Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek
Árfolyam

Zwack árfolyam

Ma:
|
Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ZWACK ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ZWACK kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ZWACK statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 50400
Nyitó ár: 25000
Előző záró ár: 25000
Napi átlagár: 25024.648845
180 napos átlagár: 22742.702877565
360 napos átlagár: 20227.398036254
Napi minimum: 24700
Napi maximum: 25200
Éves minimum: 17400 2023-09-15
Éves maximum: 25600 2024-07-01
Történelmi minimum: 8230 2005-01-04
Történelmi maximum: 25600 2024-07-01
Forgalom (db): 2207
Forgalom: 55229400
Árfolyamváltozás 1 hó: 0%
Árfolyamváltozás 6 hó: 33.689839572193%
Árfolyamváltozás 12 hó: 28.865979381443%
Adatlap
Zwack
Rating
Értékpapír megnevezése Zwack Unicum share
Értékpapír kibocsátója Zwack Unicum
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000074844
Kijelzés módja (ticker) ZWACK
Értékpapír névértéke 1000 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 2 000 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1993-05-27
Első kereskedési nap 1993-05-27
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési ár 2250
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Zwack árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING | Az átláthatóbb befektetésekért
Portfolio Trader online előadás Díjmentes előadás

Kisokos a befektetés alapjairól, tippek, trükkök a tőzsdézéshez

Előadásunkat friss tőzsdézőknek ajánljuk, összeszedünk, minden fontos információt arról, hogy hogyan működik a tőzsde, mik a tőzsde alapjai, hogyan válaszd ki a számodra legjobb befektetési formát.

Portfolio Trader online előadás Díjmentes online előadás

Devizakereskedés alapjai, avagy mi lesz veled forint?

Miben különbözik a devizakereskedés a részvények adásvételétől? Mely devizapárokat érdemes egyáltalán figyelni? Hogyan zajlik le egy tranzakció a forex piacon? Hogyan lehet rövid vagy hosszabb távra spekulálni ezen a piacon?

Videóajánló
Zwack hírek

Fontos szint felett zárt az OTP

A hazai nagypapírok közül az OTP teljesített legjobban csütörtökön, a mai emelkedéssel pedig ismét a fontos 18 000 forintos szint felett zárt a bank részvényeinek árfolyama.

Itt az új történelmi csúcs a magyar tőzsdén!

A magyar tőzsde új történelmi csúcson zárt csütörtökön, a blue chipek közül az OTP és a Richter is erős teljesítményt nyújtott a hét utolsó előtti kereskedési napján.

Vegyes mozgások a magyar tőzsdén

A kereskedési idő felénél továbbra is minimális pluszban van a BUX index, a blue chipeknél azonban igencsak vegyes a kép: emelkedik a Richter és az OTP, stagnál a Mol, és mínuszban van a Magyar Telekom árfolyama.

A jó nemzetközi hangulat segítette a magyar tőzsdét

Összességében pozitív mozgások jellemezték ma a kereskedést az európai tőzsdéken, a piacok határozott visszapattanást mutattak a tegnapi esés után, ezzel pedig a magyar tőzsde is menni tudott ma.

Osztalékot fizet a Zwack, eddig csaphatsz le rá!

A Zwack közgyűlése jóváhagyta a társaság igazgatósága által előterjesztett javaslatatot, amely alapján a cég 1400 forintos osztalékot fizet, most pedig az is kiderült, hogy meddig lehet osztalékért vásárolni Zwack-részvényeket.

Zwack: annyiszor állunk fel, ahányszor kell

Interjút adott az Indexnek Zwack Sándor. A beszélgetés során a Zwack Unicum igazgatósági elnöke beszélt a kezdetekről, valamint arról is hogy minek tudható be az, hogy az alapítócsalád 230 éve jelen van a vállalatban. Elmondta, hogy a kulcskérdés megtalálni az egyensúlyt a hagyományok és az innovációk között, emellett pedig a jövőről is szót ejtett.

Megint nagyot ment a Magyar Telekom

Jó volt a hangulat ma az európai tőzsdéken, csak délután veszítettek valamelyest a lendületükből a tőzsdék, miután az Európai Központi Bank a várakozásoknak megfelelően bejelentette a ciklus első kamatvágását. A döntés nem jelentett meglepetést, a piac is 25 bázispontos vágásra számított, viszont nem kaptunk előretekintő iránymutatást a kamatkilátásokról, és a jegybankelnök is azt hangsúlyozta, hogy adatvezérelten fogják meghozni a következő döntéseket. A tőzsdék viszont a kamatdöntés utáni kisebb lendületvesztés ellenére is határozott pluszban maradtak Európában, a magyar piac ráadásul kiemelkedően jól szerepelt, miután a Richtert leszámítva az összes hazai blue chip komoly emelkedést produkált a mai kereskedésben.

Egyre közelebb a fontos szinthez a Telekom

A kereskedési idő felénél közel 1 százalékos pluszban van a BUX. A blue chipek közül a Telekom a legjobban teljesítő, a mostani emelkedéssel pedig ismét megpróbálkozhat az 1000 forintos szint áttörésével az árfolyam.

Nem úszta meg az esést a magyar tőzsde

A negatívra forduló nemzetközi hangulatban eséssel zárt ma a magyar tőzsde, a blue chipek közül a Richter és az OTP is közel 2 százalékkal került lejjebb.

Nagyon erős a magyar tőzsde

A kereskedési idő felénél már több mint 2 százalékos pluszban van a BUX, a nagypapírok közül pedig elszállt a Richter árfolyama.

Nem sikerült jól az év a Zwacknak

Hiába a növekvő bevételek, üzemi és adózott eredmény terén is két számjegyű visszaesésről számolt be a Zwack a március 31-én zárult üzleti évre vonatkozóan. A befektetők nagyobb figyelmet szentelnek most az osztaléknak: a vállalat csökkentette az osztalékot az előző évhez képest, ugyanis a tavalyi 1700 forint után idén 1400 forint osztalék kifizetését javasolja a júniusra időzített közgyűlésnek.

Begyújtotta a rakétákat a Telekom!

Vegyes napot zártak a hazai blue chipek: amíg a Telekom és az OTP emelkedni tudott, addig a Richter és a Mol árfolyama is mínuszban zárt szerdán.

A Mol húzza a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél a Mol teljesít legjobban a hazai nagypapírok közül, a midcapek piacán pedig a Zwack részvényei vezetik az emelkedést.

Az OTP vitte a prímet

A hét második napján felemás teljesítményt nyújtottak a hazai nagypapírok: emelkedett az OTP és a Telekom, mínuszban zárt a Mol és a Richter.

Történelmi csúcsot állított be a BUX

A pozitív nemzetközi hangulattal együtt a magyar tőzsde is emelkedéssel zárt, ezzel új történelmi zárócsúcsot állított be a BUX index. A hajnalban jelentős két blue chip közül az OTP 0,5 százalékos mínuszban, a Mol pedig 1,2 százalékos pluszban fejezte be a napot.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

Kérdésed van? Hibát találtál? Vedd fel velünk a kapcsolatot!
Tovább az űrlapra
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Egyetlen lépéssel magára haragította Oroszország a világ egyik legerősebb katonai hatalmát: fontos szövetségest nyerhet Ukrajna