Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

EUR/USD árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
EUR/USD Spot statisztikák, mutatók
Nyitó ár: 1.21704
Előző záró ár: 1.216405
Napi átlagár: 1.2160158658088
180 napos átlagár: 1.2018362321123
360 napos átlagár: 1.2017577815815
Napi minimum: 1.2151
Napi maximum: 1.21769
Éves minimum: 1.0775 2020-05-14
Éves maximum: 1.23492 2021-01-06
Történelmi minimum: 0.9854 2002-12-02
Történelmi maximum: 1.6031 2008-07-15
Árfolyamváltozás 1 hó: 2.1819846610048%
Árfolyamváltozás 3 hó: 2.3121922088627%
Árfolyamváltozás 12 hó: 12.276629130515%
Devizakeresztek
HUF CHF EUR USD GBP JPY
HUF
CHF
EUR
USD
GBP
JPY
Adatlap
EUR/USD Spot
ISIN EU0009652759
Kijelzés módja (Ticker) EURUSD
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: Forex International
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon az EUR/USD Spot árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

EUR/USD Spot hírek

Délutánra megint elgyengült a forint

Komoly kilengések jellemzik a forintot kedden, napközben a 335-ös szintet is elhagytuk, majd délután megint gyengülésnek indult a magyar deviza.

Erősödik a forint - Búcsú a 340-től?

A múlt héten veszélyes közelségbe került a 340-es lélektani szint a forint számára, azonban onnan péntek délután sikerült visszafordulnia a magyar devizának. Egyelőre a hetet is további erősödéssel kezdjük, vagyis enyhül a nyomás a forinton.

Gyengült a forint

Az utóbbi napokban enyhült a nyomás a forinton, azonban jelentősen nem tud eltávolodni a veszélyzónától a magyar deviza. Habár a csütörtöki napot 336,5 körül kezdte a forint az euróval szemben, estére 338-ig gyengült.

Tovább erősödik a forint, lassan célba vesszük a 335-öt

A héten fordulat látszik a forint piacán, kicsit korrigált a magyar deviza a korábbi mélypontról. Kedden már a 335-ös szintet közelítette az euró jegyzése, a következő napok hangulatát is a koronavírussal kapcsolatos félelmek határozhatják meg, ha kitart a lendület, akkor még a forintnak is lehet egy kis tere az erősödésre.

Tovább menetel a forint a 335 felé

Hétfőn megint az MNB délutáni swaptendere erősítette a forintot, így a keddi napot 337 alatt egy hajszállal kezdte a magyar deviza, majd innen kapaszkodik tovább.

Az MNB lépésére kapcsolt rá a forint

Továbbra sem talál magára a forint, a héten megint könnyen láthatunk új történelmi mélypontot a magyar deviza piacán. A hétfői napot 337 felett kezdjük az euróval szemben, innen csak egy ugrás a múlt héten látott 338,7-es csúcs. A nemzetközi piaci hangulatot továbbra is elsősorban a koronavírussal kapcsolatos aggodalmak határozzák meg.

Levegőhöz jutott a forint, de még mindig az újabb mélypont fenyeget

Kicsit enyhült a nyomás a forinton, így a pénteki napot 337 körül kezdi az euróval szemben. Tegnap megint hajszál híján új mélypontra esett a magyar deviza, majd a nap második felében kapaszkodott vissza. Ennek ellenére a következő időszakot is a 340 körüli szint jellemezheti, az inflációs kilátások és a jegybanki lépések függvényében változhat az árfolyam.

Nincs a forintban erő, 336 felett ragadt az euró

A csütörtöki új történelmi mélypont után kicsit enyhült a nyomás a forinton, de még a pénteki napot is 337 közelében kezdi a magyar deviza az euróval szemben, vagyis nem lélegezhetünk fel. Közben a tegnapi EKB-ülés után a dollár is rákapcsolt, lassan a Fed jövő heti döntésére figyelnek a befektetők.

334-ig botladozott a forint - De miért minket találtak meg megint?

Csütörtökön megint jelentősen gyengült a forint az euróval szemben, napközben 333 felett is járt átmenetileg a jegyzés. Ezzel a magyar deviza feltűnő alulteljesítéssel kezdi az évet, aminek okai változatlanok a tavalyihoz képes: a nemzetközi hangulat ingadozásai mellett a magyar jegybank laza monetáris politikája aggasztja a befektetőket.

Nagyot ment tegnap a forint – Maradt még benne erő?

Jelentős erősödéssel zárta a csütörtöki napot a forint az euróval szemben, ezzel 329 alá is benézett az euró jegyzése. Kérdés, hogy ma tudja-e folytatni a menetelést a magyar deviza, egyelőre inkább úgy tűnik, hogy korrekcióra készülhetünk.

330 alatt kezd a forint – Segíthet még a Brexit-káosz megoldása?

Egyelőre tartja utóbbi napokban látott erősödését a forint az euróval szemben, a pénteki kereskedést 330 alatt kezdi a magyar deviza. A piacot egyértelműen a brit választási eredmény uralja, amire a font komoly ugrással reagált, reális esély van rá, hogy a brit kilépéssel legalább a Brexit körüli bizonytalanság enyhül majd.

Rákapcsolt megint a forint a fontos kamatdöntések előtt

Érezhető gyengüléssel kezdte a hetet a forint az euróval szemben, így szép lassan megint eltávolodunk a 330-as lélektanilag fontos szinttől. A következő napok jegybanki döntéseinek zivatarában az lesz a kérdés, merre lendülhet ki innen a forint, visszatérünk a történelmi mélypont környékére vagy marad még esély a 330-as szint áttörésére.

Kapaszkodik a forint a mélypont után

A múlt heti történelmi mélypont után fellélegezhetett a forint, de így is 335 közelében kezdi a hetet. Hétfőn délelőtt kissé eltávolodott a történelmi mélypontjától.

Tovább gyengült a forint, közel a 336 forintos euró

Pénteken 335 felett is járt a forint az euróval szemben, majd ismét onnan kezdett visszakapaszkodni, így megint csak megközelíteni tudta szeptemberben látott mélypontját. Hétfő reggel már 334 közelében indul a magyar deviza napja, napközben azonban újra esett a hazai deviza.

Mélypont előtt fordult és meglódult a forint

A hét első felében látott hirtelen erősödés után szerdán és csütörtökön ismét a gyengülés felé mozdult a forint, és péntek reggel átmenetileg 335,5-ig bukott a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, így nagyon közel került a történelmi mélypontjához. Aztán éles fordulat következett be és délre már 334 körülig süllyedt az árfolyam. Közben az euró-dollár hetek óta szűk sávban mozog, és a ma délelőtti gyenge eurózóna bmi-adatok mellett sem tudta megközelíteni az árfolyam az 1,10-es lélektani szintet.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR