|
|
| Ma: Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
AKKO ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
AKKO kötéslista
Idő Ár Darab Érték
AKKO statisztikák, mutatók
nyitó: 422
előző záró:
napi átlag:
napi min.:
napi max.:
52 heti min.:
52 heti max.:
történelmi min.:
történelmi max.:
záró 52 heti min.:
záró 52 heti max.:
záró történelmi min.:
záró történelmi max.:
Egyhónapos záró árfolyam:
forgalom (db):
forgalom (HUF):
kapitalizáció (HUF):
BÉT teljes kap. (HUF):
változás 1 hó:
változás 3 hó:
változás 12 hó:
volatilitás 1 hó:
volatilitás 3 hó:
volatilitás 12 hó:
Féléves átlag:
Éves átlag:
Negyedéves záró árfolyam:
Előző éves záró árfolyam:
AKKO adatlap
Teljes név:AKKO Invest Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Rövid név:AKKO Invest Nyrt.
Szektor:Egyéb pénzügyi szolgáltatás
Elérhetőség:1124 Budapest, Lejtő út 17/A.
Telefonszám:+36-70-328-4738
Fax:-
Web:www.akkoinvest.hu
Befektetői kapcsolattartó:Hofmeister Beatrix
Befektetői kapcsolattartó mail:info@akkoinvest.hu
Befektetői kapcsolattartó tel:+36-70-328-4738
Befektetői kapcsolattartó fax:-
Könyvvizsgáló:UNIKONTO Számvitelkutatási Kft. (Könyvvizsgálatért szermélyében felelős: Dr. Lakatos László Péter)
Tevékenység:A Társaság globális fókuszú, elsősorban a pénz- és tőkepiacokon, másodsorban opportunisztikus jelleggel a reálgazdaságban befektető vagyonkezelő-holding cég. A Társaság tevékenységét magas kockázatvállalás mellett, tőkeáttétel alkalmazásával valósítja meg (derivatív instrumentumok, bankhitel stb.) A jelentős kockázatvállalás célja a hosszútávon átlag feletti sajáttőke-arányos megtérülés elérése. A befeketések időtávja változó, a hosszútávú, aktivista megközelítés mellett, rövidebb-középtávú befektetéseket is végrehajt.
Részvénytulajdonosok:

AGY69 AG (24,07%, 8 027 776 részvény)

E-MILORG Kft. (14,58%, 4 864 000 részvény)

i-Cell Mobilsoft Zrt. (6,14%, 2 048 000 részvény)

XP-BANKTECHNIKA Zrt. (5,11%, 1 704 512 részvény)

Megjegyzés: A közkézhányad meghatározásánál nem vettük figyelembe az olyan tulajdonosokat, akiknek a teljes értékpapír-állomány legalább 5%-a a tulajdonában van, valamint a letétkelezők birtokában lévő értékpapír-állomány azon részét, amelyről a letétkezelő rendelkezésre álló igazolása alapján megállapítható, hogy a teljes értékpapír állomány legalább 5%-át kitevő értékpapír mennyiség van az adott személy tulajdonában. A közkézhányad megjelenítése a kibocsátó által megadott adatokon alapul.

Részvényfajta:Törzsrészvény
Értékpapír típus:Névre szóló
Értékpapír előállítási módja:Dematerializált
Kereskedés pénzneme:25 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db):33 355 200
Tőzsdei kategória:Standard
Kereskedés pénzneme:HUF
Bevezetési nap:2011-02-01
Első kereskedési nap:2011-02-01
AKKO hírek

Közgyűlést tart az Akko Invest

Rendkívüli közgyűlést tart február 20-án 10 órakor az Akko Invest, ahol a részvényesek többek közt dönthetnek az új igazgatótanácsi és audit bizottsági tagok választásáról.

Üzletrészt vásárol az Akko Invest

Az Akko Invest igazgatótanácsa ma döntött az A Plus Invest Zrt. jegyzett tőkéjének 26 százalékát megtestesítő törzsrészvények megvásárlásáról.

Üzletrészt vásárol az Akko Invest

Az Akko Invest igazgatótanácsa ma döntött 4 Stripe Zrt. jegyzett tőkéjének 74 százalékát megtestesítő törzsrészvények megvásárlásáról.

Rendkívüli közgyűlést tart az Akko Invest

Az Akko Invest augusztus 30-án 10 órakor rendkívüli közgyűlést tart, tette közzé tájékoztatását a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján. A vállalat rendkívüli közgyűlésének helyszíne a társaság székhelye (1124. Budapest, Lejtő út 17/A).

Jóváhagyta az MNB az Akko Invest kibocsátási tájékoztatóját

Jóváhagyta az MNB az Akko Invest kibocsátási tájékoztatóját, mely a társaság korábbi menedzsmentje által elindított alaptőkeemeléshez kapcsolódik. Ezzel az Akko (korábbi nevén Plotinus) átalakulásával kapcsolatos adminisztrációs folyamatok lezárultak, a menedzsment most már kizárólag a társaság új stratégiájának véglegesítésére fókuszál.

Tőzsdén kívül értékesített részvényeket az Akko Invest nagytulajdonosa

Az Akko Invest mai tájékoztatása szerint az XP-Banktechnika Zrt. tőzsdén kívüli ügylet keretében 65 000 darab Akko Invest törzsrészvényt értékesített, így a tulajdonában lévő Akko Invest törzsrészvények mennyisége 42 607 darabra változott, részesedése 10 százalékos küszöbérték alá csökkent.

Akko Invest: végéhez közelít a vállalat átvilágítása

A végéhez közelít az AKKO Invest működésének átvizsgálása és az ezzel kapcsolatos átmeneti időszak. Ezzel kapcsolatban fontos lépésnek tekinthető a Magyar Nemzeti Bank által lezárt vizsgálat, mely a társaság korábbi menedzsmentje által végrehajtott részvényvisszavásárlási program szabályszerűségét vizsgálta és a céggel szemben folytatott piacifelügyeleti eljárást intézkedés alkalmazása nélkül lezárta.

Megbírságolta az MNB a Plotinus volt vezető tisztségviselőjét

Az MNB 5,5 millió forint bírságot szabott ki Sz. Zoltánra, az AKKO Invest elődcégének, a Plotinusnak volt vezető tisztségviselőjére a piaci visszaélésekről szóló uniós rendeletben (MAR) a vezetők ügyletei kapcsán előírt szabályok áthágásáért. A jegybank első ízben szabott ki büntetést Magyarországon a menedzserekre vonatkozó speciális előírások megsértése miatt.

Üzletrészt vásárol az Akko Invest

Az Akko Invest tájékoztatása szerint a társaság igazgatótanácsa a társaság igazgatótanácsa döntött a Moon Facility Zrt., mint ingatlannal rendelkező részvénytársaság 26 százalékát megtestesítő üzletrészeinek megvásárlásáról.

Üzletrészt vásárol az Akko Invest

Az Akko Invest bejelentette, hogy társaság igazgatótanácsa döntött a Vár-Logisztika Zrt. társaság 26 százalékát megtestesítő üzletrészeinek megvásárlásáról.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR