FONTOS Kijött a friss lista: ez most a 10 legjobb munkahely
Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Zwack árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
ZWACK ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
ZWACK kötéslista
Idő Ár Darab Érték
ZWACK statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 35800
Nyitó ár: 17950
Előző záró ár: 17950
Napi átlagár: 17778.632479
180 napos átlagár: 18220.717305332
360 napos átlagár: 17917.769666938
Napi minimum: 17750
Napi maximum: 17950
Éves minimum: 16000 2023-02-08
Éves maximum: 19500 2023-07-03
Történelmi minimum: 8230 2005-01-04
Történelmi maximum: 19700 2007-08-14
Forgalom (db): 117
Forgalom: 2080100
Árfolyamváltozás 1 hó: -0.27777777777778%
Árfolyamváltozás 6 hó: -5.2770448548813%
Árfolyamváltozás 12 hó: 5.8997050147493%
Adatlap
Zwack
Rating
Értékpapír megnevezése Zwack Unicum share
Értékpapír kibocsátója Zwack Unicum
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000074844
Kijelzés módja (Ticker) ZWACK
Értékpapír névértéke 1000 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 2 000 000
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 1993-05-27
Első Kereskedési Nap 1993-05-27
Tőzsdei kategória Prime
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2250
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a Zwack árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Zwack hírek

Nem tud javítani a magyar tőzsde, lefordult a sztárrészvény

A hazai blue chipek kivétel nélkül mínuszban vannak, ennél fogva nem meglepő, hogy a BUX index is esik. Ma is az elmúlt napok sztárrészvényében, az MBH Jelzálogbankban van az egyik legnagyobb forgalom: egészen elképesztő kilengések mentén alakul a papír árfolyama, délelőtt még 60 százalékos pluszban is állt a jegyzés, mostanra azonban teljesen visszaadta a mai pluszt a papír.  

A Mol és a Telekom húzzák a magyar tőzsdét

A kereskedési idő felénél kisebb pluszban van a BUX, a nap eddigi részében azonban csak a Mol és a Magyar Telekom részvényeiben láthattunk határozottabb elmozdulást.

Az Appeninn volt a nap sztárja

A nemzetközi hangulathoz képest jócskán alulteljesített ma a BUX. Ennek ellenére nem volt hiány jó sztorikból a hazai tőzsdén: a pénteki nap után hétfőn is folytatódott az Appeninn ralija, illetve a 4iG is erősen teljesített a friss bejelentések után.

A Richter vitte a prímet

A Magyar Telekom kivételével az összes hazai blue chip pluszban zárta a napot, legnagyobb mértékben a Richter részvényei emelkedtek, miután a vállalat bejelentette, hogy az Európai Bizottság jóváhagyta egyik készítményének forgalmazását.

Durván beütött a magas infláció a Zwacknak, kevesebbet isznak a magyarok

Ismertette legfrissebb, idei második negyedéves és féléves számait a Zwack. Ugyan a negyedév során év/év alapon számottevő bevételnövekedést tudott elérni a vállalat, de az első féléves eredmények alapján már nem ilyen biztató az összkép, miután a korábbi magasabb osztalék, az emelkedő anyagköltégek, valamint az infláció és a magas bázishatásból adódó keresletcsökkenés is igencsak éreztették negatív hatásukat a vállalat eredményeiben.

Az OTP és a Mol húzták a magyar tőzsdét

Kisebb pluszban zárta a napot a magyar tőzsde, a blue chipek azonban vegyesen teljesítettek. Emelkedett az OTP és a Mol, mínuszban zárt a Richter és a Magyar Telekom.

A magyar tőzsde sem úszta meg az esést

A nemzetközi hangulatnak megfelelően a BUX is mínuszban zárta a kereskedést, a blue chipek azonban felemás képet mutatnak, emelkedett a Mol és a Magyar Telekom, illetve mínuszban zárt az OTP és a Richter.

Ezt az esést most olcsón megúszta a magyar tőzsde

Miközben az európai tőzsdéken markáns, 1-1,5 százalékos esések bontakoztak ki a nap végére, a magyar részvénypiac kisebb eséssel megúszta a napot, főként a Richter és a Mol emelkedésének köszönhetően.

Romlik a hangulat, esik a BUX

Esik a hazai blue chipek többsége, leginkább a Mol, miközben az európai tőzsdéken is romlik a hangulat.

A Magyar Telekom húzza a hazai tőzsdét

A kereskedési idő felénél kisebb pluszban van a BUX, a Mol kivételével pedig a hazai blue chipek is jól teljesítenek a hét utolsó kereskedési napján, legnagyobb mértékben eddig a Magyar Telekom papírjai emelkedtek, közel 2 százalékot.
Többek között a hazai részvénypiaci befektetésekről is szó lesz a Portfolio Signature Online Klubján.

Mi jön a történelmi csúcs után - Van még erő a Richterben?

Büntették az év elején a Richter részvényeit a karácsonyi meglepetésként érkező gyógyszergyártói különadót követően, március végén azonban fordult az árfolyam és akkora lendületet kapott, hogy szeptemberben új történelmi csúcsot állított fel. A vállalatnál korábban nem látott saját részvény visszavásárlási program zajlik, ami támogatja az árfolyamot hónapok óta, de milyen fundamentális tényezők segíthetik még a papírt, hogy áll a részvények árazása, és mit gondolnak az elemzők a Richterről?

Többek között a magyar részvényekkel, így a Richter papírjaival is foglalkozunk a Portfolio Signature Online Klubján.

A Magyar Telekom húzza a BUX-ot

A kereskedési idő felénél a BUX kisebb pluszban van, a blue chipek azonban vegyesen teljesítenek, hiszen amíg a Magyar Telekom és a Mol részvényei emelkednek, addig kisebb mínuszban van az OTP és a Richter is.

"Ha valakinek a saját háza táján nincsenek rendben a fenntarthatósági ügyek, jobb, ha csendben marad"

Hogyan kommunikáljunk a cégünk eredményéről anélkül, hogy greenwashing legyen belőle? Érdemes-e egyáltalán kommunikálni a fenntarthatóságról, akkor, ha még csak nagyon kezdetleges megoldásokat használ a vállalat? Miért fontos, hogy a vállalati értékeket a munkavállalók megismerjék? Más céges programokon keresztül lehet elérni a fiatalabbakat, mint az idősebbeket? - ezekről a kérdésekről beszélgettek nyíltan a Sustainable World konferencia "Vállalati- & Márkakommunikáció Stage-en" a meghívott kommunikációs és fenntarthatósági szakértőink. Többek között elhangzott az is, hogy ha valaki nem foglalkozik a fenntarthatósági programokkal a vállalatán belül, akkor jobban teszi, ha inkább nem is kommunikál arról.

Szembe ment az európai hangulattal a magyar tőzsde

A BUX index annak ellenére tudott pozitív tartományban zárni, hogy a nemzetközi piacokon több kedvezőtlen fejleménynek is köszönhetően kifejezetten rossz volt ma a hangulat.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra