Végleg bezár a CEU

Végleg bezár a CEU

A CEU egyetemi tanácsa kezdeményezni fogja az intézmény licencének visszavonását - írja az Akadémiai Dolgozók Fóruma Facebook-oldal a CEU hírlevele nyomán. A tanács a döntést azzal indokolja, hogy egy jó ideje nem vett fel hallgatót a magyar akkreditációjú programokra, és ezért nem tud egyetemként működni Budapesten. A budapesti kutatóintézetek maradnak és egyéb diplomát nem célzó képzéseiket is megtartják.

Nem adja fel: ismét elindul a  botrányhős politikus, akit korrupcióval és kémkedéssel vádolnak

Nem adja fel: ismét elindul a botrányhős politikus, akit korrupcióval és kémkedéssel vádolnak

Bob Menendez demokrata New Jersey-i szenátor bejelentette: annak ellenére, hogy büntetőper van folyamatban ellene súlyos korrupciós vádakkal, a novemberi választáson ismét el fog indulni, ezúttal függetlenként - írja az Axios. Ezzel a lépéssel pedig akár fel is borulhat a papírforma a biztos demokrata bázisnak tartott New Jersey szenátori választásán.

Videó: tankok bukkantak fel Budapest szívében – Itt mégis mi történik?

Videó: tankok bukkantak fel Budapest szívében – Itt mégis mi történik?

Azoknak, akik a hétvégén a Hősök terére tévedtek, furcsa látványban lehetett részük: szovjet katonai járművek egész gyűjteménye jelent meg Budapest központi részén. A magyarázat annyi, hogy amerikai filmesek kalandfilmet forgatnak: az alkotás Mayday névre hallgat majd.

Vihar csapott le a gázai amerikai misszióra

Szombaton egy heves tengeri vihar érte a Gázai övezetben működő amerikai tengeri humanitárius küldetés központját - közölte az Egyesült Államok Központi Parancsnoksága (CENTCOM). A vihar következtében négy hajó, amelyek egy úszó segélyszállítási mólót szolgáltak ki, kiszabadultak a kikötőből.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Órákon belül olyan ítélet születik Magyarországról, ami a forint sorsát is eldöntheti
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.