Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Zwack árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ZWACK ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
9 210 16 200
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
16 300 227 2
ZWACK kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ZWACK statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 32400
Nyitó ár: 16200
Előző záró ár: 16300
Napi átlagár: 16200
180 napos átlagár: 16695
360 napos átlagár: 16664.133949939
Napi minimum: 16200
Napi maximum: 16200
Éves minimum: 16200 2020-11-02
Éves maximum: 17400 2020-06-04
Történelmi minimum: 8230 2005-01-04
Történelmi maximum: 19700 2007-08-14
Forgalom (db): 10
Forgalom: 162000
Árfolyamváltozás 1 hó: -1.2121212121212%
Árfolyamváltozás 3 hó: -0.91185410334347%
Árfolyamváltozás 12 hó: -0.91185410334347%
Adatlap
Zwack
Rating
Értékpapír megnevezése Zwack Unicum share
Értékpapír kibocsátója Zwack Unicum
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000074844
Kijelzés módja (Ticker) ZWACK
Értékpapír névértéke 1000 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 2 000 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1993-05-27
Első Kereskedési Nap 1993-05-27
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2250
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Zwack árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Zwack hírek

Tizenegy magyar márka, amire építene az Orbán-kormány

A koronavírus-járvány fontos tanulságairól is beszélt csütörtöki prezentációjában Varga Mihály pénzügyminiszter. Szerinte ezek egyike, hogy az értékláncokat maga köré szervezni képes magyar vállalatokra és márkákra van szükség. Fel is sorolt néhány hazai tulajdonú céget.

Most kiderül, hogy hatott a koronavírus második hulláma a magyar tőzsdei cégekre - Itt az első gyorsjelentés

A vendéglátóipari egységek járvány miatti bezárását a Zwack is megérzi – derül ki a vállalat negyedéves gyorsjelentéséből. A legnagyobb magyar égetett szeszesitalgyártónál a bevételek csökkentek az év utolsó negyedévében, bár kisebb mértékben, mint a tavaszi lezárás idején. A profit szintén esett, a teljes (2021. március végén záruló) pénzügyi évére pedig 25-30 százalékos nyereségcsökkenést jósol most a menedzsment.

Rendkívüli közgyűlést hívott össze a Zwack

Rendkívüli közgyűlést hirdetett meg a Zwack 2021. január 28-ra, reggel 10:00 órára, amit a társaság székhelyén tartanak meg (1095 Budapest, Soroksári út 26.).

Céláremelés érkezett a Zwack részvényeire

Megemelte a Zwack részvényeinek célárát az OTP elemzője, de a papírokra vonatkozó ajánlása változatlanul tartás. Az új, 17 083 forintos célár a jelenlegi árfolyamhoz képest valamivel több mint 1 százalékos felértékelődési potenciált jelent.

Volt egy jó negyedéve a Zwacknak, de a koronavírus ismét lecsapott

Jelentős javulásról számolt be a Zwack a július-szeptemberi negyedévre a koronavírus-járvány és a korlátozások által sújtott tavaszhoz képest - derül ki a társaság ma közzétett gyorsjelentéséből. Nyárra a forgalom visszaállt a "normális" szintre, így a negyedév nettó árbevétele még az előző év azonos negyedévéhez képest is (nem csak a tavaszi időszakhoz képest) növekedni tudott. Emellett csökkentek a költségek, így profitszinten jelentős ugrásról tudott beszámolni a vállalat. Viszont szeptembertől a járvány második hulláma ismét visszavetette az értékesítéseket és már az osztalék mértéke sem olyan vonzó a Zwack részvényeiben.

Jövő héten Magyarországon is felpörög a gyorsjelentési szezon

Jövő héten Európában, azon belül Magyarországon is felpörög a gyorsjelentési szezon, de Amerikából is érkeznek beszámolók. Hazai szempontból a péntek lesz a legizgalmasabb nap, ekkor jelent többek között az OTP, a Mol, és a Richter.

Megemelte a Zwack-célárát az OTP

A Zwack augusztus 6-án tette közzé legfrissebb számait, ezt követően az OTP új elemzést tett közzé. Az OTP a korábbi, 12 havi 15 214 forintos célárat 15 407 forintra emelte meg, az ajánlás továbbra is tartás. Az OTP új célára 6,3 százalékkal alacsonyabb a Zwack pénteki záróárával összehasonlítva.

Nem vásároltunk elég szeszesitalt a járvány alatt - Veszteségbe taszította a koronavírus a Zwackot

A vendéglátóipari egységek több hétig tartó bezárása fájdalmas következményekkel járt a magyar szeszesitalgyártóra, a Zwackra. Hiába emelkedtek kissé a bolti italértékesítések, így is a negyedével visszaesett a forgalma az április-júniusi időszakban. A belföldi értékesítés azonban hónapról hónapra javul, a június már csaknem olyan erős volt, mint egy évvel ezelőtt. Ennek köszönhetően jóval kisebb lett az időszakban a cég vesztesége, mint amit a menedzsment korábban prognosztizált.

610,5 millió forint osztalékot fizet a Zwack

A Zwack közzétette az éves rendes közgyűlésének határozatait, amelyből többek között kiderült, hogy cég igazgatósága a vonatkozó kormányrendelet alapján a közgyűlés hatáskörében eljárva 610,5 millió forint osztalék kifizetését határozta el.

A Zwack igazgatósága dönt a közgyűlés napirendi pontjaiban

A Zwack tájékoztatása szerint a veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti szabályokról és az egészségügyi készenlétről szóló vonatkozó törvény és a vonatkozó kormányrendelet rendelkezései szerint a társaság nem tartja meg a 2020. június 25-re összehívott éves rendes közgyűlését, a társaság igazgatósága a közzétett napirenden szereplő valamennyi kérdésben jogosult dönteni.

Nem változtatott a Zwack célárán az OTP

Kedden érkezett a hír, hogy a Zwack 212,08 millió forint értékű beruházásához a magyar állam 106,04 millió forinttal járul hozzá, a hírt az OTP mai elemzésében értékelte. Az OTP nem változtatott a Zwack 12-havi célárán, az továbbra is 15 214 forint, az ajánlás továbbra is tartás. Az OTP célára 10,5 százalékkal alacsonyabb a Zwack szerdai záróárához képest.

Szijjártó: az élelmiszeripari cégek kapkodnak leginkább a kormány támogatása után

A magyar gazdaság sokszínűségét mutatja, hogy a versenyképesség-növelő támogatási programban résztvevő vállalatok több mint 30 iparágban tevékenykednek, ezek közül kiemelkedik az élelmiszeripar, ugyanis a legtöbb beruházási szándék (122) ebből az ágazatból érkezett - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Zwack: durván eshet a hazai prémium szeszesital-fogyasztás a koronavírus miatt

Csökkenő nyereségről számolt be a március végén zárult pénzügyi évére a Zwack a népegészségügyi termékadó miatt visszaeső értékesítések és a magasabb marzzsal értékesíthető saját gyártású termékek súlyának csökkenése következtében. A koronavírus hatásait a cég is megérzi (bár 2020 első három hónapjában még inkább felfelé segítette az értékeseket a járvány miatti készletfelhalmozás), ezért a vállalat hitelfelvétel mellett döntött - derül ki a társaság éves jelentéséből.

Beújít a Magyar Telekom

Az eddigi gyakorlattól eltérően nem piaci kereskedési időn kívül, hanem kereskedés alatt, már kedden 16:00-kor közzéteszi tavalyi negyedik negyedéves számait a Magyar Telekom. Az elemzők arra számítanak, hogy a vállalat bevétele és profitja is emelkedett.

15 685 forintos célár érkezett a Zwack részvényeire

Változatlan célárral továbbra is tartásra ajánlja a Zwack részvényeit az OTP elemzője a cég negyedéves gyorsjelentését követően – derül ki az OTP friss elemzéséből. A 12 havi célár 15 685 forint, ami közel 11 százalékkal van a jelenlegi árfolyam alatt.

Visszaesett a Zwack profitja

Közzétette a legfrissebb számait a Zwack, a cég bruttó árbevétele nagyot csökkent a tavaly október és december közötti periódus során, azonban érdemes kiemelni, hogy a népegészségügyi termékadó 2019. januári változása miatti elővásárlás tavaly a harmadik negyedévben történt, az akkori hétmilliárd forintos negyedéves árbevétel a pedig a cég mindenkori legerősebb árbevétele volt. A bruttó árbevétel visszaesése mellett a Zwack adózott eredménye is kétszámjegyű ütemben csökkent a negyedév folyamán.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Hibabejelentő

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR