Az OTP-t is lenyomja ma ez a magyar kispapír

Az OTP-t is lenyomja ma ez a magyar kispapír

A tegnap esti gyorsjelentésben kiderült, hogy mennyi osztalékot fizetne a Graphisoft Park - a jelenlegi árfolyamon nézve közel 8 százalékos osztalékhozam hírére kifejezetten pozitívan reagáltak a befektetők, több mint 2 százalékos emelkedés mellett ma messze a Graphisoft Park részvénye a legforgalmasabb a magyar tőzsdén.

Lezárásra kell készülni az egyik budapesti hídnál

Lezárásra kell készülni az egyik budapesti hídnál

Felújítás miatt hétfő reggel 9 órakor egy sávot lezárnak az Árpád híd Pest felé vezető oldalán, a margitszigeti lehajtó utáni szakaszon; a munkálatok várhatóan negyven napon át tartanak - közölte a Budapest Közút Zrt. az MTI-vel.

Erősen kezdte az évet a magyar tőzsde

Erősen kezdte az évet a magyar tőzsde

Mintegy 5,6 százalékos növekedést tudhat maga mögött a BUX index januárban. Az azonnali részvénypiac forgalma 273 milliárd forintot tett ki az év első hónapjában, míg a legnépszerűbb részvények sorrendjét az OTP, a Richter, valamint a Mol vezette. Emellett januárban két alkalommal is volt csengetés a BÉT-en: a budapesti tőzsdézés 160 éves jubileuma, valamint a Gloster kategórialépése során is.

Továbbra is földön marad 40 Boeing az Alaska Airlines kötelékében

Továbbra is földön marad 40 Boeing az Alaska Airlines kötelékében

Az Alaska Airlines megerősítette, hogy vasárnapig felfüggeszti Boeing 737 MAX 9 típusú repülőgépeinek járatait. Erre a döntésre azért került sor, mert a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) aprólékosan felülvizsgálja az érintett 40 repülőgép vizsgálati adatait. Az összesen 171 repüléstilalom alatt álló repülőgép közül 40 esetében kötelező az újbóli ellenőrzés - írja a Reuters.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Itt a csattanós válasz azoknak, akik nem vesznek lakást, mert alacsonyabb kamatokra várnak
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.