FONTOS Gulyás Gergely elmondta, mikor mehet koncertre, étterembe, aki nem oltatja be magát
Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Angol font árfolyam (GBP/HUF)

GBP/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 415.8003867
Előző záró ár: 415.7622483
Napi átlagár: 415.47222779498
180 napos átlagár: 410.49211022552
360 napos átlagár: 400.83493582333
Napi minimum: 413.86977862
Napi maximum: 415.99656884
Éves minimum: 196.75 2020-09-25
Éves maximum: 10896 2020-09-25
Történelmi minimum: 196.75 2020-09-25
Történelmi maximum: 10896 2020-09-25
Árfolyamváltozás 1 hó: -2.4140291818595%
Árfolyamváltozás 3 hó: 4.4739073794216%
Árfolyamváltozás 12 hó: 3.6869696689322%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
GBP/HUF Spot
Kijelzés módja (Ticker) GBPHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a GBP/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

GBP/HUF Spot hírek

Kitörés határán a forint – Most kaphat új lendületet az erősödés?

Fontos szintig erősödött a forint, hiszen ha innen még egy kicsit tovább tudna menni, akkor egyértelmű kitörésről beszélhetnénk, és további erősödés előtt nyílhatna meg a tér. Egyelőre az a kérdés, van-e még ehhez elég erő a forintban, a közeljövőben elsősorban a keddi inflációs adatra lesz érdemes figyelni.

Elakadt az erősödés, nem tud 360 alá menni a forint

Egyelőre nem tud tovább erősödni a forint, technikailag a 200 napos mozgóátlagnál torpant meg. Így továbbra is 360 körül jár az euró jegyzése, ezt a lélektani szintet kellene előbb áttörnie a forintnak, hogy további tér nyíljon lefelé az árfolyamban. A közeljövőben elsősorban a jövő keddi inflációs adat lehet lényeges a forintárfolyam szempontjából is.

360 körül megtorpant a forint erősödése

Továbbra is a 360-as lélektani szint körül jár a forint az euróval szemben, vagyis itt megtorpant az erősödés. Nagy kérdés, hogy innen tud-e tovább kapaszkodni a magyar deviza, legutóbb 355 közelében fordult vissza a gyengülés felé.

360 körül kezdi a hetet a forint, maradt még benne lendület?

A múlt héten megint a 360-as lélektani határig erősödött a forint az euróval szemben, innen próbál most nekifutni a további javulásnak. Legutóbb 355 közeléből fordult a jegyzés, vagyis lehet még tér a következő napokban lefelé.

Botrány van Boris Johnson kétes lakásfelújítása miatt - Mi lesz így a jövő heti helyhatósági választásokon?

A friss közvélemény-kutatási felmérések szerint Boris Johnson brit kormányfőnek nem kell tartania attól, hogy lakásfelújításának kétes pénzügyi finanszírozása körül kialakult botrány túlságosan beárnyékolná a kormányzó konzervatívok jövő heti szereplését a helyhatósági választásokon. A közvélemény figyelmét ugyanis inkább a lendületesen haladó oltási program köti le, amelynek eredményeképpen a felnőttek kétharmada már megkapta az első adag vakcinát. A lakás-gate ügyében már három vizsgálat is elindult, amelyek még hónapokig is eltarthatnak, ami kellő muníciót adhat az ellenzéki Munkáspártnak a botrány napirenden tartására. Hosszú távon az lehet a fő kérdés, hogy a toryk számára eljön-e majd az a pillanat, amikor már tehertételnek tekintik Boris Johnson személyét, akinek vezetésével 2019 végén négy évtizede nem látott győzelmet arattak a parlamenti választásokon.

Mindent visznek a kriptodevizák - Mutatjuk, mivel lehetett idén sok pénzt keresni

Áprilisban is folytatódott a globális rali a tőkepiacokon, általánosságban elmondható, hogy a tavaly év végén megnyitott részvény-, nyersanyag- és kriptodeviza-pozíciókon szépen lehetett keresni, kevés olyan fontosabb tőzsdei instrumentum van, amelynek esett volna idén az ára, közéjük tartozik az arany és az ezüst, néhány mezőgazdasági nyersanyag és a hosszú amerikai állampapírok.

Megint begyújtotta a rakétákat a forint, már 360-nál az euró

Az MNB keddi kamatdöntése óta megint erősödik a forint, így lassan a 360-as szintet veheti célba. Már amennyiben marad a jó hangulat persze. A Fed tegnapi ülése nem tartogatott meglepetést, továbbra is óvatos a jegybank, ugyanakkor a laza politika folytatását ígéri.

Galgóczi üzent a fiataloknak

Nem tömegrendezvényt jelent a vendéglátóegységek teraszainak a nyitása, ahol ugyan nem kell maszkot viselni, azonban az a közterületen továbbra is kötelező - hangsúlyozta Galgóczi Ágnes, a Nemzeti Népegészségügyi Központ járványügyi osztályvezetője a Rádió1 kedd reggeli adásában.

Megint az MNB üzenetei fordítják erősödésbe a forintot?

Az utóbbi időszak gyengülése után hétfő reggel 363 felett indítja a hetet a forint az euróval szemben, vagyis továbbra sem talál magára a magyar deviza. A befektetők elsősorban a Monetáris Tanács holnapi üzeneteire figyelnek, egy hónapja a jegybank fordította meg az irányt hasonló helyzetben.

Próbál magára találni a forint, 365 közeléből fordult vissza

Az elmúlt napok gyengülése után lassan a 365-öt közelíti az euró jegyzése, péntek reggel már 364 felett kezdi a napot a magyar deviza. Ezzel pedig ismét belátható közelségbe került a korábbi történelmi mélypont a keddi kamatdöntés előtt.

Egekben a brit államadósság

A legfrissebb adatok szerint példátlan szintre emelkedett a tavalyi pénzügyi évben a brit költségvetés nettó hiteligénye, elsősorban a koronavírus-járvány súlyos reálgazdasági és költségvetési hatásai miatt. Ez hat évtizede nem mért magasságba hajtotta a hazai össztermékhez (GDP) mért brit államadósság-rátát.

Újra a veszélyzóna felé szédeleg a forint

Az elmúlt napok gyengélkedése után ismét 362 felett jár a forint az euróval szemben, amivel kis lépésekkel ugyan, de ismét veszélyes szintek felé közelít, hiszen lassan belátható távolságra lesz a történelmi mélypontja. Persze arra is van esély, hogy innen fordul majd a jegyzés, és újra 360 alatti árfolyamot látunk, ez a következő napokban eldőlhet.

Csúnyán esik ma a forint, lassan itt a 365-ös euró?

Szerda reggel kismértékben tovább gyengült a forint az euróval szemben, így lassan a 362-t közelíti a jegyzés. A következő napok legnagyobb kérdése az lesz, hogy tovább gyengül-e a magyar deviza, vagy magához tud térni, és visszatér 360 alá.

Tovább csúszik a lejtőn a forint vagy magára talál?

Az elmúlt pár napban 360 fölé gyengült a forint az euróval szemben, bár ennek inkább csak lélektani jelentősége van. A történelmi mélyponttól továbbra is biztonságok távolságra vagyunk, az viszont szokatlan, hogy a dollár gyengülése mellett sem tud magára találni a magyar deviza.

Felújítási kisokos: csekkold le ezt a listát, mielőtt belevágsz!

Hétről hétre egyre többen döntenek úgy, hogy élnek a kormány által kiírt, 2021. január 1-je óta igényelhető otthonfelújítási támogatás lehetőségével. Ehhez azonban az érintetteknek nem csak a jogszabályokkal, de az energiahatékonysági szempontokkal is érdemes tisztában lenniük. A Magyar Családi Ház Tulajdonosok Egyesülete listaszerűen összeszedte, hogy milyen kritériumokra kell odafigyelni a különböző felújítási tételeknél, illetve, hogy azok milyen energiamegtakarítást eredményezhetnek a rezsiben.

A semmiből tört elő egy iparág a vírusválság közepette - az életünk része lesz-e a maszk a jövőben is?

Több mint egy éve a mindennapjaink része a koronavírus-járvány, ezzel pedig a maszkviselési szabályok, amelyek minden bizonnyal nem mostanában merülnek majd feledésbe. Mind a nemzetközi, mind a hazai szakértők szerint elengedhetetlen szerepet töltenek be a járvány elleni védekezésben. A gyártók a kezdetben csak nehezen tudták kiszolgálni a fogyasztók igényeit, akik mostanra a maszkok széles választékával, sőt innovatív megoldásokkal is találkozhatnak már.

Újra gyengül a forint - Ma célba veszi a 360-at is?

Továbbra is 360 közelében jár a forint az euróval szemben, a jó hír, hogy tegnap nem gyengült tovább a magyar deviza, a rossz viszont az, hogy a keddi nagy esés után nem tudott korrigálni sem. Így egyelőre kivárunk a lélektanilag fontos szint alatt, aztán a további hírek függvényében dőlhet el az irány.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR