Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Brent index értéke

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DB Brent statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár: 112
Előző záró ár: 114.9
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 0
360 napos átlagár: 0
Napi minimum: 108.26
Napi maximum: 112.41
Éves minimum: 65.06 2021-08-20
Éves maximum: 133.06 2022-03-08
Történelmi minimum: 9.1 1998-12-10
Történelmi maximum: 143.95 2008-07-03
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.17982531255352%
Árfolyamváltozás 6 hó: 48.29509443529%
Árfolyamváltozás 12 hó: 56.676041248159%
Adatlap
Brent
Kijelzés módja (Ticker) BRENT
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: Deutsche Bank Commodity Indication
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Brent árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Brent hírek

Nehezen indult be, de a vége szép lett a Wall Stereeten

Tegnap mínuszban zártak a vezető amerikai részvényindexek, az esés ma úgy nézett ki tovább folytatódik, az európai tőzsdéken azonban a nyitást követően némileg javult a hangulat, és Amerikában sem láthatunk nagy elmozdulást.

Már vége is a mini ralinak, folytatódott az esés a tőzsdéken

Tegnap vegyesen zártak a vezető amerikai részvényindexek, ma reggel azonban gyorsulni látszik az esés, a mérsékelt ázsiai elmozdulások után jelentősnek mondható mínuszokkal indult a nap Európában. A nap végére fokozódott az esés, az USA-ban pedig 1970 óta nem volt olyan rossz első félév, mint most.

Nem tudták az amerikai tőzsdék, merre menjenek

A tegnapi napot jelentős mínuszban zárták a vezető amerikai részvényindexek. Az esés folytatódott: az ázsiai tőzsdék után az európai és amerikai börzék is mínuszban nyitottak, a hangulatromlás betudható a vártnál rosszabb fogyasztói bizalmi index adatoknak. Végül az amerikai indexek vegyesen zártak.

Ma már az a kérdés, hogy meddig marad magas az infláció

Egész egyszerűen képtelenség elszakadni az inflációs témától. Persze aligha csodálkozhatunk ezen, miközben a magas várakozásokat is meghaladó mértékben erősödik az áremelkedés üteme. Eközben pedig jönnek az újabbnál újabb hírek, amik befolyásolják az inflációs pályát: forintrekord, megugró nyersanyagárak, adóemelés és árstopok. Szerintem ma már inkább az a kérdés, hogy vajon 2024-re sikerül-e visszatérni az inflációs normához.

Csúnya lett a vége: leütötték az amerikai indexeket

Mérsékelt elmozdulással zártak tegnap a vezető amerikai részvényindexek. Az ázsiai tőzsdék ma reggel emelkedtek, és Európában is jó hangulatban telik a kereskedés, szintén pluszban nyitottak a vezető amerikai részvényindexek is, napközben viszont már mínuszokat látunk. Az esti órákra aztán a mínuszok tovább híztak, a zárás pedig egészen csúnya lett.

Korlátoznák az orosz olaj árát a G7-ek, Indiával és Kínával is tárgyaltak

A Hétek csoportja pozitív és termékeny megbeszéléseket folytatott Kínával és Indiával az orosz olaj árának korlátozására vonatkozó tervről - mondta kedden egy, a G7-ek megbeszéléseit jól ismerő forrás a Reuters hírügynökségnek, hozzátéve, hogy a két nagy olajfogyasztónak ösztönzői lennének az előírások betartására.

Európa még mindig tömegével vásárolja az orosz olajat

A júliusban berakodott orosz urál olaj-szállítmányokkal a júniusi mennyiségeknél magasabb áron kereskedtek, mivel az ázsiai vevők élénk érdeklődést mutattak az orosz olajfajta iránt, éde a következő hónapban alacsonyabb kínálatra számítanak - közölte három kereskedő kedden.

Mínuszban zártak az amerikai indexek

Mostanában ritkának mondható emelkedő hetet zártak az amerikai tőzsdék múlt héten, miután némiképp enyhültek a befektetők kamatemelésekkel kapcsolatos várakozásai. A pozitív momentum úgy tűnt, hogy ezen a héten is kitart, hiszen az európai tőzsdéken emelkedéssel indult a nap, azonban a nyitástól távolodva elkezdték visszaadni a korai emelkedés egy részét a vezető indexek, és végül vegyes lett a zárás. Az USA-ban is átmenetileg bizonytalanság jellemezte a tőzsdéket, de itt végül mínuszban zártak az indexek.

Szép pluszokban zártak az amerikai indexek

A reggel iránykereséssel indult az európai tőzsdéken, a nap során azonban egyre jobban erősödtek a vezető börzék, a jó hangulat a zárásra is kitartott. A csütörtöki naphoz hasonlóan folytatódott az emelkedés a tengerentúlon is, az amerikai indexek végül 3% feletti pluszban zártak.

Fordulatos nap végén pluszban az amerikai tőzsdék

A keddi nagy emelkedést követően szerdán már újra nagyobb esés körvonalazódott az európai és az amerikai tőzsdéken, végül azonban a tegnapi amerikai jegybankelnöki beszéd fordulatot hozott, Powell beszéde után napon belül élesen felfelé kanyarodtak az amerikai benchmarkok, a nap végére már csak minimális mínuszban zártak. A reggeli nyitást megelőzően iránykeresés látszott a tőzsdéken, az európai nyitást követően azonban elromlott hangulat, és jelentős mínuszba kerültek a vezető európai börzék. Délutánra valamelyest javult a nemzetközi hangulat, az európai tőzsdék ennek ellenére mínuszban zártak, Amerikában pedig napon belül több fordulatot is láttunk, de végül pluszban fejezték be a napot a vezető indexek.

