sokkal erősebbnek már most is, de az igazi vásárlói cunamit a legközelebbi ellenállás áttörése hozhatja el.

Feloldhatják az iráni szankciókat, nyomás alatt az olajárak

Március óta a legnagyobb heti árfolyamveszteséget szenvedte el az olaj, miután valós lehetőséggé vált az iráni szankciók feloldása, ami az ország kőolajtermelésének jelentős növekedésével járna. A nagyobb kínálat eshetősége pedig nyomást helyez az olajárakra.

Emelkedett a benzin és a gázolaj ára is

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 5 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára szintén 5 forinttal nőtt.

Péntektől megint emelkedik az üzemanyagok ára

Pénteken változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 5 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára szintén 5 forinttal nő.

Drágább lett a benzin és a gázolaj is

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 2 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára szintén 2 forinttal nőtt.

Tépik a befektetők a Mol részvényeit, javuló eredményeket hozhat a pénteki gyorsjelentés

Pénteken hajnalban, május 7-én teszi közzé idei első negyedéves gyorsjelentését a Mol, amely az elemzői várakozások alapján majdnem harmadával magasabb tisztított EBITDA-ról számolhat be negyedéves alapon. Alapos javulás várható a kutatás-termelés üzletág teljesítményében is az emelkedő olajáraknak köszönhetően, míg a finomítás-kereskedelem gyengélkedhet, de a kilátások itt is biztatóak. A társaság árfolyama a várhatóan javuló eredmények és kilátások miatt pedig ma ralizik egyet, amit segítenek a mostanában emelkedő olajárak is.

Az emelkedő olajárak alaposan megtolhatják a Mol első negyedévét, javuló eredmények és kilátások

Pénteken hajnalban, május 7-én teszi közzé idei első negyedéves gyorsjelentését a Mol, amely az elemzői várakozások alapján az egy évvel korábbihoz képest alig valamivel alacsonyabb, negyedéves alapon pedig majdnem harmadával magasabb tisztított EBITDA-ról számolhat be. Alapos javulás várható a kutatás-termelés üzletág teljesítményében, a finomítás-kereskedelem azonban továbbra is gyengélkedhet, de a kilátások már itt is biztatóbbak lehetnek, a fogyasztói szolgáltatások pedig még mindig erősnek tűnik az elemzői becslések alapján.

Szerdától emelkedik a benzin és a gázolaj ára is

Szerdán változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 2 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára szintén 2 forinttal nő.

Erős negyedévet zárt az OMV, túladnának a töltőállomásaik egy részén

Erős negyedévet zárt az OMV, és részben felülteljesítette az előzetes elemzői várakozásokat. Ez nagyban köszönhető az egyre magasabb olajáraknak, amelyek sokat lendítettek a kutatás-termelés üzletág eredményén, de kiválóan teljesített az új műanyaggyártással foglalkozó szegmens is, amelynek része a Borealis osztrák vegyipari cég. Emellett pedig eladná a társaság a szlovéniai töltőállomásait is, amelyekre már meg is érkeztek az első ajánlatok.

Emelkedett a gázolaj ára a hazai kutakon

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a gázolaj literenkénti átlagára 2 forinttal nőtt, míg a benzin literenkénti átlagára nem módosult.

Kritikus időszak előtt a magyar tőzsde - Mi lesz a hazai sztárrészvényekkel?

Több fejlődő piaci tőzsdéhez hasonlóan a magyar tőzsde is bivalyerősen érkezett meg a 2021-es évbe, viszont hamar elfogyott a lendület és már hónapok óta alulteljesítő a hazai piac, nincs benne igazán erő, a blue chipek nagy része lefelé csorog. A nagypapírok árfolyama kifejezetten izgalmas szinteken jár, ráadásul hamarosan jönnek a fontosabb hazai vállalatok első negyedéves gyorsjelentései is, így megnéztük, hogy mi okozza a magyar részvénypiac alulteljesítését, milyen tényezőkre érdemes figyelni, és melyik technikai szintek kulcsfontosságúak. Az OTP és a Mol kritikus szinten áll, az árfolyamuk mozgása az egész hazai részvénypiac irányára hatással lesz.

Szerdától drágább lesz a gázolaj a hazai kutakon

Szerdán változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a gázolaj literenkénti átlagára 2 forinttal nő, míg a benzin literenkénti átlagára nem változik.

Emelkedett a benzin és a gázolaj ára is

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 4 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal nőtt.

Szerdától drágább lesz a benzin és a gázolaj

Szerdán változik az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 4 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal nő.

Elképesztő előrejelzés érkezett a tech óriás részvényére – Szárnyalni fog az árfolyam?

A Jefferies technológiai cégekre specializálódott elemzője, Brent Thill nézett utána részletesen az Amazon jelenlegi árazásának, a szakember véleménye szerint a tech óriás papírja durván alulértékelt lehet, 75 százalékos felértékelődési potenciált lát hosszabb távon a részvény számára Thill – és ebbe a számba még nincs is belekalkulálva több, potenciálisan többmilliárdos bevétellel kecsegtető terjeszkedési lehetőség sem.

Csökkent a benzin és a gázolaj ára is

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 4 forinttal, a gázolaj literenkénti átlagára pedig 3 forinttal csökkent.

Nagyobb keresletre számít az OPEC, emelkedik az olajár

Fölfelé módosította az olajkartell az idei olajkeresletre vonatkozó becsléseit. A szervezet úgy gondolja, hogy az átoltottság növekedésével visszaszorulhat a koronavírus-járvány, ami magasabb fogyasztásban csapódhat le.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR