Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Euro árfolyam (EUR/HUF)

EUR/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 360.7594008
Előző záró ár: 360.97927305
Napi átlagár: 360.95893768759
180 napos átlagár: 354.53713404206
360 napos átlagár: 354.28715801687
Napi minimum: 360.52116117
Napi maximum: 361.56264931
Éves minimum: 328.1128 2019-12-16
Éves maximum: 369.5899 2020-04-01
Történelmi minimum: 0 2005-02-06
Történelmi maximum: 369.5899 2020-04-01
Árfolyamváltozás 1 hó: -1.5757313124934%
Árfolyamváltozás 3 hó: -1.5757313124934%
Árfolyamváltozás 12 hó: -1.5757313124934%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
EUR/HUF Spot
ISIN EU0006169864
Kijelzés módja (Ticker) EURHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az EUR/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

EUR/HUF Spot hírek

Meddig eshet a forint, ha átvinné a 370-es szintet az árfolyam?

A koronavírus-járvány második hullámának jelentős felerősödésével és az Európa-szerte szaporodó lezárásokkal, kijárási korlátozásokkal a forint is újabb leértékelési nyomás alá került az utóbbi napokban, így csütörtök reggel már csak fillérekre járunk attól, hogy új történelmi forintmélypontról beszéljünk az euróval szemben. Ez 369,5-ös szint felett következne be. Megnéztük hát, hogy milyen fogódzókat találunk a technikai elemzés tárházában a címben feltett kérdésre. Három potenciális árfolyamszintet is megjelölünk a különböző megközelítések alapján.

355 lehet a forint árfolyama, ha az MNB nem ül tétlenül

A Portfolio Private Investor Day online rendezvényének második szekciójában arra kerestük meghívott előadóinkkal a választ, merre mehet a forint árfolyama, mibe érdemes fektetni a mostani COVID-érában, és valóban jó befektetési sztori az ESG-fókuszú alap.

Így kereskedj a forinttal! - Online előadás

Online előadásunkon a devizapiac rejtelmeiben kalandozunk egy kicsit, fókuszban pedig a hazai fizetőeszköz árfolyammozgása lesz. Az aktuális helyzet áttekintése mellett vételi és eladási pontokat azonosítunk a grafikonon, valamint átbeszéljük, hogyan kereskedhetőek le a különféle irányok.

Inflációt és devizaháborút hozhat a jövő

A válságkezelés kapcsán még jobban eladósodnak a világ országai. A nagy jegybankok politikája következtében a vállalatoknak könnyebb forráshoz jutni, mint valaha, aminek hatására folyamatosan nő a vállalati és lakóssági hitelállomány.  A nyugati világban az állampapír hozamok a hosszabb távú inflációs célok alatt tanyáznak, miközben a jegybaki pénznyomtatások hatására erősödik az inflációs félelem a világban.

Devizakereskedés alapjai - online előadás

Itthon és külföldön is sokan kereskednek a devizapiacon, mivel legtöbbször szép vagy akár látványos mozgásokat is látni mind rövid, mind hosszabb távon, így meg lehet találni benne a saját habitusunknak megfelelő stratégiát. Ha Téged is érdekel a devizapárok mozgása, akkor következő online előadásunkon megismerkedhetsz a legfontosabb tudnivalókkal, valamint azzal, hogy mely tényezőkre kell figyelned, hogy hosszú távon is eredményes kereskedő legyél.

Megütötték a forintot az MNB bejelentéseire

A forint reggel 8 óra körül 0,3%-ot gyengült, 356,3 környékén jár az euróval szemben. Az elmúlt napokban nem láttunk jelentős mozgást, a múlt héten végig 355 környékén járt az EURHUF árfolyam. Az árfolyam szempontjából fontos lesz az MNB mai kamatdöntő ülése. Az elmúlét hetek nagy döntései után a Portfolio által megkérdezett elemzők nem várnak változást a kamatszinten, az eddig bejelentett intézkedésekről viszont több részlet derülhet ki.

Nincs vevő, nincs eladó, a bankok nem jegyeznek árat – Mi folyik a kötvényeknél?

Az egy dolog, mit műveltek a részvénypiacok az utóbbi napokban, a kötvénypiacok viszont gyakorlatilag befagytak a koronavírus miatti pánikhangulatban. Múlt héten a vevők, most pedig az eladók hiányoznak a piacról, a kötvénypiaci árjegyzők pedig pont azt nem csinálják nagyon, ami a dolguk lenne: árat jegyezni. Mostani cikkünkben árjegyzőket és alapkezelőket kérdeztünk meg arról, mit látnak a kötvénypiacokon és hogyan élik meg a mostani eseményeket.

Meddig gyengül a forint? - Az elemző megmondja

A forint árfolyamát eddig a jegybank kontrollálta, de úgy tűnik a nemzetközi pánikhangulat kivette az MNB kezéből a gyeplőt. A tőzsdei eladási hullámmal párhuzamosan a feltörekvő piaci devizák, így a forint is nyomás alá került. Meddig tarthat a forint vesszőfutása, mi hozhat fellélegzést? Részletek a videóban. Ha érdekelnek a hullámzó devizapiacok, tölts le egy AlfaTrader demószámlát.

Meddig gyengül a forint? – nézzük meg a grafikont!

Zuhanó olajár, tőzsdeindexek, arany és ezüst. A piaci pofonosztás a forintot is elérte, a mai napon történelmi szintre gyengült hazai fizetőeszköz az euróval szemben. A következőkben azt tekintjük át, mely szintek állíthatják meg a forint gyengülését.

Fellélegzés a monetáris vakcina után - videós elemzés

A FED rendkívüli kamatvágása önmagában nem rendkívüli, máskor is láthattunk már hasonlóakat, ugyanakkor a hatása sokszor rövidéletű. Habár az elmúlt időszak esése után picit fellélegezhettek a piacok, de sokkal nagyobb lett a volatilitás, hektikusabb a kereskedés, és a korábbi minták alapján egy nagyobb sávban létrejövő konszolidációval lehet számolni. De a Portfolio Trader stratégája által készített elemző, ötletelő videóból kiderülnek a fontos részletek.

Nem elég az árrobbanás, a forint is történelmi mélypontra zuhanhat!

Beszélgetés Hornyák Joci elemzővel, gyengülő forintról, megugró inflációról, valamint a lassuló magyar gazdasági növekedésről. Három olyan tényező, melynek jövőbeli alakulása nagy hatással lehet életed minőségére. Meddig gyengül a forint? Mennyivel romlik idén a forint vásárlóereje? Véget ér a gazdasági dübörgés? Válaszok a videóban.

Vagyonokat keresett ezekkel a befektetésekkel, aki a forint ellen fogadott

Sokat gyengült az utóbbi időben a forint elsősorban az euróval szemben, 2017 nyarán még 302 forintba került egy euró, most pedig 340-be. Ilyen gyenge forint mellett jól járt az, aki nem forintos, hanem devizás befektetési alapban tartja a pénzét, a legjobban teljesítők ezek között 26-44%-os forintosított hozamot értek el kicsivel több mint egy év alatt. Sőt, van olyan alap is, amellyel 88%-ot lehetett keresni.

Új mélyponton a forint - Merre tovább?

Az EURHUF ma új történelmi csúcsra emelkedett, azaz új mélypontra bukott a forint az euróval szemben. Ennek kapcsán a technikai elemzést hívtuk segítségül, hiszen nincsenek már "fogódzók" a grafikonon.

2020: készüljünk az új történelmi forintmélypontra!

Leértékelődő pályán maradhat a forint, így ne lepődjünk meg azon, ha 2020-ban új történelmi mélypontot is látunk az euró ellenében - a Portfolio által megkérdezett elemzők összességében így vélekednek a hazai fizetőeszköz 2020-as kilátásairól. Arra is kíváncsiak voltunk, milyen árfolyamra számítanak a nyári hónapokban.

Most kiderül, mibe fektetnek Magyarország legnagyobb alapjai!

A 10 legnagyobb kezelt vagyonnal bíró magyar alap összesen 2000 milliárd forintot meghaladó ügyfélpénz sorsáról dönt, ez a teljes magyar befektetési alap piac vagyonának harmadát jelenti. Sok befektető tartja tehát bennük a pénzét, de csak kevesen tudják, pontosan mibe is fektetnek Magyarország legnagyobb és legkeresettebb alapjai. Cikkünkben ennek jártunk most utána.

Új fallal próbálkozik a forint

A régiós devizák megkönnyebbültek a reggeli kereskedésben az előrehozott brit választások eredményét követően, a forint menetelése azonban gyorsan elakadt.

A falnál tántorog a forint

Gyakorlatilag szinte egy napja mozdulatlan a forint euróval szembeni árfolyama, ami nem meglepő. A befektetők - ahogyan a nemzetközi piacokon is - kivárnak a hét legfontosabb, szerda este esedékes gazdasági eseménye előtt.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR