Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Lufthansa árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
LUFTHANSA ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
1 2 300 3 556
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
3 585 2 300 1
LUFTHANSA kötéslista
Idő Ár Darab Érték
LUFTHANSA statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 1689524.481462
Nyitó ár: 3472
Előző záró ár: 3470
Napi átlagár: 3511.962617
180 napos átlagár: 3304.5262546581
360 napos átlagár: 3322.7892696384
Napi minimum: 3472
Napi maximum: 3567
Éves minimum: 2490 2020-10-02
Éves maximum: 5222 2020-02-12
Történelmi minimum: 2490 2020-10-02
Történelmi maximum: 9530 2018-01-09
Forgalom (db): 214
Forgalom: 751560
Árfolyamváltozás 1 hó: -8.6361242759347%
Árfolyamváltozás 3 hó: 25.952813067151%
Árfolyamváltozás 12 hó: 25.952813067151%
Adatlap
Lufthansa
Rating
Értékpapír megnevezése LUFTHANSA
ISIN DE0008232125
Kijelzés módja (Ticker) LUFTHANSA
Bevezetési nap 2012-06-11
Első Kereskedési Nap 2012-06-11
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a LUFTHANSA árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

LUFTHANSA hírek

Oltásigazolással mehetünk csak tömegrendezvényekre? Ezt tudjuk eddig a magyar rendszerről

A kormányközeli Ripost friss értesülései szerint könnyen elképzelhető, hogy sok helyre, főleg tömegrendezvényekre csak az oltással rendelkezőket és a koronavíruson már átesetteket fogják beengedni Magyarországon is. Több nemzetközi cég is szerződést kötött digitális oltásigazolások fejlesztőivel, Franciaországban pedig már a parlamentig jutottak a tervek. Úgy tűnik, technológiailag Magyarország sincs e téren lemaradva: a két mobilapplikációból álló magyar rendszert karácsony előtt kifejlesztették, összefoglaljuk, mit tudunk eddig róla.

Itt a lista: ezek most a világ legbiztonságosabb légitársaságai

A koronavírus-járvány miatt jóval kevesebb repülőjárat üzemelt tavaly, de az AirlinesRatings.com idén év elején is elkészítette a legbiztonságosabb légitársaságok listáját. Rangsorolták a hagyományos és a diszkont légitársaságokat és megnevezték a covid elleni védekezés tekintetében legbiztonságosabbnak számító légitársaságokat is.

Balesetek miatt aggódnak a repülési szakértők a hetekig parkoló gépek és a gyakorlatból kieső pilóták miatt

Szabályozó hatóságok, biztosítók és szakértők figyelmeztetik a légitársaságokat, hogy különösen nagy odafigyelést igényel majd a repülőgépek ismételt szolgálatba állítása, miután a járvány miatt sokat álltak a földön a gépek. A pilóták „berozsdásodása”, karbantartási hibák és a szenzorokat potenciális blokkoló rovarfészkek jelenléte okozhat gondot – írja a Reuters.

29 ezer dolgozót bocsáthat el a Lufthansa év végéig

A Lufthansa 29 ezer dolgozót bocsát el év végéig, valamint jövőre további 10 ezer főtől válik meg Németországban, elsősorban a koronavírus okozta nehézségek miatt – közölte a Bild am Sonntag nevű német lap.

Ilyen összeomlást még nem látott a légiközlekedés - De kik lesznek a nyertesek?

Sem a 2001 szeptember 11-i terrortámadások, sem a 2003-as SARS-járvány, sem a 2008-as pénzügyi válság nem okozott olyan mértékű sokkot a légiközlekedésnek, mint idén a koronavírus-járvány. Márciusban szinte teljesen leállt a menetrendszerinti légiközlekedés Európában és még most is csak a korábbi járataik töredékét üzemeltetik a nagy légitársaságok. A veszteségek hatalmasak és hétről hétre égetik a készpénzt a vállalatok, még egy olyan nagymúltú cég, mint a Lufthansa is állami mentőövre szorult. Fellélegzést csak a vakcina hozhat, a várakozások szerint jövő nyártól, de még évekig nem áll vissza az utasforgalom a korábbi szintekre a prognózisok szerint. Azonban van néhány részvény a szektorban, ami még így is jól teljesít, a Ryanair árfolyama már pluszban van idén, a Wizz Air részvényei pedig történelmi csúcsot döntöttek és kétszámjegyű emelkedést mutatnak az év eleje óta.

Remek a hangulat Európában, tépik a légitársaságok papírjait

Kifejezetten jó ma a hangulat Európa börzéin, szinte minden ország tőzsdéje pozitívan teljesít, 1 százalék felett a portugál, a belga és a francia index. Szekorszinten kiemelkedően jó a helyzet a légitársaságoknál, valósággal tépik a papírokat a befektetők. Az emelkedést közel 10 százalékos pluszával az Air France vezeti.

Itt a lista: ezekbe a városokba repülhetsz még novemberben Budapestről

Legfeljebb 4 millió utasra számít idén a Budapest Airport, ami a negyede lehet a 2019. évinek – derül ki a budapesti repülőtér üzemeltetőjének friss repülőtéri értesítőjéből. Az értesítőben a novemberben Budapestről elérhető menetrendszerinti járatokról is közölt egy listát a budapesti reptér üzemeltetője.

Ma is hasítanak a légitársaságok

A tegnapi pozitív vakcinahírre komoly rali indult a világ részvénypiacain, az eddig agyonvert szektorok szárnyaltak leginkább, a légitársaságok papírjait ma is vehemensen veszik a befektetők. Vélhetően azt árazzák a piaci szereplők, hogy a vakcinának köszönhetően rövidesen visszatérhet az élet a megszokott kerékvágásba, ennek megfelelően a ciklikus részvények is két napja emelkednek, komoly az érdeklődés az autógyártók papírjai iránt is.

Küszöbön a vakcina, óriásit mennek a légitársaságok

A pozitív vakcinahírre a világ részvénypiacain óriási rali indult be, az eddig agyonvert szektorok szárnyalnak. A vakcina által visszatérhet az élet a normál kerékvágásba, ennek megfelelően a ciklikus részvények is emelkednek. A légitársaságoknak van mit ledolgozniuk, az értékeltségeik nagyon nyomottak voltak, így ma elképesztő emelkedést produkálnak.

Nem számítanak gyors felépülésre a Lufthansánál

Nem mostanában fog visszatérni a légiközlekedés iránti igény a koronavírus előtti időkhöz, jövőre arra számítanak a Lufthansánál, hogy a pandémia előtti utasszám felét fogják elérni, számolt be egy vezetőségi tag a Reutersnak.

Sorban állnak a magyar cégek az újfajta garanciáért, már készül a következő nagy dobás

Felértékelte a koronavírus a hitelgaranciát: a legnagyobb hazai garantőr szervezet, a Garantiqa kezességvállalási portfoliója év végére meghaladhatja az 1300 milliárd forintot, és a kedvezőbb feltételrendszer egy új konstrukció, az Investment Hitelgarancia formájában hamarosan a hosszabb lejáratú beruházási hitelekre is érvényesíthető lesz – közölte a Portfolio-nak adott interjújában Búza Éva, a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. vezérigazgatója, akit a koronavírus és a törlesztési moratórium hitelpiaci hatásairól is kérdeztünk.

Borús kilátások a Lufthansánál, megütötték az európai légitársaságok papírjait is

Mai rövid közleményében tudatta a Lufthansa, hogy a koronavírus-járvány miatt tovább csökkenti flottáját, illetve a harmadik negyedévre nagyösszegű értékcsökkenési leírást fog végrehajtani repülőgépjeire vonatkozóan. A korlátozások nem kímélik a többi légitársaságot sem, ma is meredeken zuhantak a részvényeik az európai kereskedésben.

Olyan sokk érte a légiközlekedést, amiből évekig nem fog tudni felállni

A kormányzati mentőcsomagoknak köszönhetően a légitársaságok elkerülték eddig a súlyos likviditási válságot annak ellenére, hogy a forgalmuk legalább felét elvesztették idén a koronavírus-járvány miatt. De az emiatt megugró eladósodottságuk csökkentése és a működés reorganizációja nem lesz könnyű a szektornak, ami nem éppen az erős készpénztermelő képességéről híres – írja elemzésében a Scope Ratings.

Kemény landoláson van túl és nehéz felszállás előtt a légiipar

Ha volt olyan iparág, amit érzékenyen érintett és hazavágott a koronavírus, akkor a légiipar minden bizonnyal dobogós helyet foglalna el a listán. Az elmúlt hónapokban hatalmas mértékben esett vissza az utasforgalom, volt olyan hónap, amikor 90 százalék felett. Nem csoda, hogy a légiközlekedésben érintett vállalatok mind padlót fogtak, de nem csak ők hanem beszállítóik is. Az alábbiakban ezeket vesszük át sorban.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR