Hogyan őrizhető meg a bizalom válság idején? – Ez lehet a túlélés kulcsa

Hogyan őrizhető meg a bizalom válság idején? – Ez lehet a túlélés kulcsa

A koronavírus-járvány új helyzetet teremtett a vállalatok számára azzal, hogy a munkatársak otthoni munkavégzésre kényszerültek. A távolság, a személyes kontaktus hiánya, korlátozottsága ráirányította a figyelmet a bizalom kérdésére, amely békeidőben sem lényegtelen, de válság idején – fogalmazzunk úgy: extrém körülmények között – még jobban kidomborodik a jelentősége. Hogyan lehet válsághelyzetben megőrizni a bizalom szintjét a vállalat vezetői és beosztottjai között annak érdekében, hogy a cég versenyképessége ne romoljon, jövőálló maradjon?

Elárulta az EU, miért nem hosszabbítja meg az AstraZeneca-szerződést

Elárulta az EU, miért nem hosszabbítja meg az AstraZeneca-szerződést

Bizalomhiány alakult ki az AstraZeneca brit-svéd gyógyszergyártóval szemben a lassú szállítások miatt, ezért nem hosszabbítja meg a vakcinavásárlási szerződést a céggel az Európai Bizottság - mondta vasárnap a VRT holland nyelvű belga köztévének Didier Reynders uniós biztos.

Romokban Amerika nemzetközi megítélése, lehúzta Trump járványkezelése az eredményeket

Romokban Amerika nemzetközi megítélése, lehúzta Trump járványkezelése az eredményeket

Több hagyományos szövetséges ország lakossága, például az Egyesült Királyság, minden eddiginél rosszabb megítéléssel van az Egyesült Államokról, Donald Trump amerikai elnök tevékenységéről, és főleg arról, hogy hogyan kezelte Amerika a koronavírus-járványt – derül ki a Pew Research Center ma közzétett felmérési eredményeiből.

Júliusban indulhat be újra a légi utasforgalom

Júliusban indulhat be újra a légi utasforgalom

Csak a harmadik negyedévben várható, hogy a legnagyobb belföldi piaccal rendelkező országokban (Kína, Egyesült Államok) élénkülni kezd a légi utasforgalom a Nemzetközi Légi Szállítási Szövetség (IATA) szerint.

Javul a fogyasztók bizalma az Egyesült Államokban

Elemzők által vártnál jóval nagyobb mértékben javult decemberben a fogyasztói bizalom az Egyesült Államokban - derül ki a Michigan egyetem szokásos havi felméréséből, amelynek előzetes eredményét pénteken tették közzé.

Jobban bízunk a bankokban, mint a politikusokban

Jó hír lehet a bankoknak, hogy többen bíznak bennük, mint a kongresszusban, vagy a médiában, rossz hír viszont, hogy ez még mindig nem túl nagy arány.

Nyolcéves csúcson a magyar lakossági bizalom

Idén az I. negyedévben lefékeződött a GKI-Erste konjunktúra-index értékének tavalyi szárnyalása. A legújabb felmérés szerint márciusban a fogyasztói várakozások a februári megbicsaklás után a januárinál is kissé magasabb, nyolcéves csúcsot jelentő szintre emelkedtek. Az üzleti várakozások csak stagnálnak, de ezzel is maradtak az előzőleg tizennégy éve nem tapasztalt szinten. Végeredményben Magyarországon a választások előtt folytatódik a több mint másfél évtizede nem látott optimizmus, írja a GKI.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Nagyon gyorsan terjed egy régi-új fertőzés Magyarországon - Ezt kell tenni, hogy megelőzzük a halálos bajt!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.