Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Euro árfolyam (EUR/HUF)

EUR/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 358.3289836
Előző záró ár: 358.3620555
Napi átlagár: 358.51232927318
180 napos átlagár: 360.60676801569
360 napos átlagár: 357.00517864246
Napi minimum: 358.2774955
Napi maximum: 359.16627383
Éves minimum: 342.54 2020-06-10
Éves maximum: 369.242 2020-10-29
Történelmi minimum: 227.57 2008-07-20
Történelmi maximum: 369.5899 2020-04-01
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.70621336988721%
Árfolyamváltozás 3 hó: -0.0072170177972786%
Árfolyamváltozás 12 hó: 2.1690573735438%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
EUR/HUF Spot
ISIN EU0006169864
Kijelzés módja (Ticker) EURHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az EUR/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

EUR/HUF Spot hírek

Óriási rekordra tört a magyar export és import

Márciusban az előzetes adatok szerint több mint 11 milliárd euró értékben exportált termékeket Magyarország, erre korábban sosem volt példa. Az import is  új rekordra hágott, de a külkereskedelem többletében előbbi nyomott nagyot, így az is csúcshoz közeli többlettel zárt.

Elvileg kitört a forint, de nincs benne túl nagy erő

Elvileg áttörte a 200 napos mozgóátlagot a forint, azonban ezt nem túl nagy erővel tette meg, vagyis akár még fals kitörés is lehet belőle. Főleg akkor, ha ma visszafordulna 360 felé a magyar deviza az euróval szemben. Kedden érkezik a friss áprilisi inflációs adat, ami a forint sorsát is megpecsételheti.

Merkel: világszerte be kell árazni a szén-dioxid-kibocsátást

A széndioxid-kibocsátás piaci alapú és globális beárazása szükséges a éghajlatváltozás feltartóztatásához - mondta Angela Merkel német kancellár csütörtökön a Petersbergi Klímadialógus (PCD) nevű konferenciasorozat idei tanácskozásán, amelyet a novemberi glasgow-i ENSZ-klímakonferencia (COP26) előkészítésére hívtak össze.

Szárnyal az UniCredit a gyorsjelentés után

Az olasz UniCredit csoport a vártnál magasabb nyereségről és bevételről számolt be az idei első negyedévre vonatkozóan, a bank papírjai 4 százalékos pluszba lendültek a gyorsjelentés közzétételét követően.

Kitörés határán a forint – Most kaphat új lendületet az erősödés?

Fontos szintig erősödött a forint, hiszen ha innen még egy kicsit tovább tudna menni, akkor egyértelmű kitörésről beszélhetnénk, és további erősödés előtt nyílhatna meg a tér. Egyelőre az a kérdés, van-e még ehhez elég erő a forintban, a közeljövőben elsősorban a keddi inflációs adatra lesz érdemes figyelni.

Hasít a CIB anyabankja, még nagyobb lehet az idei profit

A 990 millió euróról szóló elemzői várakozásokat messze meghaladó, 1,5 milliárd eurós első negyedéves nyereségről számolt be ma délután az Intesa Sanpaolo. Az olasz tőzsdén eddig 1,7%-os emelkedést mutat a bank árfolyama.

Öt éve nem volt ilyen magas a márciusi villamosenergia-fogyasztás

A tavalyi visszaesés után az idén márciusban már nőtt a villamosenergia-fogyasztás, ilyen magas értéket öt éve nem ért el a tavasz első hónapjában - közölte Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) az MTI-vel szerdán.

Elakadt az erősödés, nem tud 360 alá menni a forint

Egyelőre nem tud tovább erősödni a forint, technikailag a 200 napos mozgóátlagnál torpant meg. Így továbbra is 360 körül jár az euró jegyzése, ezt a lélektani szintet kellene előbb áttörnie a forintnak, hogy további tér nyíljon lefelé az árfolyamban. A közeljövőben elsősorban a jövő keddi inflációs adat lehet lényeges a forintárfolyam szempontjából is.

Százmilliárdokat dob ki az ablakon Magyarország azzal, hogy lemond a brüsszeli hitelről

Magyarország nem kívánja igénybe venni az Európai Unió helyreállítási alapjának (RRF) hitel lábát, csak a vissza nem térítendő támogatást vesszük fel. Az igen olcsó forrásokról való lemondás lehetséges okairól már írtunk, most a döntés árát próbáljuk számszerűsíteni. Bár nagyon sok peremfeltételtől függ, de hosszú távon az uniós hitelről való lemondás több százmilliárd forintnyi kamatkiadási többletet jelenthet. Cserébe persze nem köti majd meg a kormány kezét az Európai Bizottság.

EU-s helyreállítási alap: fontos lépést tettek a lengyelek

Jóváhagyta a lengyel alsóház kedden az Európai Unió 2021-2027-es költségvetési keretéhez és a 750 milliárd eurós, a koronavírus-járvány utáni gazdasági fellendülést célzó uniós helyreállítási alaphoz fűződő saját források ratifikációjáról szóló törvénytervezetet. A törvény most a szenátus elé kerül.

Nyit az ország, nyit az ingatlanpiac – Így lábalunk ki a Covid-sokkból

Több mint egy éve határozza meg az ingatlanpiaci folyamatokat a Covid, melynek hatása a lakás, az iroda, a retail és a logisztika területén egyaránt érezhető volt, mostanra azonban mindenki a nyitásra készül. Az említett szektorokat különböző mértékben ütötte meg a járvány, így a kilábalás is eltérő lesz. Hogy hol milyen visszatérésre számíthatunk, vissza lehet-e jutni a korábbi szintekre, miként alakulhat át a projektek finanszírozása, milyen kihívásokkal néz szembe a fejlesztői és a befektetői piac és milyen lesz az új világrend, arról Dirtóy Gergely, a Portfolio Ingatlan vezetője, Takács Ernővel, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnökével beszélgetett. Íme néhány fontosabb gondolat.

360 körül megtorpant a forint erősödése

Továbbra is a 360-as lélektani szint körül jár a forint az euróval szemben, vagyis itt megtorpant az erősödés. Nagy kérdés, hogy innen tud-e tovább kapaszkodni a magyar deviza, legutóbb 355 közelében fordult vissza a gyengülés felé.

360 körül kezdi a hetet a forint, maradt még benne lendület?

A múlt héten megint a 360-as lélektani határig erősödött a forint az euróval szemben, innen próbál most nekifutni a további javulásnak. Legutóbb 355 közeléből fordult a jegyzés, vagyis lehet még tér a következő napokban lefelé.

Kiterítette a lapjait a kormány: mi vár a magyar gazdaságra a következő években?

A Gazdaságvédelmi és a Gazdaság-Újraindítási Akcióterv, valamint az eredményes oltási program megteremti a lehetőséget arra, hogy a magyar gazdaság idén visszatérjen a dinamikus, uniós átlag feletti növekedési pályára – áll a Pénzügyminisztérium által bemutatott Konvergenciaprogramban, amelyet a tárca benyújtott az Európai Bizottsághoz. A dokumentum idénre 4,3 százalékos, míg jövőre 5,2 százalékos növekedést jelez előre. A program érdekessége, hogy csak nagyon lassan csökkenő költségvetési hiánnyal számol a kabinet. Az előrejelzés alapján már érthető, hogy a Költségvetési Tanács és az MNB miért sürgetett gyorsabb hiánycsökkentést.

Erősödéssel kezdte a napot a forint

A forint a reggeli órákban enyhén erősödött az euróval szemben, de jelentős mozgást eddig nem láttunk. A régiós devizáknál szintén nincs nagy mozgás, a dollárban szintén enyhe erősödést látunk az euróval szemben.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR