Előfizetői tartalom

Mennyit spórol az állam az új Prémium Magyar Állampapírral?

Már meghallgatható a Portfolio Checklist hétfői adása. A műsor első részében arról volt szó, hogy mennyit nyerhet az államkassza azzal, hogy csökkentették a legnépszerűbb lakossági állampapír, a PMÁP kamatát rövid távon. Erről Zsoldos Ákost, a Portfolio makroelemzőjét kérdezzük. A második blokk témája az új bevándorlási törvény volt, amely nehéz helyzetbe hozhat sok külföldi dolgozót és céget, ha a kormány nem orvosolja a jogszabály egyik nagy hiányosságát. Erről Szabó Dánielt, a Portoflio makroelemzőjét kérdeztük.

A műsor már meghallgatható a Spotify-on, az Apple Podcasten, a Google Podcasten, a többi nagy podcast platformon, és itt, a cikkbe ágyazott lejátszóban is: KÖVESS MINKET Címlapkép forrása: Shutterstock

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés