Nincs megállás, száguld a bitcoin

Nincs megállás, száguld a bitcoin

Jelentősen emelkedett a bitcoin árfolyama, ezzel a legnagyobb piaci értékű kriptoeszköz kapitalizációja 2021 óta először lépte át az 1000 milliárd dollárt.

Fontos szint felett a bitcoin

Fontos szint felett a bitcoin

Jó a hangulat a mai kereskedésben a kriptovaluták piacán, a bitcoin 43 ezer dollár fölé emelkedett ma, amivel már pluszban van az év eleje óta.

Újabb kriptoőrület kezdődhet a történelmi bejelentést követően - Jöhetnek az új csúcsok?

Újabb kriptoőrület kezdődhet a történelmi bejelentést követően - Jöhetnek az új csúcsok?

Hosszas várakozás után szerda este végre elfogadásra került az első bitcoin ETF. A befektetőknek ugyan közel fél éve volt beárazni a döntést, de a bejelentés vízválasztónak bizonyulhat az ipar számára, így egy igencsak izgalmas időszak elé nézünk a kriptovaluták piacán. A Portfolio is végig követte az eseményeket, most pedig azt is megnéztük, hogy mit mutatnak a grafikonok. Meddig emelkedhet még a bitcoin? Valóban az ethereum ETF lehet a következő nagy durranás?

Botrány Amerikában, fake news miatt rángatták meg a bitcoint

Botrány Amerikában, fake news miatt rángatták meg a bitcoint

Tegnap este végre megérkezett az a bejelentés az amerikai tőzsdefelügyelettől, amire már sokan nagyon vártak, arról, hogy az SEC jóváhagyta új kriptoalapok indítását, ami még nagyobb befektetői érdeklődést és tőkebeáramlást, ezen keresztül pedig árfolyamemelkedést hozhat a kriptoeszközök piacán. Csakhogy az X-en megjelent poszt közzététele után nem sokkal kiderült, hogy feltörték a tőzsdefelügyelet fiókját, a poszt pedig hamis, a felügyelet még nem döntött a kriptoalapok jóváhagyásáról. Az események jókora mozgásokat hoztak a bitcoin és más kripoeszközök árfolyamában.

Vízválasztóhoz ért a kriptopiac - Innen indul a rakéta?

Vízválasztóhoz ért a kriptopiac - Innen indul a rakéta?

Kritikus nap előtt áll a kriptopiac, ugyanis szerdáig kell döntést hoznia az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletnek az első spot piaci bitcoin ETF-ről. Az eseménnyel kapcsolatos várakozások határozták meg elsősorban a kriptopiaci mozgásokat az elmúlt hónapokban, melyek során a bitcoin és más kriptoeszközök árfolyama jelentősen felértékelődött. Ez nem is véletlen, hiszen az ETF iránti kérelmek jóváhagyása megnyitná az utat számos befektető előtt, akik eddig különböző okokból kifolyólag nem tudtak hozzáférni a kriptopiachoz. A BTC ETF jóváhagyása ráadásul precedenst is teremthet és megnyithatja az utat egyéb termékek elfogadására vagy létrehozására.

Hirtelen beszakadt a bitcoin - Mi történt?

Hirtelen beszakadt a bitcoin - Mi történt?

A következő napokban kellene dönteni az SEC-nek az első amerikai spot bitcoin ETF jóváhagyásáról, amelyhez természetesen nagy reményeket fűz a piac. Éppen a magas várakozások miatt jelentős esés következett be ma délután, részben azért is, mert egy cikk szerint a felügyelet megtagadhatja az ETF jóváhagyását.

2024-ben jön az igazi kriptoőrület? Vegyél részt te is a felmérésünkben!

2024-ben jön az igazi kriptoőrület? Vegyél részt te is a felmérésünkben!

Jó pár napja 40 ezer dollár felett jár a bitcoin árfolyama, az elmúlt egy hónapban több mint 15%-ot, idén eddig pedig több mint 150%-ot ment a kriptovaluta. De vajon kitart ez a jó széria jövőre is vagy inkább temetni kell a kriptobefektetéseket? Mondd el te is a véleményed!

Új csúcsokat döntenek a kriptoeszközök  – Vegyél részt te is az egyedülálló felmérésben!

Új csúcsokat döntenek a kriptoeszközök – Vegyél részt te is az egyedülálló felmérésben!

Egy újabb eseménydús év végéhez közeledik a kriptoközösség és a teljes iparág. A 2021-es árfolyamcsúcsok után tavaly jelentős visszaesést láthattunk a piacon, azonban idén év végére megérkezett a várt árfolyamnövekedés is a legnagyobb kriptoeszközök számára, a Bitcoin átlépte a 40 ezer dolláros szintet.

Egyedülálló felmérést indít a Dorsum és a Portfolio, kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Tovább emelkedik a bitcoin, itt a 18 havi csúcs!

Tovább emelkedik a bitcoin, itt a 18 havi csúcs!

A bitcoin csütörtök reggel tavaly április óta nem látott szintre emelkedett, miután ismét felerősödtek az első potenciális amerikai spot ETF elfogadásával kapcsolatos várakozások. Az újabb emelkedést az indította el, hogy csütörtökön egy rövid, mindössze nyolcnapos ablak nyílik meg az Amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) számára, hogy jóváhagyási kérelmeket adjanak ki, ez pedig felerősítette a Bitcoin ETF jóváhagyásával kapcsolatos várakozásokat is.

Részletes keresés
FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Ezért drágább az élelmiszer itthon, mint Németországban
Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.