Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

CIG Pannónia árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
CIGPANNONIA ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
CIGPANNONIA kötéslista
Idő Ár Darab Érték
CIGPANNONIA statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 35127.31272
Nyitó ár: 364
Előző záró ár: 372
Napi átlagár: 371.000534
180 napos átlagár: 320.42444647459
360 napos átlagár: 292.90986881672
Napi minimum: 360
Napi maximum: 379
Éves minimum: 100 2020-03-16
Éves maximum: 388 2020-07-23
Történelmi minimum: 100 2020-03-16
Történelmi maximum: 950 2011-04-15
Forgalom (db): 342422
Forgalom: 127038745
Árfolyamváltozás 1 hó: 15.527950310559%
Árfolyamváltozás 3 hó: 15.527950310559%
Árfolyamváltozás 12 hó: 15.527950310559%
Adatlap
CIG Pannónia
Rating
Értékpapír megnevezése CIG Pannonia share
Értékpapír kibocsátója CIG Pannonia Life Insurance Plc.
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000170162
Kijelzés módja (Ticker) CIGPANNONIA
Értékpapír névértéke 33 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 94 428 260
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2010-11-08
Első Kereskedési Nap 2010-11-08
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 938
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a CIGPANNONIA árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

CIGPANNONIA hírek

Szuperbank, olasz meló, Aegon-vásárlás: megszólal a CIG Pannónia új vezére

Bayer József helyett Mészáros Lőrinc lett a nyáron a CIG Pannónia legmeghatározóbb végső tulajdonosa azzal, hogy a részvényesek az augusztus 14-ei közgyűlésen mellé álltak. E hatalomátvételi folyamatnak köszönhetően kerülhetett október 1-jével a vezérigazgatói székbe Fedák István, aki addig a Keszthelyi Holding vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Interjúnkban a CIG Pannónia új üzleti tervei és a vagyonbiztosítási üzletág sorsa mellett a szuperbanki együttműködésről és az Aegon esetleges állami megvásárlásában való részvételről is megkérdeztük.

Itt az MNB jóváhagyása: a Hungarikum lett a CIG Pannónia legnagyobb tulajdonosa

A CIG Pannónia Életbiztosító közleménye szerint az MNB engedélyezte, hogy a biztosítóban a Hungarikum Alkusz Kft. 20%-os határértéket meghaladó, de 33%-ot el nem érő közvetlen tulajdonon alapuló minősített befolyást szerezzen. Ezzel az alkuszcég vált a biztosító legnagyobb tulajdonosává.

Leszállították a CIG alaptőkéjét - mire készül a biztosító?

Bejegyezte a CIG Pannónia alaptőkéjének leszállítását a cégbíróság, amire az osztalék kifizetésére is alkalmas eredménytartalék megnövelése céljából kerített sort a társaság az augusztus 14-ei rendkívüli közgyűlés felhatalmazásának megfelelően. A hír nem új: egy két lépésből álló akció befejezését jelenti.

Tovább száguld a magyar sztárrészvény

Megállíthatatlannak tűnik a Masterplast, az árfolyam kicsit több mint egy hete tartó ralija ma tovább folytatódik, így ismét történelmi csúcsra került az árfolyam.

Meggondolta magát az MKB Bank: mégsem szakít a CIG Pannóniával

Három hónappal a CIG Pannónia sorsdöntő rendkívüli közgyűlését követően bejelentették: mégsem szűnik meg év végével a CIG Pannónia és az MKB Bank közötti értékesítési együttműködés. A CIG új életbiztosítási szerződéseinek 18%-át hozta tavaly a banki csatorna.

Hatalomátvétel közbeni hullámvölgy a CIG Pannóniánál

5 százalékos díjbevétel-csökkenéssel, 428 millió forintos adózás utáni veszteséggel és az új szerzések 26 százalékos visszaesésével zárta a harmadik negyedévet a CIG Pannónia. Elmondható tehát, hogy a biztosítóban zajló hatalomátvétel és a koronavírus negatív hatásai rányomták bélyegüket az életbiztosító számaira. A vagyon- és felelősségbiztosítási üzletág szüneteltetése mellett a biztosító végelszámolja saját közvetítőjét, a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt.-t, amelynek szerződéses állománya jórészt törlésbe mehet, az erre képzett céltartalék 185 millióval rontotta most az eredményt.

Tényleg kivonul az Aegon? Három nagy érdeklődő is van már a biztosítóra

A Bloomberg után most a Reuters is beszámolt róla, hogy eladó az Aegon kelet-európai tevékenysége, megemlítve, hogy a régióban elsősorban Magyarországon, de mellettünk Lengyelországban, Romániában és Törökországban is aktív a biztosító. Három nagy nyugat-európai érdeklődőt nevezett meg a hírügynökség a társaságra, ugyanakkor a lehetőség magyar szereplők fantáziáját is megmozgathatja, hiszen az ország - az Allianz mellett - legértékesebbnek tekinthető biztosítójáról van szó.

Felcsútról hódítják meg az országot a biztosítási piac új császárai

Magyarország legnagyobb biztosításközvetítőjévé válhat idén a Hungarikum alkuszcsoport, amelynek központi cége Felcsúton székel, két tulajdonosa pedig közvetetten Keszthelyi Erik (képünkön) és közvetlenül Mészáros Lőrinc. Míg két évtizede, a Brokernet idejében még a lakossági életbiztosításokkal, mostanság (jelentős részben állami tulajdonú) vállalatok vagyon- és felelősségbiztosításaival lehet a legnagyobbat szakítani a biztosításközvetítés területén – mutatja példájuk. Mára övék a CIG Pannónia 28 százaléka és kezükben a biztosító irányítása is, értékesítési tevékenységüket pedig a Takarékbank fiókjaiban bővítik tovább. Ha valaki elvesztette volna a fonalat az utóbbi időben, annak rövid áttekintést adunk most a csoportról.

Új vezérigazgató a CIG EMABIT élén

Október 1-től a CIG Pannónia 100%-os tulajdonában álló Első Magyar Általános Biztosító Zrt. új vezérigazgatójának és első számú vezetőjének Fedák Istvánt nevezték ki.

62 milliárd osztalékot fizettek volna ki a magyar biztosítók, ha nem jön a koronavírus

Bruttó megszolgált díj alapján a biztosítási szektor fokozatos növekedése figyelhető meg az elmúlt években – ehhez a trendhez a nem-élet ági díjnövekedés járult hozzá nagyobb mértékben. Jelentősebb piaci koncentráció is a nem-élet ágon tapasztalható: az öt legnagyobb szereplő - Allianz, Generali, Aegon, Groupama, K&H - együttes piaci részesedése 70 százalék.

Kiszáll az Opus a CIG Pannóniából?

Kissé titokzatos hangvételű, de jól kivehető tartalmú közleményben tudatta az Opus, hogy akár értékesítheti is a CIG Pannóniában meglévő 25%-os részesedését, tekintettel annak leánycége, a CIG EMABIT továbbra is fennálló olaszországi kockázataira.

Beszántja pénzügyi közvetítő cégét a CIG Pannónia

A CIG Pannónia Életbiztosító új igazgatósága kezdeményezte a CIG Pannónia Pénzügyi Közvetítő Zrt.-nek a végelszámolását, amely a biztosító új értékesítésében tavaly több mint 10%-os részesedést ért el.

Helyreállt a CIG EMABIT tőkéje, újra köthet biztosításokat

A CIG EMABIT végrehajtotta a helyreállítási tervében előírtakat, így mostanra szavatolótőke helyzete stabilizálódott. Újra köthet biztosítási szerződéseket, illetve meghosszabbíthatja a már megkötöttek érvényességét is, mert az MNB megszüntette az ezekre vonatkozó eddigi tilalmát. A jegybank viszont további egy évre megtiltotta a CIG EMABIT-nak a kockázatos olaszországi kezesi és garanciabiztosítások megkötését.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR