Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

BET árfolyam

Ma: | Átlag:
  • Mai forgalom
  • Elmúlt 30 kereskedési nap átlagforgalma
BET ajánlati könyv
Vétel
ajánlat
db
kum
HUF
HUF kum
db
db árf.
Eladás
árf. db kum
db
HUF kum
HUF
ajánlat
db
BET kötéslista
Idő Ár Darab Érték
BET statisztikák, mutatók
Kapitalizáció (millió HUF): 14453.99427
Nyitó ár: 2670
Előző záró ár: 2670
Napi átlagár: 2670
180 napos átlagár: 3037.7642007395
360 napos átlagár: 3037.7642007395
Napi minimum: 2670
Napi maximum: 2670
Éves minimum: 2465 2023-10-20
Éves maximum: 4190 2023-06-23
Történelmi minimum: 2465 2023-10-20
Történelmi maximum: 4190 2023-06-23
Forgalom (db): 1000
Forgalom: 2670000
Árfolyamváltozás 1 hó: 3.6893203883495%
Árfolyamváltozás 6 hó: %
Árfolyamváltozás 12 hó: %
Adatlap
BET
Rating
Értékpapír megnevezése Budapest Stock Exchange Plc. ordinary share
Értékpapír kibocsátója Budapest Stock Exchange Plc. (Issuer)
Részvényfajta Ordinary share
Értékpapír előállítási módja Dematerializált
ISIN HU0000063078
Kijelzés módja (Ticker) BET
Értékpapír névértéke 100 HUF
Bevezetett értékpapír mennyisége (db) 5 413 481
Osztalékjogosultság Full year
Bevezetési nap 2023-06-21
Első Kereskedési Nap 2023-06-21
Tőzsdei kategória Standard
Kereskedés pénzneme HUF
Bevezetési Ár 2906
Az adatok forrása: Budapest Stock Exchange
Az adatok jellege: késleltetett.

A szolgáltatást legjobb tudásunk szerint nyújtjuk. A szolgáltatás elérhetőségének részbeni vagy teljes hiányáért, késedelméért, pontatlanságáért illetve egyéb zavaráért a Net Média Zrt. csak akkor felel, hogy ha az kifejezetten és kizárólag neki felróható okból következik be. Egyéb okból bekövetkezett szolgáltatás-zavarért a felelősségét kifejezetten kizárja. Kizárja a Net Média zrt. a felelősségét az információhoz való jogosulatlan hozzáférésből vagy az információval való bármilyen egyéb visszaélésből eredő károkért. Az előbbiekben megjelölt, illetve jogszerűen egyébként ki nem zárható egyéb felelősség kivételével ...

Tovább
Az oldalon a BET árfolyamalakulását lehet nyomon követni.

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra
PORTFOLIO RATING Az átláthatóbb befektetésekért Bővebben
Videóajánló

Videóajánló

További videók
A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

Videóajánló

A legjobb befektetés, de hogyan tudsz választani közülük? - ETF kiválasztás
Indexkövető ETF, okos befektetés
Tőzsdei stratégiaépítés kezdőknek
Kezdő befektető kalauz

BET hírek

Mérsékelt forgalom mellett is emelkedett a BUX novemberben

A mérsékelt forgalom ellenére a november sem múlt el emelkedés nélkül a magyar tőzsdén. A részvények közül ezúttal is az OTP volt a legnépszerűbb, a dobogó alsó két fokára a Mol és a Richter fértek fel. Bevezetések szempontjából is mozgalmas volt az év utolsó előtti hónapja: a Shopper Park Plus, a Biggeorge REIT, valamint az MBH Jelzálogbank is csengetett.

Javította az OTP hitelminősítését a Scope Ratings

Az OTP arról tájékoztatta a piaci szereplőket, hogy a Scope Ratings november 28.-án negatívról stabilra javította a bank ꞌBBB+ꞌ kibocsátói, ꞌBBB+ꞌ elsőbbségi, biztosítékkal nem fedezett adósság és ꞌBB+ꞌ járulékos adósság (Tier 2 debt rating) hitelminősítések kilátását.

Nagy tervekkel állt elő a Gloster, az Erste is megszólalt

Tegnap a Portfolio is beszámolt róla, hogy jelentős működésfejlesztő projektek elfogadásáról döntött a Gloster igazgatósága. A Gloster Level UP kétéves, komplex vállalatfejlesztési program célja, hogy a társaság az elmúlt években felvásárolt cégek és az anyavállalat közötti szinergiákból származó előnyöket mélyebben kiaknázza, tovább fokozza a működési integrációt és egy új, hatékonyabb, eredményesebb nagyvállalati operációt hozzon létre. 

Meddig eshet még a Richter?

Az elmúlt napokban a magyar tőzsdén is korrekció kezdődött, ami alól a Richter sem kivétel. Ugyan a vállalat továbbra is gőzerővel veszi saját részvényeit, de az elmúlt napokban egyre lejjebb került a papír, és már kulcsfontosságú szinten mozog az árfolyam. Megnéztük, hogy meddig eshet még a Richter, és hogy érdemes lehet-e már a beszálláson gondolkozni az esés után.

Így lehet gyorsan sok pénzt keresni a magyar tőzsdén

Lehetőleg minél gyorsabban, és minél több pénzt keresni, sok tőzsdei befektetőt ez mozgat, pedig a részvénypiacon érdemes hosszabb időtávban gondolkodni. Főként a kispapírok piaca az, ahol a néhány napos vagy hetes heves mozgásokra repülnek rá a spekulánsok, ilyenből pedig jó néhányat láthattunk idén a magyar tőzsdén. Hasonló ez a mémrészvények 2021-es száguldásához, most is egyik részvényről a másikra repülnek a rövid távon befektetők, megmozgatva az árfolyamot. Persze itt nem fórumokon szervezett shortgyilkos tömeges befektetői vételekről van szó, amikor a fundamentumoktól teljes mértékben elszakadnak az árfolyamok, hanem jellemzően hírekre reagálva indulnak meg a papírok, a ralira pedig gyorsan bekapcsolódnak a rövid távú befektetők. Mutatunk néhány példát.

Elszállt a Nyomda árfolyama a gyorsjelentést követően!

A pénteki piaczárást követően tette közzé harmadik negyedéves gyorsjelentését a Nyomda, a vállalat igencsak meggyőző eredményeket szállított az időszak során, amely elsősorban az angolai útlevélüzlet miatt felpörgő exportnak volt köszönhető.

Nagyot gurított a Nyomda, ennek örülhetnek a befektetők

A pénteki piaczárást követően tette közzé idei harmadik negyedéves jelentését a Nyomda. A vállalat az időszak során masszív bevételnövekedésről számolt be. Az eredményeket ezúttal is az export húzta, ami főként az angolai projekt sikerének és a nemzetközi piacon értékesített útleveleknek köszönhető.

Újabb kapacitásbővítés az Alteonál

A soproni erőművében lévő villamos fűtésű kazán után az Alteo újabb két, egyenként 6 MW-os eszközt integrált Szabályozási Központjába, így már a kazincbarcikai, valamint a tiszaújvárosi fűtőerőművekben is elhelyezett kazánokkal megtermelt forróvíz a helyi távfűtési rendszerben hasznosulhat - derül ki a vállalat csütörtöki közleményéből.

Új növekedési sztori a magyar tőzsdén? Mi folyik a háttérben?

Felpörgetné tőkepiaci jelenlétét az UBM Csoport, a Budapesti Értéktőzsde agrárcége. A tervekről, a vállalat elmúlt időszakáról, valamint az agrárium főbb piaci folyamatairól Horváth Péter, az UBM vezérigazgatója beszélt a Portfolio Checklistben.

Ingatlant értékesít a Rába

Az elmúlt évek egyik nagy sztorija a Rábánál, hogy a cég jelentős ingatlanállománnyal rendelkezik, melynek értékesítésével jelentős forrásokhoz juthat, a cég csütörtöki rendkívüli közgyűlése pedig most jóváhagyta, hogy a vállalat árverés útján értékesítse a győri Városrétként ismert területe egy részét. A határozat szerint a vállalat négyzetméterenként nettó 37 435 forintért, de minimum nettó 4 milliárd 87 millió forint kikiáltási áron értékesíti az ingatlant.

Megbírságolta az MNB az Alteo-t, reagált a cég

Az Magyar Nemzeti Bank november 3-án 5 millió forintos bírságot szabott ki az Alteo-ra, és megtiltotta a vállalat számára, hogy a piaci visszaélésekről szóló európai uniós rendelet 18. cikk (2) bekezdését ismételten megsértse. Rendkívüli tájékoztatási kötelezettségének eleget téve a cég most válaszolt a kiszabott bírságot követően - derül ki a cég közleményéből.

Önnek nincs realtime adat előfizetése
Előfizetek

Visszajelzés

A megújult adatterminált alaposan teszteltük, de előfordulhatnak hibák. Ha rendellenes működést tapasztalsz, kérjük, jelezd nekünk!
Tovább az űrlapra