Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

USA dollár árfolyam (USD/HUF)

USD/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 305.2145
Előző záró ár: 304.828
Napi átlagár: 306.72573796791
180 napos átlagár: 301.54847966967
360 napos átlagár: 303.7320683826
Napi minimum: 304.59
Napi maximum: 308.8965
Éves minimum: 289.11 2020-08-06
Éves maximum: 341.3065 2020-04-03
Történelmi minimum: 89.72 1993-06-15
Történelmi maximum: 341.3065 2020-04-03
Árfolyamváltozás 1 hó: 0.89132341502971%
Árfolyamváltozás 3 hó: -3.1073985073298%
Árfolyamváltozás 12 hó: -3.1073985073298%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
USD/HUF Spot
ISIN XC000A0C37A0
Kijelzés módja (Ticker) USDHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az USD/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

USD/HUF Spot hírek

Tőzsdei körkép - online előadás

Meddig emelkedhetnek még a tőzsdék? Lesz-e egyáltalán korrekció, és ha igen, milyen árfolyamszintek lehetnek elérhetőek? Mi lesz a dollárral vagy a nemesfémekkel? Milyen egyedi részvénysztorikban lehet fantázia? Számos kérdés, amely megfogalmazódik mostanság a tőzsdei kereskedők, befektetők fejében egy ilyen fél évvel a hátunk mögött. Az online webináriumon áttekintjük, hogy hol állnak a hazai és nemzetközi tőzsdék, részvények, devizapiacok, valamint fel lehet tenni a Portfolio Trader elemzőjének a saját kérdéseket is.

Így kereskedj a forinttal! - Online előadás

Online előadásunkon a devizapiac rejtelmeiben kalandozunk egy kicsit, fókuszban pedig a hazai fizetőeszköz árfolyammozgása lesz. Az aktuális helyzet áttekintése mellett vételi és eladási pontokat azonosítunk a grafikonon, valamint átbeszéljük, hogyan kereskedhetőek le a különféle irányok.

Inflációt és devizaháborút hozhat a jövő

A válságkezelés kapcsán még jobban eladósodnak a világ országai. A nagy jegybankok politikája következtében a vállalatoknak könnyebb forráshoz jutni, mint valaha, aminek hatására folyamatosan nő a vállalati és lakóssági hitelállomány.  A nyugati világban az állampapír hozamok a hosszabb távú inflációs célok alatt tanyáznak, miközben a jegybaki pénznyomtatások hatására erősödik az inflációs félelem a világban.

Devizakereskedés alapjai - online előadás

Itthon és külföldön is sokan kereskednek a devizapiacon, mivel legtöbbször szép vagy akár látványos mozgásokat is látni mind rövid, mind hosszabb távon, így meg lehet találni benne a saját habitusunknak megfelelő stratégiát. Ha Téged is érdekel a devizapárok mozgása, akkor következő online előadásunkon megismerkedhetsz a legfontosabb tudnivalókkal, valamint azzal, hogy mely tényezőkre kell figyelned, hogy hosszú távon is eredményes kereskedő legyél.

Visszaadja erejét a forint

A keddi kamatdöntés utáni erősödés több mint felét korrigálta az elmúlt két napban a forint árfolyama.

Így kereskedj OTP-vel és a forinttal! - online előadás

Online előadásunkon áttekintjük a magyar tőzsdei befektetők által leginkább követett OTP, illetve a forint aktualitásait, vételi és eladási pontokat azonosítunk a grafikonon. Átbeszéljük, hogyan kereskedhetőek le a különféle irányok.

400 forintos euró?! Meddig gyengül a forint? - Videó

Erősödnek ugyan a gazdasági visszaeséstől való félelmek a világban, ám pánik messze nincsen, mi több, vélhetően a recesszió is még sokáig elmarad.  Vihar tehát sehol, ám a vízfelület már nem tükörsima, és ez is elég volt ahhoz, hogy történelmi mélypontra küldje a forintot.

Összeesküdött a világ a magyar autósok ellen - A húszforintos üzemanyagár-emelkedés csak a kezdet?

Ismét megközelítették a hazai üzemanyagárak a 400 forintos szintet, miután a benzinárak tíz nap alatt több mint 20, a gázolajárak pedig több mint 10 forinttal emelkedtek. Az olajárak emelkedésével párhuzamosan zajló drágulás pedig folytatódhat, így hamarosan ismét 400 forint fölé kerülhetnek az árak. A várakozások szerint a második félévben fordulat jöhet az olajpiacon, és ismét lefelé vihetik az irányt az árfolyamok, ami az üzemanyagárakat is mérsékelheti, azonban ezt több bizonytalansági tényező is keresztülhúzhatja.

Meddig gyengül a forint? - Videó technikai elemzés

A napokban újra felgyorsult a forint gyengülése. Mint ilyenkor mindig, sokan arra a kérdésre keresik a választ, hogy hol állhat meg az EURHUF árfolyam emelkedése. Pontos válasz ilyen jellegű kérdésekre nem létezik, de azért kicsavarjuk a grafikonokból, amit lehet.

Eddig tartott a forint tündöklése? - Videó technikai elemzés

Jó egy hónapja erősödik forintunk az euróval és a dollárral szemben, ám most úgy tűnik kemény akadály áll a további forintmenetelés útjába. Mely szinteket célszerű figyelni az USDHUF és EURHUF grafikonokon? Videónkból megtudod a részleteket.

Meddig gyengül a forint? - Videó technikai elemzés

Az elmúlt hónapokban sokat vesztett erejéből a forint, ám ha a hosszabb távú tendenciákat vizsgáljuk, akkor leginkább oldalazás jellemzi az EURHUF mozgását. Ilyen esetben a sávtető jó eladási zóna lehet, így érdemes figyelni a forint grafikont!

A forinterő visszatér - Videó technikai elemzés

Az elmúlt hetek az erősödő dollárról szóltak a devizapiacokon, és az euró gyengüléssel párhuzamosan forintunk is gyenge lábakon állt. Most azonban az EURHUF és az USDHUF devizapár arról árulkodnak, hogy fordulhat a kocka és a forint újra erősödhet. Mely szinteket érdemes figyelni a forint piacán? Videó elemzésünkből megtudja a részleteket.

Befeszíti izmait a forint - Videó technikai elemzés

Ellenállás zónába érkezett az USDHUF árfolyama, ami rövid távon forint erőt hozhat. Mely technikai szintek alakíthatják forintunk árfolyamát? Hol vannak a vételi és eladási zónák? Videó elemzésünkből megtudhatja.

Sérülékeny a forint? - Videó technikai elemzés

Videó technikai elemzésünkben a GBPUSD és USDHUF grafikonokat tekintjük át, meghatározó technikai szintek után kutatva, melyektől az árfolyam fordulatát várhatjuk. Hol vannak a vételi és eladási zónák? Videó technikai elemzésünkből megtudja.

Mi lesz veled, forint? - Videó technikai elemzés

A 2 éves csúcsra ugró EURHUF árfolyam újra a figyelem középpontjába helyezte nemzeti valutánkat. Mai videó elemzésünkben a technikai elemzés eszközrendszerére támaszkodva járjuk körbe, hogy milyen lehetséges folytatása várható a napokban tapasztalható forint gyengülésnek.

Kifulladt a forint? - Videó technikai elemzés

Az elmúlt napokban sokat erősödött forintunk, azonban egyre több jel utal arra, hogy a szufla kifogyóban van, így nőtt a forintgyengülés valószínűsége. Videó technikai elemzésünkben vételi zónát azonosítunk az USDHUF grafikonon, valamint szót ejtünk a forint jövőbeni kilátásairól is.

Megpihen a forint - Videó technikai elemzés

Az elmúlt héten sok pofont kapott a forint árfolyama, mostanra azonban úgy tűnik, kifogyott a szél a forint eladók vitorlájából. Videó technikai elemzésünkben szót ejtünk egy esetleges forinterősödésről, illetve vételi zónákat azonosítunk a grafikonon.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR