Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Angol font árfolyam (GBP/HUF)

GBP/HUF Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 416.40030484
Előző záró ár: 417.10552486
Napi átlagár: 415.97334868306
180 napos átlagár: 400.899178217
360 napos átlagár: 395.74633914008
Napi minimum: 413.71171624
Napi maximum: 418.83452143
Éves minimum: 196.75 2020-09-25
Éves maximum: 10896 2020-09-25
Történelmi minimum: 196.75 2020-09-25
Történelmi maximum: 10896 2020-09-25
Árfolyamváltozás 1 hó: %
Árfolyamváltozás 3 hó: 2.2470081588159%
Árfolyamváltozás 12 hó: 2.2470081588159%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
GBP/HUF Spot
Kijelzés módja (Ticker) GBPHUF
Kereskedés pénzneme HUF
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a GBP/HUF Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

GBP/HUF Spot hírek

Nagyot esett a forint, a 360 sem fogta meg

A nemzetközi hangulat romlásával a forint is jelentősen gyengült csütörtökön, 362 felett is járt az euró jegyzése. Innen próbál péntek reggel visszakapaszkodni a magyar deviza, de továbbra is a globális hangulat határozza meg az irányt.

Távolodik a 360-tól a forint, de még nem lélegezhet fel

Erősödni próbál a forint, így távolodik a 360-as lélektani szinttől, ami egyben a sáv felső szélét is mutatja. Fellélegzésről korai lenne beszélni, egyelőre messze van a lefelé való kitörés, ami korábban többször sikertelen volt.

Megrángatták a forintot az MNB kamatdöntése után

A hétfői gyengülés után kedden is volt egy forintgyengülési hullám a reggeli kereskedésben, de az ismét elakadt 359,6 körül, aztán a 359-es szintig visszaerősödött. A Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése a vártnak megfelelően alakult: nem nyúlt a monetáris kondíciókhoz a jegybank, és új szignált sem küldött a befektetőknek, mégis megrángatták az árfolyamot a befektetők.

Még mindig beszorulva várja az újabb híreket a forint

Továbbra sem tud kiszabadulni az utóbbi hetek szűk sávjából a forint, az euróval szemben jó ideje 355 és 360 között ingadozik a jegyzés. Egyelőre nem látni, innen mi tudná bármelyik irányba kimozdítani a magyar devizát, a holnapi kamatdöntéstől sem várnak változást a szakértők.

Megint a lélektani határnál fordult vissza a forint gyengülése

Minimálisan erősödött péntek reggel a forint azt követően, hogy tegnap ismét 360 közelében járt az euróval szemben. Ezzel ismét az utóbbi hetekben látott szűk sáv felső szélét tesztelte, azonban a lélektani határ megint megfogta a magyar deviza gyengülését.

Drágul a Revolut

Tegnap e-mailben értesítette a Revolut az ügyfeleit arról, hogy módosítanak a díjaikon. A legtöbb változtatás nem érint egy átlagos Revolut-felhasználót, de összességében drágább és limitáltabb lett a szolgáltatás.

Amikor a graffiti emeli az ingatlan értékét

Míg a legtöbb ház falán és köztereken felbukkanó graffitira eltávolítás vár, Banksy alkotásától nem lenne szerencsés megszabadulni - kiváltképp, ha az ingatlan eladásra vár.

Lassan unalomba fullad a forint kereskedése – Mire várunk?

A szerda délutáni erősödés után csütörtök reggel megint gyengüléssel kezdett a forint az euróval szemben, vagyis továbbra sincs érdemi változás a magyar deviza jegyzésében, továbbra is a hetek óta kialakított szűk sávban ingadozik az árfolyam. Egyelőre nem látszik, hogy innen mi tudná kimozdítani a jegyzést, várhatóan a jövő heti kamatdöntés is eseménytelen lesz.

Nem léphet vissza Skócia az Erasmusba

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke elutasította Skócia újrafelvételét a Erasmus nemzetközi cserediák programba, miután az Egyesült Királyság európai uniós kilépésével kivált a programból is - írta szerdán a Politico hírportál.

Nem szabadul szűk sávjából a forint

Kedd reggelre kicsit erősödött a forint az euróval szemben, így továbbra is az utóbbi hetekben kialakított 355-360-as sávban van a jegyzés. Innen egyelőre nem látni, mi tudná kimozdítani a magyar devizát, egyelőre itthon és a nemzetközi fronton is csendes a devizapiac.

Még nem menekült meg a forint a 360-tól

Továbbra is kicsivel 360 alatt járt a forint az euróval szemben hétfő reggel, vagyis a magyar deviza nem távolodott el a lélektanilag fontos szinttől. Pedig az utóbbi hetekben többször próbálkozott kitöréssel a forint, eddig sikertelenül. A Fitch és az S&P péntek esti döntésének egyelőre nincs hatása az árfolyamra.

Megint inkább a gyengülés felé hajlik a forint

Ismét a múlt héten már bizonyított betonfal közelében torpant meg a forint erősödése, péntek reggel már a 359-et közelíti a jegyzés. Ezzel egyre biztosabb, hogy 355-360 között egy új sávot kezdett kiépíteni a magyar deviza, innen egyelőre egyik oldalon sem tud kilépni a jegyzés.

Lassan megint a betonfalhoz ér a forint – Másodjára áttöri?

A múlt heti sikertelen kitörési kísérlet után újra a kulcsszintet közelíti a forint az euróval szemben. Kérdés, hogy másodjára át tudja-e törni a falat a magyar deviza, ehhez nem kellene sok, akár ma is eldőlhet egy esetleges további erősödéssel.

Próbál talpra állni a forint a hét eleji pofon után

Erősödéssel próbálkozik a forint szerda reggel, így lassan elfelejthetjük a hétfői komolyabb gyengülést. Azért a múlt héten megpróbált kitöréstől még messze vagyunk, de egyelőre a 360 sem fenyeget.

Nagy lendülettel pattant vissza a forint a betonfalról

A sikertelen kitörés után hétfőn jelentősen gyengült a forint az euróval szemben, így lassan megint a 360-at közelíti a jegyzés. A technikai ok mellett elsősorban az inflációs félelmek mozgatják jelenleg az árfolyamot.

Kulcsszinttel birkózik a dollár, kezdi feladni a kitörést a forint

A múlt héten végig a kitöréssel kacérkodott a forint, végül azonban nem sikerült meggyőzően átvinnie a betonfalat. A hétfői napot gyengüléssel kezdi a magyar deviza, így lassan távolodik attól, hogy további jelentős tér nyílhasson meg az erősödés előtt. Közben a nemzetközi devizapiacot is érdemes fél szemmel figyelni, az euró-dollár árfolyam például lassan az 1,20-as lélektani határ letöréséhez érhet.

Lélektani határig erősödött a dollár, de a forint állja a sarat

Az utóbbi napok dollárerősödése ellenére a forint egyelőre jól tartja magát, továbbra is a kitörés határán táncol a magyar deviza. Egyelőre úgy tűnik, hogy a negyedik negyedév talán a vártnál jobban sikerülhetett a gazdaságban, a vakcinákkal pedig 2021-ben is javulhatnak a kilátások.

Újra nekifut a falnak a forint és próbálja áttörni

Kedden elsőre sikertelen volt a forint kitörése, hiszen hiába erősödött a nap első felében tovább a magyar deviza, délutánra fordult a hangulat. Így átmenetileg ugyan áttörte a trendvonalat és a 200 napos mozgóátlagot, de nem tudott alattuk maradni. Szerda reggel megint erősödéssel kezd a magyar deviza, úgy tűnik, hogy újra nekifut a fontos támasznak, hátha át tudja törni.

Koronavírusban meghalt a 100 éves veterán, aki milliókat gyűjtött a járvány ellen

Koronavírusban elhunyt Sir Tom Moore, brit veterán, aki azzal vált ismertté világszerte, hogy századik születésnapja előtt százszor körbe sétálta saját kertjét, hogy így gyűjtsön pénzt a brit állami egészségügyi szolgálat (NHS) számára. Akciója akkora sikert aratott, hogy végül csaknem 33 millió fontot sikerült összegyűjteni, amelyet az új koronavírus okozta járvány elleni küzdelemre fordíthattak.

Elmaradt a forint faltörése, lepattant a 7 hetes csúcsról

Az egyéves emelkedő trendvonalat lényegében sikerült letörnie a forintnak az euróval szemben, de az ennél is fontosabb technikai szinten, a 200 napos mozgóátlagon nem sikerült tartósan átjutnia a magyar fizetőeszköznek a keddi kereskedésben.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR