Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Brent index értéke

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
DB Brent statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 0
Nyitó ár: 63.13
Előző záró ár: 63.14
Napi átlagár:
180 napos átlagár: 0
360 napos átlagár: 0
Napi minimum: 62.57
Napi maximum: 63.35
Éves minimum: 15.55 2020-04-22
Éves maximum: 70.26 2021-03-08
Történelmi minimum: 9.1 1998-12-10
Történelmi maximum: 143.95 2008-07-03
Forgalom (db):
Forgalom:
Árfolyamváltozás 1 hó: -5.7189786471554%
Árfolyamváltozás 3 hó: 63.914849428868%
Árfolyamváltozás 12 hó: 63.914849428868%
Adatlap
Brent
Kijelzés módja (Ticker) BRENT
Kereskedés pénzneme USD
Az adatok forrása: Deutsche Bank Commodity Indication
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Brent árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Brent hírek

Nem tud fékezni Amerika, ma is meneteltek az indexek

Az ázsiai tőzsdéken rossz volt a hangulat pénteken, miután a kínai infláció a vártnál nagyobb mértékben nőtt márciusban. Az európai tőzsdéket leginkább az iránykeresés jellemezte ma, a magyar tőzsde azonban alulteljesítő volt, ami részben az OTP gyenge teljesítményének volt betudható. A tengerentúli tőzsdéken fokozatosan javult a hangulat napközben.

Drágább lett a benzin, de a gázolaj ára csökkent

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 3 forinttal nőtt, míg a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal csökkent.

Jelentősen csökkent az üzemanyagok ára a hazai kutakon

Csütörtökön változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 6 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 12 forinttal csökkent.

Megint jöhet a sakkozás, gyengélkedik az olaj

Csütörtökön ismét összeül az olajkartell, hogy döntsenek a májusi kitermelésükkel kapcsolatban. A tagországok márciusban még nagy meglepetésre úgy határoztak, hogy Oroszország és Kazahsztán kivételével áprilistól nem növelik a termelésüket, és most is hasonló kimenetelt várnak az elemzők, különösen az olajárak utóbbi időben tapasztalt gyengélkedése miatt.

Komoly baj lehet a szuezi malőrből, ám remek befektetési lehetőségeket is teremthet

Továbbra sem sikerült megoldani a keresztbe fordult teherhajó problémáját a Szuezi-csatornában, a mentőcsapatok 5 vontatóhajóval igyekeznek megoldani a problémát, ami miatt jelentősen torlódik a forgalom. A legrosszabb szcenárió alapján akár komoly zavart is okozhat mindez a világkereskedelemnek – a JPMorgan vezető makroelemzője elmondta, hogy hogyan lehet befektetőként profitálni ebből a szerencsétlen helyzetből.

Jelentősen csökkent az üzemanyagok ára a hazai kutakon

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 5 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 4 forinttal csökkent.

Csökkent a benzin és a gázolaj ára is

Szerdán változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 3 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 2 forinttal csökkent.

Emelkedett a benzin és a gázolaj ára is

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 4 forinttal, míg a gázolaj literenkénti átlagára 2 forinttal nőtt.

Kapott egy pofont a befektetőktől az olaj, esnek az árak

Már jó ideje nem lehetett látni nagyobb esést az olajárban, hiszen november eleje óta szinte folyamatos volt az emelkedés, bár januárban volt egy kisebb oldalazás, majd február végén is elbizonytalanodtak a piaci szereplők az olajkartell szokásos havi ülése előtt. Most azonban több kedvezőtlen hír is érkezett egymás után, ami jelentősen lefelé küldte az olajárakat.

Drágultak az üzemanyagok a hazai kutakon

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára 3 forinttal nőtt.

Hamarosan feloldhatják a korlátozásokat, akkor jön majd a nagy meglepetés a benzinkutakon

Az elmúlt hónapokban sokan dolgoztak otthonról, és a nemrég bevezetett korlátozások miatt még többen kényszerültek otthonaikba. Sokan nem használják az autójukat, de nem lesz ez mindig így, általános várakozás, hogy a lezárások feloldásával robbanásszerűen megnő majd az autóhasználat. Sokan szembesülnek majd az időközben alaposan megemelkedett üzemanyagárakkal. Az árakat több tényező is befolyásolja, többek között a kőolaj világpiaci ára, a finomítói árrés, az adók és a forint dollárhoz viszonyított árfolyama is. Ezeknek az alakulását külön-külön sem egyszerű előrejelezni, de várhatóan a legtöbb komponens alakulása az emelkedés irányába tolhatja az üzemanyagárakat, ami viszont valamelyest mérsékelheti az árakat, az az, hogy a magasabb átlagos kőolajárak miatt csökkenhet majd a jövedéki adó mértéke áprilistól. Hosszabb távon azonban inkább áremelkedésre érdemes felkészülni.

A rossz hír is jó hír? - Szárnyal az olaj

A Brent olajtípus árfolyama a koronavírus-járvány kezdete óta először emelkedett 70 dollár fölé hétfőn, míg az amerikai WTI típus jegyzése 2 éves csúcsra ugrott azt követően, hogy támadás érte a szaúdi olajlétesítményeket.

Itt a nagy meglepetés, jöhetnek a még magasabb olajárak

Tegnap tartotta szokásos havi találkozóját az olajkartell, ahol a legtöbb elemző előzetesen arra számított, hogy a tagországok megemelik majd a kitermelésüket az olajár január óta mutatott erős teljesítménye miatt. Emellett azt is várták, hogy Szaúd-Arábia felhagy áprilistól korábban önkéntesen vállalt további jelentős megszorításaival. Ehhez képest óriási meglepetésre a becsültnél jóval kisebb termelésnövelésben állapodtak meg az olajnagyhatalmak, és a szaúdiak is egy hónappal meghosszabbították a vállalásukat. Az olajárak így nagyobb raliba kezdtek, és ez az üzemanyagárakra is negatívan hathat majd.

Emelkedett a benzin ára a hazai kutakon

Pénteken változott az üzemanyagok ára a hazai kutakon, a holtankoljak.hu információi szerint a benzin literenkénti átlagára 3 forinttal nőtt, míg a gázolaj ára változatlan maradt.

Kilőtt az olajár, meglephetik a világot az olajnagyhatalmak

Nagyot ralizik ma az olajár, mivel úgy tűnik, hogy mégsem emelheti meg a termelését az olajkartell áprilisban a korábban várt napi 500 ezer hordóval, és Szaúd-Arábia is meghosszabbíthatja egy hónappal az önkéntesen vállalt nap 1 millió hordós megszorítást. A döntés még nem végleges, de egyelőre érik a nagy meglepetés.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR