Szakmai sikerek és rekordok: véget ért a Portfolio Csoport 2022-es konferenciaszezonja
Üzlet

Szakmai sikerek és rekordok: véget ért a Portfolio Csoport 2022-es konferenciaszezonja

Portfolio
A Portfolio Csoport rendezvénydivíziója, a Portfolio Konferenciák idén is mutatta az irányt a rendezvénypiacon: ezek a gazdasági és iparági események immár megkerülhetetlen és piacvezető programot jelentenek az üzleti életben. Biztos információforrás és folyamatos networking lehetőségek várták az ingatlan, agrár, pénzügy, gazdaság, járműipar, IT területek hazai szereplőit.

A Portfolio Csoport márciusban ismét jön szakmai rendezvényeivel, hogy a professzionális és üzleti szektornak támpontot adjon ezekben a viharos gazdasági időkben. A rendezvénynaptárat érdemes már most böngészni, hiszen a már most meghirdetett események ebben a pár hétben lesznek a legkedvezőbb jegyáron.

Az üzleti konferenciák 2022-ben is taroltak: számokban és minőségben is

Az üzleti életben biztos kapaszkodót jelentő Portfolio szakmai rendezvények 10 szektorban, 6 országban, ONLINE, HIBRID, vagy klasszikus, HELYSZÍNI konferenciák, klubok vagy kiállítás formájában lettek megrendezve. A Portfolio Konferenciák brand 20 éves piaci jóhíre garantálta a tudást, információt és az értékes networking lehetőséget a résztvevőknek. Ahol az előadók között mindig az adott piac legnagyobb szakértői, döntéshozói vannak színpadon, így elsődleges forrásai a legértékesebb információknak.

Számtalan üzlet köttetett az egész napos szakmai eseményeken

A korlátlan networkinget és a minél jobb információáramlást a Portfolio Events mobilapplikáció is segítette idén, amelyben többek között elérhető a rendezvény részletes programja, a résztvevői lista és a konferenciajegy. Sőt, virtuális névjegykártya-cserére is lehetőséget biztosítunk, hogy a konferencia előtt, közben és után is kapcsolatban maradhassanak egymással. Szakma, élmény, networking!

Portfolio konferencia

A konferenciák keretein belül podcastokat is készítettünk: kollégáink beszélgettek az aktuális szektor meghatározó szereplőivel, úgy, mint Zsiday Viktorral, Makai Szabolccsal, Hollósi Dáviddal vagy Bod Péter Ákossal. A Portfolio gazdasági, üzleti, pénzügyi témákat feldolgozó podcast csatornájára, a Portfolio Podcast Lab csatornára itt tudsz feliratkozni.   

podcast lab

Társadalmi felelősségvállalás és karbonlábnyom csökkentése

2022-ben is folytatta a Portfolio Konferenciák a múlt évben indított együttműködését az Access4you-val. Az egyre több helyen megjelenő, és első nemzetközi sikereit elérő hazai startup célja, hogy a speciális igényű, közöttük fogyatékossággal élő emberek az élet minden területén akadályok nélkül csatlakozhassanak a szakmai és mindennapi eseményekhez. Az Access4you ezért a Portfolio 2022-es konferenciáinak helyszínein akadálymentességi felmérést végez, az összegyűjtött adatokat pedig weboldalán elérhetővé teszi. A résztvevők így megbízható forrásból értesülhenek az események akadálymentességéről.

Az őszi konferenciák karbonlábnyomának csökkentése is kiemelt fontosságot élvezett, ezért a Portfolio Csoport együttműködött a Vertis-sel, amelynek Strive szolgáltatása négy átfogó lépésen keresztül segít a legkülönbözőbb iparági szereplőknek abban, hogy hatékonyan csökkentsék a kibocsátásukat, elkerülve a hangzatos, de kellő tartalom nélküli greenwashing jelenséget.

Erős évet zárunk

Idén a Portfolio Csoport összesen 42 rendezvényt szervezett, több ezer nemzetközi és hazai résztvevővel. A tavaszi Építőipar konferencián, az őszi Budapest Economic Forumon és a nemrég lezajló Agrárszektor konferencián idén rekordszámú résztvevő volt jelen, és új konferenciákból sem volt hiány. Akár online, akár offline, akár e kettő ötvözete, a Portfolio minőség mindig adott volt.

Nézzük az idei események listáját:

Tavaszi szezon:

állófogadás

Őszi szezon:

Új konferenciáink:

Belecsapunk 2023-ba

Portfolio Konferenciák 2023-ban is, az elmúlt évekhez hasonlóan minden szempontból professzionális rendezvényekkel, maximális biztonsággal és iránymutató szakmai tartalommal várnak minden régi és új érdeklődőt a legfontosabb gazdasági témakörökben: a bankszektortól a gazdaságpolitikán át, az ingatlanpiactól az agráriumon keresztül, az energetika, a befektetés, a járműipar és IT területeken is. Találkozzunk idén is!

Tovább a 2023-as konferenciákra >>

Kasza Elliott-tal

Leggett & Platt Inc. - elemzés

Nem értem a LEG mozgását. 2021 közepe óta esik az árfolyama, akkor 59,16 USD volt az ATH, most éppen 19,08-at ér, azaz kicsit kevesebb mint három év alatt harmadolt az árfolyama. Mivel osztalék

Holdblog

Szabó Dávid: Érik a kriptó iparág

Mintha a korábbiaknál jóval kisebb hype mellett lenne alakulóban a kriptománia újabb köre. Milyen gátak szakadtak át az elmúlt időszakban, hol tart a szabályozás, hogyan... The post Szabó Dá

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Két éve erre a pillanatra vár Oroszország, most úgy érhet célt, hogy a Nyugat csak nézi

Senior web fejlesztő

Senior web fejlesztő
Vállalati Energiamenedzsment 2024
2024. április 11.
Sustainable Tech 2024
2024. április 24.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
GEN Z Fest 2024
2024. május 9.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Díjmentes előadás

Hogyan vágj bele a tőzsdei befektetésbe?

Mire kell figyelned? Melyek az első lépések? Mely tőzsdei termékeket célszerű mindenképpen ismerned?

Díjmentes előadás

Ami még az állampapírnál is jobb befektetés

Az állampapírok mellett számos más befektetési lehetőség érhető el a piacon azoknak, akik szélesebb portfóliót szeretnének építeni és hosszú távon növekedést elérni.

Ez is érdekelhet
nő tőzsde