Megállíthatatlanul szárnyal a rubel, az oroszok már gyengítenék a háború közepén is

Hétéves csúcsra erősödött az orosz rubel a dollárral szemben, az orosz jegybank pedig már attól tart, hogy a túl erős deviza rontja az ország exportjának versenyképességét. De mi áll a rubel szárnyalása mögött, miközben továbbra is zajlik az orosz-ukrán háború? A piac tényleg azt igazolja vissza, hogy a nyugati szankciók nem működnek Oroszország ellen?

Rángatják az amerikai tőzsdéket, nagy a csata a bikák és a medvék között

Újra alaposan megnőtt a volatilitás a világ tőzsdéin, ez látszik ma az amerikai piacon is, a vezető részvényindexek a hétfői szünet után kedden nagyot emelkedtek, ma viszont a nap elején már újra lefordulás körvonalazódott, de aztán megjöttek a vevők, és visszahúzták a vezető benchmarkokat.

Javult a hangulat a tőzsdéken, nagy esés után emelkednek az árfolyamok

Hétfőn nem volt kereskedés az Egyesült Államok tőzsdéin, így onnan nem érkeztek impulzusok, ennek ellenére az európai részvénypiacokon egyfajta fordulat látszott, és emelkedtek az árfolyamok. Fontosabb makro adat sem idehaza, sem külföldről nem várható, folytatódhat a hangulat alapú kereskedés, a befektetők az inflációval kapcsolatos, a jegybankoktól érkező, és a háborús hírekre figyelnek. A tengerentúli tőzsdék jelentős, 2 százalék körüli pluszban nyitottak, az európai emelkedés azonban némileg megtorpant az amerikai nyitást követő percekben.

Óvatos emelkedéssel indult a hét az európai tőzsdéken

Jelentősen elromlott a hangulat az elmúlt hetekben, miután felerősödtek azok a befektetői aggodalmak, melyek szerint a jegybankok nem fogják tudni visszafogni az inflációt anélkül, hogy recesszióba taszítanák a gazdaságot. Hangulatjavulás jelei egyelőre nem látszanak a piacon, az ázsiai tőzsdéken nem volt egyértelmű irány, és a határidős indexek állása alapján Európában is vegyes nyitás jöhet. Mindenesetre a kereskedési volumenek és a mozgások várhatóan csak mérsékeltek lesznek ma, hiszen az amerikai tőzsdék a juneteenth - ami a rabszolgaság eltörlésének emléknapja az Amerikai Egyesült Államokban - ünnepe miatt zárva tartanak ma. A reggeli nyitást követően visszafogott emelkedéssel indult a nap az európai börzéken, a mérsékelt emelkedés a délutáni órák folyamán tovább folytatódott, és a zárásig is kitartott.

Vegyes zárás a tengerentúlon

A Fed kamatdöntését követő mini rali után csúnya lefordulás jött csütörtökön a világ tőzsdéin, pánikszerű eladásokról egyelőre még nem beszélhetünk, de masszív eladói nyomás alakult ki a részvénypiacokon, az esés széles körű volt, gyakorlatilag minden szektort érintett. Az európai indexek vegyesen zártak, Amerikában pluszokat láttunk a kereskedési nap során, de zárásra a Dow már mínuszba fordult.

Már semmi nincs a tegnapi felpattanásból, nagyon csúnya, ami a tőzsdéken történt

Az elmúlt időszakban ismét az infláció és a jegybanki kamatemelés került a befektetők figyelmének központjába. Tegnap este megvolt az amerikai jegybank kamatdöntése, amelyen végül 75 bázispontot emeltek a piaci várakozásoknak megfelelően. Erre aztán nagy rali indult az amerikai tőzsdéken, miután a jegybankelnök azt mondta, hogy a jövőben nem lesznek gyakoriak az ilyen magas emelések. A momentum azonban a mai napon már nem tart ki, sőt, nagyon csúnya esést szenvedtek el az európai tőzsdék, a magyar piac ehhez képest relatíve jól tartotta magát. Utóbbi azonban nem mondható el tengerentúli tőzsdékről, ahol durva mínuszban zártak a vezető indexek.

Szép pluszba lendültek az amerikai tőzsdék a jelentős kamatemelés mellett is

Mérsékelten emelkedtek szerdán a vezető nyugat-európai és amerikai tőzsdeindexek a megelőző napok komoly esése utáni természetes visszapattanás jegyében, illetve az EKB rendkívüli mai döntése segítségével, amely az eurózóna periféria országok kötvénypiacait segítheti. A piacokon azért ezzel együtt alapvetően inkább kivárás volt a jellemző a ma este magyar idő szerint 8-kor megérkezett Fed-döntés előtt. Aztán a jegybank bejelentette, hogy tényleg meglépte a 75 bázispontos kamatemelést, amire csapkodás indult a részvénypiacokon, majd a jegybankelnöki tájékoztató kezdete óta mínuszból jókora pluszba lendültek az indexek.

Tovább szárnyal a Mol

A tegnapi nagy emelkedés után ma tovább szárnyal a Mol árfolyama, a legjobban teljesítő blue chip a magyar tőzsdén.

Fontos kamatdöntés közeleg - Bizonytalanság a tőzsdéken, esik az olajár

Tegnap az inflációs félelmek közepette jelentős esés alakult ki a világ tőzsdéin, gyakorlatilag mindenhonnan menekültek a befektetők, alaposan megütötték a kriptovalutákat is. Ma azonban egyelőre mérsékelt elmozdulásokat láthatunk a tőzsdéken, a holnapi amerikai kamatdöntő ülésre várnak feszülten a befektetők.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra