FONTOS Kijött a friss lista: ez most a 10 legjobb munkahely
Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

NAP árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
NAP ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
NAP kötéslista
Idő Ár Darab Érték
NAP statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 8105.9664
Nyitó ár: 954
Előző záró ár: 980
Napi átlagár: 950.542955
180 napos átlagár: 963.76040703053
360 napos átlagár: 1030.7247835808
Napi minimum: 942
Napi maximum: 960
Éves minimum: 860 2023-08-08
Éves maximum: 1246 2022-12-02
Történelmi minimum: 860 2023-08-08
Történelmi maximum: 9470 2021-10-25
Forgalom (db): 2328
Forgalom: 2212864
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.82304526748971%
Árfolyamváltozás 6 hó: -2%
Árfolyamváltozás 12 hó: -18.060200668896%
Adatlap
NAP
Rating
Értékpapír megnevezése NAP Nyrt. ordinary share
Értékpapír kibocsátója NAP Nyilvánosan Mûködõ Részvénytársaság
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000180765
Kijelzés módja (Ticker) NAP
Értékpapír névértéke 1000 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 8 443 715
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2021-10-21
Első Kereskedési Nap 2021-10-21
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 1001.8
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a NAP árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

NAP hírek

Óriás "mágneskígyókat" fedeztek fel a Napon

Egy nemzetközi kutatócsoport az ELTE kutatóinak közreműködésével eddig nem ismert térszerkezeteket, óriás "mágneskígyókat" talált a Nap mágneses terében - közölte az ELTE az MTI-vel szerdán. A felfedezés közelebb viheti a kutatókat a Nap egyik legmakacsabb rejtélyének megértéséhez, a kígyószerű mintázatok megmagyarázhatják, hogy a várakozással ellentétben miért sokkal forróbb a Nap légköre, mint a napfelszín.

Ilyen idő várható augusztus 20-án

Folytatódik a jellemzően napos, kánikulai idő a hétvégén is: vasárnap, augusztus 20-án a legmelegebb órákban akár 30-35 Celsius-fok is lehet. A hétvégén még szórványosan előfordulhat zápor, zivatar  - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat országos középtávú előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem is gondolnád, milyen ijesztő anyagok vannak a naptejekben

2019-ben 12 összetevővel kapcsolatban is aggályai merültek fel az amerikai FDA-nek a naptejek kapcsán – derül ki a Bloomberg cikkéből. Ezek a kémiai naptejekre vonatkoznak, a legnagyobb aggodalmat az oxibenzon okozta, amely máig megtalálható a népszerű márkák termékeiben. Mint kiderült: minél magasabb a faktorszám, annál nagyobb koncentrációban található a naptejekben ezekből az anyagokból, de van különbség az amerikai és európai piacon elérhető termékek között is. Sőt, a szakértők szerint 30 SPF felett már nincs érdemi különbség a naptejekben a fényvédelmet tekintve, a káros anyagok koncentrációjában viszont annál inkább.

Több fokot esik a hőmérséklet, az átlagnál is hidegebb lesz

A ma érkezett hidegfront holnap már távozik is, csökken a felhőzet és a csapadék súlypontja is északkeletre helyeződik. A front mögött több fokkal hűvösebb levegő érkezik az átlaghoz képest - írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Itt a legújabb rögzített árú energiaszerződés Magyarországon

A NAP igazgatósága tájékoztatja a tőkepiacot és a befektetőket, hogy a társaság együttműködési megállapodást kötött a Linamar Hungary-val, amely részeként a társaság hosszútávú villamosenergia adásvételi szerződések alapján (úgynevezett Power Purchase Agreement – PPA) mindösszesen 8 MW AC kapacitású naperőmű által megtermelt villamosenergia értékesítését vállalta a partner részére, ami a partner zöld stratégiai célkitűzéseiben kitűzött megújuló energiaforrásból származó villamosenergia fogyasztását elégíti ki. Az energiabeszerzési kérdésekről, hangsúlyosan a PPA konstrukciókról, külön is szó lesz a Portfolio április 18-i Vállalati Energiabeszerzés című konferenciáján, további részletek és jelentkezés itt.

Új nagytulajdonos a NAP-nál

A Valkó Mihály által képviselt Quartz Befektetési Alapkezelő 1 254 852 darab törzsrészvényt szerzett a vállalatban.

Újabb akvizíciót hajtott végre a NAP

A NAP a BÉT odalán tájékoztatta befektetőit, hogy a társaság kitűzött növekedési stratégiája mentén haladva a társaság 2022. június 23-i hatállyal a Tisza Fény Kft. 100 százalékos üzletrészét megvásárolta.

Fontos bejelentést tett a NAP, nagyot nőhet a bevétel

A tegnapi bejelentés után ma is piaci villamosenergia adásvételi szerződéskötésről számolt be a NAP, az újabb fix áras szerződési konstrukció révén a szerződés időtartam alatt a cég teljes naperőmű-portfóliójának bevétele várhatóan több mint 65 százalékkal fogja meghaladni az eredeti üzleti tervben szereplő előrejelzést.

Fontos bejelentés a NAP-tól, ugrik az árfolyam

Piaci villamosenergia adásvételi szerződéseket kötött a NAP, a bejelentést követően pedig jelentősen emelkedett a cég részvényárfolyama. A fix áras szerződési konstrukció révén a szerződés időtartam alatt a cég érintett leányvállalatainak bevétele várhatóan több mint 65 százalékkal fogja meghaladni az eredeti üzleti tervben szereplő előrejelzést.

Hatalmas napkitörés történt

Hatalmas napkitörés történt, de szerencsére nem a Föld felé irányul a kedd éjszakai kitörés által keltett napszél - számolt be az Időkép.

Miért volt fontos 2021 a magyar tőzsde számára?

Bár 2021 látszólag lassan indult a BÉT-en, és az AutoWallis őszi jegyzése volt a nagy sztori, mégis sokkal többről szólt a tavalyi év a magyar tőzsde életében. Perger Gábor, az AegisLegal Ügyvédi Iroda tőkepiacokra szakosodott partnerének gondolatai arról, hogy milyen trendek rajzolódnak ki a szabályozott és az Xtend piacon 2021-ben végrehajtott tőzsdei tranzakciókból.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra